Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën e shokut më të ngusht?
+12
E askujt
Luna
Arian
Kushtrimi4
Albo
Anabel
Calypso
Ermira_vlore
Durrsaku
Arvi
InTeRiStI_vLoNjAt
BeSaa
16 posters
Faqja 1 e 2 • 1, 2
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën e shokut më të ngusht?
Wed 8 Feb 2012 - 21:43
Si vepron nje cun qe bie ne dashuri me motren e shokut me te ngushte?
Re: Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën e shokut më të ngusht?
Thu 9 Feb 2012 - 10:45
Besaa shkruajti:Pergjigjiu njehere pyetjes pastaj formo fjaline me te njeten fjali qe eshte dhene ne teme.
Si vepron nje cun qe bie ne dashuri me motren e shokut me te ngushte?
Ne rastin tim do distancoja kontaktet me motren e shokut te ngusht......
- ArviPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Postime : 2626
Anetaresuar : 30/01/2012
Thu 9 Feb 2012 - 10:55
Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
po ata qe bien ne ''dashuri '' me gruan e shokut te ngushte, si ja bejne...??
ky po qe eshte problem...dhe jo motrra e shokut....
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Thu 9 Feb 2012 - 11:02
epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
- ArviPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Thu 9 Feb 2012 - 11:04
jo kur ''gjuajne'' po behej llaf nese ''dashurohen'' eshte tjeter gje...Durrsaku shkruajti:epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
se ka raste..por qe ''shok '' eshte ai...qe terhiqet ne kohe..pa lenduar askend...
edhe pse mund te ket nje ndjen per gruan e shokut...
- Ermira_vloreKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 31
Postime : 1245
Hobi : piktura
Vendndodhja : VLORE
Anetaresuar : 04/12/2011
Thu 9 Feb 2012 - 11:14
cf bejn cunat kur duan te terheqin vemendje ne syrin e nje goce????????????
Thu 9 Feb 2012 - 11:30
Arvi shkruajti:jo kur ''gjuajne'' po behej llaf nese ''dashurohen'' eshte tjeter gje...Durrsaku shkruajti:epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
se ka raste..por qe ''shok '' eshte ai...qe terhiqet ne kohe..pa lenduar askend...
E si u dashuroke me nusen e shokut te ngusht duke e dit shum mir se gruaja e kujt esht ..Dhe duke e pas tjetrin shokt te ngusht
Kta jan per mua meshkuj pa nivel .....
Thu 9 Feb 2012 - 11:32
Arvi shkruajti:jo kur ''gjuajne'' po behej llaf nese ''dashurohen'' eshte tjeter gje...Durrsaku shkruajti:epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
Me pelqu kjo pjesa e fundit ..Por do shtoja dhe dicka per gjer sa konsiderohet si shok i ngusht dhe e e fut ne shpi ha buken ne nje pjat me ty ne nje tenxhere te themi me mir gjera e tjera as qe duhen te mendohen le me te veprohen....
- ArviPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Thu 9 Feb 2012 - 11:32
dakort jam..por ka raste..[ njoh personalisht]InTeRiStI_vLoNjAt shkruajti:Arvi shkruajti:jo kur ''gjuajne'' po behej llaf nese ''dashurohen'' eshte tjeter gje...Durrsaku shkruajti:epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
E si u dashuroke me nusen e shokut te ngusht duke e dit shum mir se gruaja e kujt esht ..Dhe duke e pas tjetrin shokt te ngusht
dhe me beri pershtypje..se pse qenka kaq e cuditshme me u dashuru me motrren e shokut...
kur ka edhe me ekstrreme se kaq..!
per ket po thoja...
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Thu 9 Feb 2012 - 11:33
me duket anormale nji mashkull te ngacmoje ose qofte te dashuroje vajzen e shokut te ngushte asht absurde jo se skan nodh por nuk asht gja e mire
Thu 9 Feb 2012 - 11:34
Arvi shkruajti:dakort jam..por ka raste..[ njoh personalisht]InTeRiStI_vLoNjAt shkruajti:Arvi shkruajti:jo kur ''gjuajne'' po behej llaf nese ''dashurohen'' eshte tjeter gje...Durrsaku shkruajti:epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
dhe me beri pershtypje..se pse qenka kaq e cuditshme me u dashuru me motrren e shokut...
kur ka edhe me ekstrreme se kaq..!
per ket po thoja...
E kuptoj arvi cdo te thuash ti por mos te flaim per ekstremistet falsim per njerez me norma shoqerore dhe qe ruajn respektin ne shoqeri...Tani dihet qe njeriu e ben veten si te doj ..
- ArviPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Thu 9 Feb 2012 - 11:37
KE HARRUAR TE SHTOSH NJE TEPSI..SE I PERMENDE TE GJITHE ENET E GUZHINES..HAHAHHAInTeRiStI_vLoNjAt shkruajti:Arvi shkruajti:jo kur ''gjuajne'' po behej llaf nese ''dashurohen'' eshte tjeter gje...Durrsaku shkruajti:epo ato nuk jane shok qe gjuasjne nusen e shokut te ngushteArvi shkruajti:Pse qenka ndonje mekat kshtu me ''dashuru'' motrren e shokut te ngushte..??
Me pelqu kjo pjesa e fundit ..Por do shtoja dhe dicka per gjer sa konsiderohet si shok i ngusht dhe e e fut ne shpi ha buken ne nje pjat me ty ne nje tenxhere te themi me mir gjera e tjera as qe duhen te mendohen le me te veprohen....
ka raste po them...se sot ..jo por me kohe...
ka pas shoke qe ishin si vllezer..qe kishin miqesi te sinqerte..dhe ka pas raste qe shoku ka dashuruar gruan e ti..nuk eshte ndonje cudi..
po qe e perseris '' shok'' eshte ai qe nuk lendon miqesine ...dhe nuk prish nje familje.....por
kapercen ndjenjen e tije...mbi miqesin e shokut...
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Thu 9 Feb 2012 - 11:39
Ju lutem permbahuni temes me pyetje dhe pergjigje .
Ju faleminderit per mirkuptim.
Thu 9 Feb 2012 - 11:41
Besaa shkruajti:Ju lutem permbahuni temes me pyetje dhe pergjigje .
Besa me mir mendoj ta rregullojm pak temen ta lem tem diskutimi pa dhen dhe nje pyetje mua me duket me e aersyshme ne kte menyr besa
- ArviPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Thu 9 Feb 2012 - 11:42
edhe mua..
jam dakort me Vloren...
diskutim te hapur..per te gjithe...
jam dakort me Vloren...
diskutim te hapur..per te gjithe...
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Thu 9 Feb 2012 - 11:43
Atehere ja po e rregulloj e jo ashtu se nuk po i permbahemi temes.
Thu 9 Feb 2012 - 11:46
Besaa shkruajti:Atehere ja po e rregulloj e jo ashtu se nuk po i permbahemi temes.
Dakort besa
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Thu 9 Feb 2012 - 11:47
Diskutim te kendeshem.
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Thu 9 Feb 2012 - 21:46
Po e tregoj nje rast familjar ne lidhje me kete teme.
Njeri ishte i dashuruar ne motren e shokut por pa e ditur se eshte motra e shokut por kur ka kuptuar eshte ndare ndersa me shokun ka mbetur prap shok i ngusht por ne shtepi te tij kurre me nuk ka shkuar.
Njeri ishte i dashuruar ne motren e shokut por pa e ditur se eshte motra e shokut por kur ka kuptuar eshte ndare ndersa me shokun ka mbetur prap shok i ngusht por ne shtepi te tij kurre me nuk ka shkuar.
Thu 9 Feb 2012 - 21:55
Ahahaha te gjithe cunat shikojne te kapin si te dashur nje cupke te vogel ne moshe ne menyre qe ta rrisin e ta lozin sipas deshires ata edhe kjo te mos kete vella se kane frike dajakun nga ata....
- AlboKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4141
Hobi : bisede
Vendndodhja : alb
Anetaresuar : 20/11/2010
Fri 10 Feb 2012 - 0:03
Shkruar tema gabim,edhe gabimi s'falet
CUN-DJALE
MOTERA-MOTRA
Ku ha buken,s'permbys kupen
Populli,,,,,,im!!
CUN-DJALE
MOTERA-MOTRA
Populli,,,,,,im!!
Fri 10 Feb 2012 - 0:09
Albo shkruajti:Shkruar tema gabim,edhe gabimi s'falet
CUN-DJALE
MOTERA-MOTRA
Populli,,,,,,im!!
Lind ndjenja e aty edhe mese normale,nuk e permbys kupen..gabim por vlereson shokun e familjen per ate qe jane dhe e ke per nder te behesh pjese e familjes se tyre....Gjithmone flas per nje dashuri me qellime serioze e te pastra...
- AlboKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 10 Feb 2012 - 0:10
Ehhhhh
QELLIME SERIOZE
QELLIME SERIOZE
Fri 10 Feb 2012 - 0:15
Qellime serioze kur mendojne e duan njeri tjetrin seriozisht por ketu qe po flasim Shqiptari vetem me te shtrember ta ka e di
Upsssss prap fola keq
Upsssss prap fola keq
- AlboKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 10 Feb 2012 - 0:18
Aяjαиα shkruajti:Qellime serioze kur mendojne e duan njeri tjetrin seriozisht por ketu qe po flasim Shqiptari vetem me te shtrember ta ka e di
Upsssss prap fola keq
Nderro kombesine
Fri 10 Feb 2012 - 0:24
S'ka te bej kombesia por c'fare njerezish jemi.....
Sa per kombesine kam pasur rastin e se kam shfrytezuar,besom kur e them se madje e ne Shqiperi certifikate me kombesi Shqiptare marr...
Sa per kombesine kam pasur rastin e se kam shfrytezuar,besom kur e them se madje e ne Shqiperi certifikate me kombesi Shqiptare marr...
- AlboKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 10 Feb 2012 - 0:28
Aяjαиα shkruajti:S'ka te bej kombesia por c'fare njerezish jemi.....
Pse cfare je ti?
Fri 10 Feb 2012 - 1:17
Albo shkruajti:Aяjαиα shkruajti:S'ka te bej kombesia por c'fare njerezish jemi.....
Pse cfare je ti?
E dini shume mire perse e kam fjalen pikerisht tek rasti.... Mos me beni te pa diturin tani se kemi fol bashke
Fri 10 Feb 2012 - 14:08
Besaa shkruajti:Po e tregoj nje rast familjar ne lidhje me kete teme.
Kur nuk e di dhe nuk ke ca te besh ,,,Mendoj se ka ber veprimin e dyhur qe esht terrheq..
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Fri 10 Feb 2012 - 14:15
vlora diku tek naj moter shoku do jesh ti qe i pegjigjesh kaq shume pytjes
Fri 10 Feb 2012 - 14:15
C'ja fusni kot e ju meshkujt...ama dashuri i thoni kesaj mo..ish i dashuruar por sa e pa veshtiresine e pare ja mbath me te katra...c'lidhje ka nese i vellai ka qene shoku me i ngushte i tij dhe pse mos realizohet nje dashuri e till kur i njeh njerezit e asaj familje,di se cfare cupe do marresh e per me shume e ndjen si vellan tende vellan e saj,i cili do te kuptonte e do te gezohej me shume qe nje shok i tij qe ai e vlereson,e ka besuar,ka ndare shume me te e di cfare djali eshte,mund ti besoje motren e tij ne duart te sigurta..
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Fri 10 Feb 2012 - 14:17
une nuk do te dashurohem ne motren e shokut tim sepse ende kam bes
Fri 10 Feb 2012 - 14:19
Furia shkruajti:vlora diku tek naj moter shoku do jesh ti qe i pegjigjesh kaq shume pytjes
Ncuq tek une sben vaki asnje her kjo gje dhe as qe e mendoj se do me ndodh ndo nje her nje gje e till pasi jam i terrhequr dhe i kujdeshem ne shoqerin time i ruaj shum kto gjera dhe slejoj te me ndodh asnje her......
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Fri 10 Feb 2012 - 16:01
Eshte terhequr se nuk ka mundur te ia bej shokut ate edhe duke mos e ditur se ka qene motra e tij.Tani kane mbetur vetem shoke.InTeRiStI_vLoNjAt shkruajti:Besaa shkruajti:Po e tregoj nje rast familjar ne lidhje me kete teme.
Kur nuk e di dhe nuk ke ca te besh ,,,Mendoj se ka ber veprimin e dyhur qe esht terrheq..
Fri 10 Feb 2012 - 16:11
Nuk ka qene dashuri thjeshte..se s'mund te thuash qe e deshi deri dikur e me pas diten tjeter qe meson motra e kujt eshte vajza qe ai dashuron ta le e te iki ashtu sikur ndjenjat per te mos ekzistojne e as kane ekzistuar ndonjehere..Mua me jep te kuptoj qe me shume e kish per te kaluar oren ky dhe ne momentin qe e meson kete ndryshon qe mos dal i keq te shoku i vet edhe hapin sherre..
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Fri 10 Feb 2012 - 17:06
Jo ka pasur edhe shkaqe te tjera ngaqe nese ndokush vije ne shtepine tende dhe hane buken tende te konsideron per vlla nuk mundesh ne ate menyre me ia kthy por ka qene dakort nga te dy palet jo vetem nga ana e djalit por edhe e vajzes.
Por nese kthehet ne anen tjeter nuk eshte ndonje mekat kjo nese bie ne dashuri me motren e shokut , eshte dicka qe ndodh spontanish jo me ndonje qellim.
Por nese kthehet ne anen tjeter nuk eshte ndonje mekat kjo nese bie ne dashuri me motren e shokut , eshte dicka qe ndodh spontanish jo me ndonje qellim.
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2612
Hobi : Topi
Vendndodhja : Ne fole te djallit!
Anetaresuar : 12/11/2010
Fri 10 Feb 2012 - 17:31
Sa shume flitet per dashurine, dhe asnjehere nuk gjejme nje perkufizim te perafert se te sakt assesi! Sikurse flitet, shkruhet per paqen qe prej se ekziston njerezimi dhe per cudi nuk ekzistone paqe ne asnje pjese te kesaj toke!
Megjithate ajo qe me habit me shume eshte se si njerezit vazhdimishte jane ne kundershtim me veten.
Dashuria nuk lind ne shikim te pare,perveq neper filma e romane. Kete fakt shumica ketu e pranojne se eshte me shume se e vertete. Dhe per cudi, me pas thone po c'lidhje ka nese eshte motra e shokut, eshte tjeter nacionalitet etj etj? Dashuria eshte dashuri. Nuk njeh asgje! Vaj halli per nje pjese te njerezve qe mendojne se duhet doemos t'i bejme disa gjera "te mira" per te hyre ne evrope, apo te pakten te jemi ne hap me kohen!
Dikush me siper shume mire paska dhene s'qarim pse nuk eshte mire qe te dashurohet ne motren e shokut, eshte fjala nje shok familjar. Per ata qe s'duhen t'i perfillin keto rregulla, atehere le te shkojne ne evrope keshtu, pak a shume sikurse kafshet, sepse per mua shume gjera qe ndodhin sot ne evrope, e qe behen ne emer te demokracise s'jane asgje veq se t'i afrohemi kafsheve sa me shume!
Ai person qe dashurohet ne motren e shokut, ai me po te njejtin intenzitet mund te dashurohet edhe ne gruan e tij, ne mos me shpejte! Pra, nje person qe i shkon mendja, ta kqyr motren e gruan, atehere ai mund te jete gjithcka, por jo shok.
Per mua perfundon ketu ky debat, perveq nese doni me humbe kohe, sepse dikush ka shume kohe te lire, atehere vazhdoni...
Megjithate ajo qe me habit me shume eshte se si njerezit vazhdimishte jane ne kundershtim me veten.
Dashuria nuk lind ne shikim te pare,perveq neper filma e romane. Kete fakt shumica ketu e pranojne se eshte me shume se e vertete. Dhe per cudi, me pas thone po c'lidhje ka nese eshte motra e shokut, eshte tjeter nacionalitet etj etj? Dashuria eshte dashuri. Nuk njeh asgje! Vaj halli per nje pjese te njerezve qe mendojne se duhet doemos t'i bejme disa gjera "te mira" per te hyre ne evrope, apo te pakten te jemi ne hap me kohen!
Dikush me siper shume mire paska dhene s'qarim pse nuk eshte mire qe te dashurohet ne motren e shokut, eshte fjala nje shok familjar. Per ata qe s'duhen t'i perfillin keto rregulla, atehere le te shkojne ne evrope keshtu, pak a shume sikurse kafshet, sepse per mua shume gjera qe ndodhin sot ne evrope, e qe behen ne emer te demokracise s'jane asgje veq se t'i afrohemi kafsheve sa me shume!
Ai person qe dashurohet ne motren e shokut, ai me po te njejtin intenzitet mund te dashurohet edhe ne gruan e tij, ne mos me shpejte! Pra, nje person qe i shkon mendja, ta kqyr motren e gruan, atehere ai mund te jete gjithcka, por jo shok.
Per mua perfundon ketu ky debat, perveq nese doni me humbe kohe, sepse dikush ka shume kohe te lire, atehere vazhdoni...
- AlboKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 10 Feb 2012 - 18:22
Aяjαиα shkruajti:C'ja fusni kot e ju meshkujt...ama dashuri i thoni kesaj mo..ish i dashuruar por sa e pa veshtiresine e pare ja mbath me te katra...c'lidhje ka nese i vellai ka qene shoku me i ngushte i tij dhe pse mos realizohet nje dashuri e till kur i njeh njerezit e asaj familje,di se cfare cupe do marresh e per me shume e ndjen si vellan tende vellan e saj,i cili do te kuptonte e do te gezohej me shume qe nje shok i tij qe ai e vlereson,e ka besuar,ka ndare shume me te e di cfare djali eshte,mund ti besoje motren e tij ne duart te sigurta..
Ke vella ti????
Me thuaj sepse dua ta quaj sikur e kam e une vella
- LunaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11704
Vendndodhja : Iη sυηsεт
Anetaresuar : 14/10/2010
Fri 10 Feb 2012 - 18:51
Arjani shkruajti:Ai person qe dashurohet ne motren e shokut, ai me po te njejtin intenzitet mund te dashurohet edhe ne gruan e tij, ne mos me shpejte! Pra, nje person qe i shkon mendja, ta kqyr motren e gruan, atehere ai mund te jete gjithcka, por jo shok.
Sedi pse po ktu pajtohem me ty ...shum kjart e dhe Pergjigjen e temes.
Fri 10 Feb 2012 - 19:35
Besaa shkruajti:Jo ka pasur edhe shkaqe te tjera ngaqe nese ndokush vije ne shtepine tende dhe hane buken tende te konsideron per vlla nuk mundesh ne ate menyre me ia kthy por ka qene dakort nga te dy palet jo vetem nga ana e djalit por edhe e vajzes.
Oj Besa po si eshte e mundur qe ka hyre me pare ne shtepine e ketij,ka ngren e pire me kete por te motren e mikut te vet nuk e ka njohur e se ka ditur cila eshte???(Jo se ka shume rendesi por duke lexuar shkrimin qe ne fillim e deri tani me beri cudi kjo gje!!)
Tani qe ta shikojme cik temen me mire ata te dy s'kane lidhje gjaku qe te thuash se nuk lejohet nje dashuri e till,e dyta jam shume kunder me ate qe thuhet me siper se nese nje person dashuron motren atehere mund te dashuroj edhe gruan...Ndryshojne gjerat ketu sepse kur ti e di qe filania eshte grua e shokut tend e merr parasysh cila eshte e aty ose terhiqesh qe ne fillim ose e lejon te ndodh ajo,kete po qe e quaj gabim edhe personi ne kete rast vetem shok qe s'mund te quhet .Keta te dy keshtu sic eshte shkruar tema ketu e Besa thote se ka qene vendim i te dyve (nuk dime moshen e ketyre) por tani flas per dy te rinj ne moshe te cilen jane te vetedijshem e pergjegjes te asaj qe bejne e veprojne e jo dy adoloshente,atehere mua me e bukur do me dukej nese djali shkonte fillimisht e fliste me shokun e vet,ja sqaronte pak a shume si qendron situata dhe cfare mendon per te motren e tij,dhe qe mund ti kete besim perderisa e njeh sesa ky veprim..Djali tregohet frikacak seshte i afte te mbeshtes e te mbroj veten,vajzen e fjalen e tij tek i vellai i kesaj ndaj zgjodhi menyren me te lehte per te e i dha thjeshte fund asaj..Une kete kuptoj ketu edhe nje marredhenie te till nuk e shikoj me sy te keq,ku ka me mire te dish se me ke del vajza me ke shoqerohet ta njohesh personin personalisht ta kesh jetuar ate di gjera per te sesa te lesh femren te dashurohet me cdokend qe djali se njeh fare e si dihet as mund te krijohet besim ne te...
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi