Femrat brune janë më besniket
Fri 24 Feb 2012 - 2:03
Nje studim i fundit i kryer nga site i takimeve online ExtraConiugali.com, mbi nje kampion te nje mije femrave mes moshes 25 dhe 50 vjec, tregon se femrat me besnike jane brunet.Ndoshta kjo pasqyron nje proverb te vjeter i cili thote se, meshkujt preferojne bjondet por martohen me brunet, sepse jane me te besueshme.Floket bjonde i ndihmojne femrat te ndihen me sensuale dhe te papermbajtshme, e kunderta e femrave geshtenje me te besueshme.Po kuqet? Zbuloni se bashku me ne se cfare tregon ky sondazh argetues.72 per qind, e grave qe kane floke bjonde, te lyer ose natyral, do te ndiheshin me shume sensuale ne krahasim me femrat ngjyre geshtenje.“Ngjyra e flokeve mund te jete nje ndikim i madh mbi ate se si grate perceptojne veten e tyre dhe se si sillen dhe kjo eshte me te vertete mbreslenese se si grate mund te ndihen kaq ndryshe kur jane bjonde”, shprehet Alex Fantini, ideator i portalit.
Gjithmone sipas sondazhit, 36 per qind e grave me floke geshtenje jane te binudr se floket e erret i bejne ato me pak sensuale.
“Edhe kuqet kane tendence te jene shume trasgresive”. Te kuqe flake ose ngjyra e bakrit, floket e kuqe zbulojne te gjithe bukurine e nje gruaje krenare dhe pasionante”, vazhdon Alex Fantini. Gjithmone te ndezura dhe misterioze, kuqalashet jane shume sensuale dhe te gatshme te gezojne lirite e ndryshe. Por zoterinjte preferojne bjondet”, perfundon ai.
Gjithmone sipas sondazhit, 36 per qind e grave me floke geshtenje jane te binudr se floket e erret i bejne ato me pak sensuale.
“Edhe kuqet kane tendence te jene shume trasgresive”. Te kuqe flake ose ngjyra e bakrit, floket e kuqe zbulojne te gjithe bukurine e nje gruaje krenare dhe pasionante”, vazhdon Alex Fantini. Gjithmone te ndezura dhe misterioze, kuqalashet jane shume sensuale dhe te gatshme te gezojne lirite e ndryshe. Por zoterinjte preferojne bjondet”, perfundon ai.
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Femrat brune janë më besniket
Fri 24 Feb 2012 - 16:13
...shpetova
- Engjelli EmbelKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 2575
Hobi : Poezia,Udhetimet..
Vendndodhja : Ne Folen E Engjejve..!
Anetaresuar : 08/11/2010
Fri 24 Feb 2012 - 16:15
Fakt,Brune jam dhe jam shume besnike :vals: :vals: :vals: :vals:Aяjαиα shkruajti:Nje studim i fundit i kryer nga site i takimeve online ExtraConiugali.com, mbi nje kampion te nje mije femrave mes moshes 25 dhe 50 vjec, tregon se femrat me besnike jane brunet.Ndoshta kjo pasqyron nje proverb te vjeter i cili thote se, meshkujt preferojne bjondet por martohen me brunet, sepse jane me te besueshme.Floket bjonde i ndihmojne femrat te ndihen me sensuale dhe te papermbajtshme, e kunderta e femrave geshtenje me te besueshme.Po kuqet? Zbuloni se bashku me ne se cfare tregon ky sondazh argetues.72 per qind, e grave qe kane floke bjonde, te lyer ose natyral, do te ndiheshin me shume sensuale ne krahasim me femrat ngjyre geshtenje.“Ngjyra e flokeve mund te jete nje ndikim i madh mbi ate se si grate perceptojne veten e tyre dhe se si sillen dhe kjo eshte me te vertete mbreslenese se si grate mund te ndihen kaq ndryshe kur jane bjonde”, shprehet Alex Fantini, ideator i portalit.
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Fri 24 Feb 2012 - 16:30
une jam BRUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi