- FilozofV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 456
Hobi : Shkrimi
Vendndodhja : Atje ku dielli nuk nxen!
Anetaresuar : 27/06/2011
Mendojme Sepse na thone ..apo ?
Fri 8 Jul 2011 - 11:40
Shume njerez ne jete bote jane shume NAIV! Kete e them per faktin se,shume njerezne kete bote,kur u dedikohna,ose kur marrin komente te ndryshme nga opinoini thelle ne mendje e tyre deperton ajo fjalia e tyre dhe ata ne te vertet keshtu mendojne! Shume njerez,vehtes ne koke ja ngulin " PO une e dua ate person"! Dhe ai personi mendon se e ndjen nje gje te tille,mirepo ne fakt kjo eshte komplet ndryshe ,sepse ata nuk e ndjejne thjesht ne koken e tyre mbizoteron ideja,se e duan! Ky eshte edhe nje problem i madh per njerezit,sepse keshtu shkojne edhe drejt shkaterrimit te jetes se tyre! Opinioni dhe vetvehtja ndikon shume ne ta! Edhe pse ky ndikim eshte ne mnyre negative! Andaj,nje njeri stabil,me nje karakter te forte dhe me nje status te mirembajtur,duhet ta kete te ditur,se nuk jemi ata cfare na thone,por jemi ata cfare jemi! Nuk mund ti themi vehtes,se jemi te dashuruar ne qofte se kete gje nuk e ndjejm! Duhet te kemi prova te mjaftueshme,sepse keshtu jetes do tja mbyllim portat nje nga nje dhe kjo rruge askundi nuk ju con!
Andaj..mos mendo cfare mendojne per Ty,mendo ata cfare mendon!
Andaj..mos mendo cfare mendojne per Ty,mendo ata cfare mendon!
- VizitorVizitor
Re: Mendojme Sepse na thone ..apo ?
Fri 8 Jul 2011 - 11:50
Pershendetje,
Ka shume raste kur ka dicka qe na pengon te themi ate qe mendojme, quajeni si te doni, etike apo moral. Kam vene re se ne shqiptaret, e kemi me te theksuar kete lloj qendrimi. Nuk e di pse ndruhemi, pse nuk e themi ate qe mendojme por e mbajme brenda dhe lendohemi me shume vete.
Ka shume raste kur ka dicka qe na pengon te themi ate qe mendojme, quajeni si te doni, etike apo moral. Kam vene re se ne shqiptaret, e kemi me te theksuar kete lloj qendrimi. Nuk e di pse ndruhemi, pse nuk e themi ate qe mendojme por e mbajme brenda dhe lendohemi me shume vete.
- AlkimistiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 36
Postime : 3685
Hobi : tegjitha ngapak
Vendndodhja : nenqellin e hapur
Anetaresuar : 02/05/2011
Fri 8 Jul 2011 - 11:58
une perveten sedi zdot kisha mundur te quaj njerz naiva sepse NAIV edht diqka e rend edhe enqoft se nuk me hec biseda-shoqerija me të apo diqka thjesht mund ta quaj kategori tjeter por jo NAIV
- KrenarjaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1130
Hobi : sport karate
Vendndodhja : ku banon babi im
Anetaresuar : 05/07/2011
Fri 8 Jul 2011 - 11:59
NE SHQIPTARET JETOJEM PER TJERT JO PER VETE PER AT EDHE NUK MENDOJME
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi