Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Luna
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11704
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Iη sυηsεт
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/10/2010

“21” i Adele pushton tregun amerikan  Empty “21” i Adele pushton tregun amerikan

Sat 11 Feb 2012 - 15:43
“21” i Adele pushton tregun amerikan  _21_i_adele_pushton_tregun_ame

“Bill Board” ka bërë me dije se albumi “21” i Adele ka qendruar në vendin e parë ndër albumet më të mira dhe për një kohë më të gjatë se cdo album tjetër i publikuar deri më tani.

Megjithëse u bënë muaj që është hedhur në treg, albumi “21” i këngëtares britanike, Adele mbetet ende më i preferuari për publikun.

Këtë e vërtetojnë edhe të dhënat e fundit që mbërrijnë nga tregu amerikan ku albumi në dy javët e para të këtij muaji ka regjistruar shitje rekord duke mbetur në vendin e parë me mbi 115 mijë kopje të shitura.

“Bill Board” ka bërë me dije se albumi “21” i Adele ka qendruar në vendin e parë ndër albumet më të mira dhe për një kohë më të gjatë se cdo album tjetër i publikuar deri më tani.

Albumi “21” është më i shituri, ndërsa Adele, përpos këtij fakti është këngëtarja ka fituar cmime në ceremonitë më të rëndësishme muzikore përgjatë 2011-s.

Hitet më të mira të këtij albumi janë “Rolling in the deep”, “Someone like you” dhe “Set fire to the rain”.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi