Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
BeSaa
BeSaa
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11852
<b>Hobi</b> Hobi : leximi dhe muzika
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2011

Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 Empty Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën e shokut më të ngusht?

Wed 8 Feb 2012 - 21:43
First topic message reminder :

Si vepron nje cun qe bie ne dashuri me motren e shokut me te ngushte?

Edituar për herë të fundit nga Besaa në Fri 10 Feb 2012 - 0:48, edituar 4 herë gjithsej

BeSaa
BeSaa
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 Empty Re: Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën e shokut më të ngusht?

Fri 10 Feb 2012 - 22:04

Oj Besa po si eshte e mundur qe ka hyre me pare ne shtepine e ketij,ka ngren e pire me kete por te motren e mikut te vet nuk e ka njohur e se ka ditur cila eshte???(Jo se ka shume rendesi por duke lexuar shkrimin qe ne fillim e deri tani me beri cudi kjo gje!!)

Oj Ana per mua dhe per ty ne nje mosh me te pjekur eshte paksa e pa kuptueshme jo ngaqe ata kane qene te rinje 20 vjec,dhe se ka njohur qe eshte motra e tij se ata ishin bashk ne studime dhe nuk i ka ra rasti te takohet me motren e tij nuk ka qene kohe e gjate qe ata kan filluar ka qen periudhe e shkurter deri sa ka kputuar,thjesht kjo ka qene nje dashuri adoleshente te them,dhe pajtohem me ty kur thua se ndryshon kur e din se eshte gruaja e shokut edhe pse ka raste qe eshte dashuruar edhe me gruan e shokut por ato nuk mund t'iu thuash se jane shok.
Thash edhe me heret se nuk eshte mekat edhe nese dashurohet, ka raste qe vet shoku duke e ditur se cfare shoku te mir ka ia jep motren ka raste te shumta.
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 Empty Re: Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën e shokut më të ngusht?

Fri 10 Feb 2012 - 22:53
Besa s'te kuptova qarte drejt me then,per moshen e ketyre jane 20 vjecare thua apo me te vegjel sepse 20 vjecare s'mund ti quash adoloshente...!!

Gjithsesi qe e kane lene kaq lehte te dy pa u munduar fare te bejne dicka tjeter nese jane dashur vertet me shume besoj se ka qene dicka kalimtare,nje flert,pelqim,simpati.. gje qe ndodh ne ato mosha edhe perfundoi thjeshte...Por nuk jam kunder ketyre e as e mendoj si dicka te keqe...Mbeshtes po te njejtin mendim
BeSaa
BeSaa
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Fri 10 Feb 2012 - 22:55
Aяjαиα shkruajti:Besa s'te kuptova qarte drejt me then,per moshen e ketyre jane 20 vjecare thua apo me te vegjel sepse 20 vjecare s'mund ti quash adoloshente...!!

Gjithsesi qe e kane lene kaq lehte te dy pa u munduar fare te bejne dicka tjeter nese jane dashur vertet me shume besoj se ka qene dicka kalimtare,nje flert,pelqim,simpati.. gje qe ndodh ne ato mosha edhe perfundoi thjeshte...Por nuk jam kunder ketyre e as e mendoj si dicka te keqe...Mbeshtes po te njejtin mendim
Edhe pse mosha 20 vjece nuk eshte adoleshente por une ashtu e thash se ashtu nga veprimet e quaj.Por 20 vjec kane qene.
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Fri 10 Feb 2012 - 23:01
S'kane pasur pjekurine e duhur e s'kan ditur si ta perballojne kete me tjeter menyre ose sic thash me siper thjeshte ishte dicka kalimtare e jo dashuri sic mund te jete menduar..
BeSaa
BeSaa
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Fri 10 Feb 2012 - 23:03
Prandaj dhe thash adoleshent.
E askujt
E askujt
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 1473
<b>Hobi</b> Hobi : volejboll , psikologjia , romanet
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne endrrat e tua...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 01/12/2011

Fri 10 Feb 2012 - 23:42
si vepron
do shum filozofi kjo tem ne fakt
amann......esht i dashuruar , do ja thoj .....tak fak nga shok ne kuneter Razz
cka ktu per tu diskutuar !!
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Fri 10 Feb 2012 - 23:50
Epo na moj ,puna eshte se jam teper moderne une e gjithmone flas ose veproj kunder asaj e te qenit Shqiptar/e .. me mendimet moderne te Europes duke jua imponuar ne nje fare menyre e juve Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 2585209286 ...Kundershtoni e ju se do e hani si mua per bese ne fund Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 1698836746
Juventini
Juventini
Administrator
Administrator
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Sweeden
<b>Postime</b> Postime : 8638
<b>Hobi</b> Hobi : Sporti
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/10/2011

Fri 10 Feb 2012 - 23:59
Te dashurosh nuk eshte gje e keqe,,,Edhe te jet motra e shokut kur e ke seriozisht nuk ka gje te keqe ketu,,,,Vetem i vvlaai saj mos te qelloj si Toni Montana krt
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

Sat 11 Feb 2012 - 22:03
Luna shkruajti:
Arjani shkruajti:Ai person qe dashurohet ne motren e shokut, ai me po te njejtin intenzitet mund te dashurohet edhe ne gruan e tij, ne mos me shpejte! Pra, nje person qe i shkon mendja, ta kqyr motren e gruan, atehere ai mund te jete gjithcka, por jo shok.

Sedi pse po ktu pajtohem me ty krt ...shum kjart e dhe Pergjigjen e temes. Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 568197611

Nuk eshte marre dhe nuk te kesh njeri nese pajtohesh me mua, po mendoj me mendimet e mia. krt
E kur dhashe pergjigje te pa kjart une? Vetem nese nuk shkruaj, perndryshe...
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi

Sat 11 Feb 2012 - 22:11
Aяjαиα shkruajti:Epo na moj ,puna eshte se jam teper moderne une e gjithmone flas ose veproj kunder asaj e te qenit Shqiptar/e .. me mendimet moderne te Europes duke jua imponuar ne nje fare menyre e juve Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 2585209286 ...Kundershtoni e ju se do e hani si mua per bese ne fund Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 1698836746

Nuk eshte puna se je teper moderne. Problemi tek ju eshte se neve-shqiptareve tjere qe nuk pajtohemi me ty na sheh si te prapambetur!

Personalisht nuk jam kunder ndryshimeve. Mirepo, gjithnje brenda normales dhe gjithnje duke qene njehere shqiptare e tani i avancuar, i shkolluar, i civilizuar, i sukseshem, etj etj.

Kjo qe thashe gjithnje me mbet shqiptare, ndoshta tingellon ose e kapni ne tjeter kuptim, por une e thashe ne ate se megjithate dua t'i respektoje disa tradita dhe zakone te atyre qe me kan lind dhe me kan pru deri ketu.
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

Sat 11 Feb 2012 - 22:17
po le te bie amonnn qyyy mos dal valla ta ndal une jo

vetem do i them aj cuni atje eshte me motren tende kaqq
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Sat 11 Feb 2012 - 23:09
Arjani shkruajti:
Aяjαиα shkruajti:Epo na moj ,puna eshte se jam teper moderne une e gjithmone flas ose veproj kunder asaj e te qenit Shqiptar/e .. me mendimet moderne te Europes duke jua imponuar ne nje fare menyre e juve Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 2585209286 ...Kundershtoni e ju se do e hani si mua per bese ne fund Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 1698836746

Nuk eshte puna se je teper moderne. Problemi tek ju eshte se neve-shqiptareve tjere qe nuk pajtohemi me ty na sheh si te prapambetur!

Personalisht nuk jam kunder ndryshimeve. Mirepo, gjithnje brenda normales dhe gjithnje duke qene njehere shqiptare e tani i avancuar, i shkolluar, i civilizuar, i sukseshem, etj etj.

Kjo qe thashe gjithnje me mbet shqiptare, ndoshta tingellon ose e kapni ne tjeter kuptim, por une e thashe ne ate se megjithate dua t'i respektoje disa tradita dhe zakone te atyre qe me kan lind dhe me kan pru deri ketu.

Po ti ne trurin tim je e lexon c'ka mendoj une per ju..!? Pastaj jeni ju qe i personalizoni gjerat sahere e cekni persona ne fjale si puna ime vetem per mendimin qe shpreh e ajo kunder asaj qe thoni ju e jo une juve..atehere kush eshte i prapambeturi ketu...!!

Po ka cfare te ruash nga traditat e Shqiptareve s'mbeti kjo per te treguar se ruan Shqiptarine tende e as une qe mendoj ndryshe ketu e tjetri e tjetri sdo te thote se duam me doemos ta zbehim ate apo ta ndryshojme patjeter traditen Shqiptare por jo tradita koti tani e budalleqe..Degjo aty "nuk dashurohesh me motren e shokut se eshte sikur te peshtish ne buken qe ke ngren" kush e tha??? Perkundrazi quhet nder qe ai dikushi ka vleresuar ate qe njeh,familjen e motren e shokut e pikerisht per kete respektohet dyfishin Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 568197611 E ajo tjetra qe thate me siper se ai qe mund te dashuroje motren e shokut atehere mund te dashuroje edhe gruan e tij...Pa lidhje e shume pa kuptim,me shume mu duk se e keni then per te mbeshtetur fjalet tuaja sesa dicka e vlefshme...
Poeti
Poeti
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Sweeden
<b>Postime</b> Postime : 825
<b>Hobi</b> Hobi : Dashuria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : usa
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 20/09/2011

Sat 11 Feb 2012 - 23:31
Situat e veshtire :S
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi

Sun 12 Feb 2012 - 14:35
E thashe tashme edhe me siper se ne, me konkretishte jam une i prapambeturi ketu. E sheh prap se prap dalim aty..., tek i prapambeturi dhe i avancuari. I pari jam une se dua ti ruaj keto tradita e zakone qe per ty ne kete rast jane demode! Dhe ju jeni e avancuara qe jeni ne "trend" me kohen dhe per dashuri jeni ne gjendje te beni gjithcka...Veq se nuk e kuptoj nje gje, ma shpjegoni ju lutem: per c'dashuri behet fjale ketu?
E thashe edhe une s'jam kunder ndryshimeve, mirepo gjithnje brenda normales dhe jo te ecim para kohe, aq sa nje dite edhe "incestin" ta pranojme si ndryshim dhe si dicka normale!

Per fund, me thuaj nje tradite apo nje zakon qe te pelqen tek shqiptaret?
Luna
Komplet
Komplet
<b>Postime</b> Postime : 11704
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Iη sυηsεт
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/10/2010

Sun 12 Feb 2012 - 14:47
Arjani shkruajti:
Luna shkruajti:
Arjani shkruajti:Ai person qe dashurohet ne motren e shokut, ai me po te njejtin intenzitet mund te dashurohet edhe ne gruan e tij, ne mos me shpejte! Pra, nje person qe i shkon mendja, ta kqyr motren e gruan, atehere ai mund te jete gjithcka, por jo shok.

Sedi pse po ktu pajtohem me ty krt ...shum kjart e dhe Pergjigjen e temes. Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 568197611

Nuk eshte marre dhe nuk te kesh njeri nese pajtohesh me mua, po mendoj me mendimet e mia. krt
E kur dhashe pergjigje te pa kjart une? Vetem nese nuk shkruaj, perndryshe...

Thash de e paske dhonpergjigjen me te kjart se disa tjera Razz
Nuk e di!! ..ketu rash ne mendimin qe u pershtat me mendimin timin rreth temes. Si vepron nje cun nëse dashurohet në motrën  e shokut më të ngusht? - Faqe 2 568197611
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Sun 12 Feb 2012 - 14:51
Message reputation : 100% (1 vote)
Arjani shkruajti:E thashe tashme edhe me siper se ne, me konkretishte jam une i prapambeturi ketu. E sheh prap se prap dalim aty..., tek i prapambeturi dhe i avancuari. I pari jam une se dua ti ruaj keto tradita e zakone qe per ty ne kete rast jane demode! Dhe ju jeni e avancuara qe jeni ne "trend" me kohen dhe per dashuri jeni ne gjendje te beni gjithcka...Veq se nuk e kuptoj nje gje, ma shpjegoni ju lutem: per c'dashuri behet fjale ketu?
E thashe edhe une s'jam kunder ndryshimeve, mirepo gjithnje brenda normales dhe jo te ecim para kohe, aq sa nje dite edhe "incestin" ta pranojme si ndryshim dhe si dicka normale!

Per fund, me thuaj nje tradite apo nje zakon qe te pelqen tek shqiptaret?

Sa per dashurine kam pyetur e une e mund te lexosh cfare kemi thene sepse fillimisht tema ste jepte te kuptoje shume gjera pasi mungonin detajet,si mosha e personave etj..Nuk jam moderne,,ose me mire te them jame moderne aty ku shikoj qe nje ide,tradite,mendim apo ku di une nuk me jep dicka e s'ka pse te jete ashtu..te mendosh ndryshe nga te tjeret kjo sdo te thote me patjeter se jam me moderne se ju e dua te tregoj ate thjeshte them te verteten time ashtu si une e shikoj e besoj per dicka...

Nje tradite nga populli Shqiptar..te ruaje ate ngrohtesine e mikpritjen bujare qe edhe pse i varfer nuk ngurronte te hapte deren e shtepise se tij,krahet e tij e buzeqeshjen..Me nje fjale ketu vlen ajo shprehja e vjeter popullore qe kemi ne "bujrum, buke e krype e zemer te bardhe" Sepse jemi ftohur pak kohet e fundit Merzitur
Shqiptare
Shqiptare
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 4177
<b>Hobi</b> Hobi : shqiptaria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shqiperi
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/07/2011

Thu 5 Jul 2012 - 20:15
Mesa lexova e kuptova nga te gjithe qe kane shkruar ketu,mbeshtes e une mendimin e Arjanes (Αρτεμης)...nuk e shoh detyrimisht si dicka te keqe edhe ska pse te shihet ashtu!
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi