Nëse je e sëmurë për një kohë te gjatë,a do të të dojë i Dashuri?
Tue 30 Mar 2010 - 16:06
Kur ndokush eshte i semure per njer koh te gjate,te ai munde te paraqitet ndjenja se per personin e dashur eshtee bere vetem barre e tepert.Por do te kete edhe te tille qe do te vazhdojne te te duan edhe kur je e semure per nje koh te gjate,teper te gjate.Te tillet nuk do te heqin dore nga ti edhe pasi ti te kesh hequr dore nga dashuria,bile edhe nga vetvetja.Nje qifte bashkeshorto qe per shum vite kishin jetuar ne dashuri e haromoni.Me pas ajo ishte semure rende.Kishte problem te tilla me kurrizin,sa qe vazhdimiisht ndjente dhembje dhe i duhet qe te merrte barna.Prej dhembjeve te teperta nuk mundej as te flinte.Ajo qe dikur ishte njer person i dashur dhe inteligjente,kishte rene ne njer depresion aq te thelle,sa qe donte te bente vetevrasje.Kishte qene burri i saj i cili e kishte penguar ne kete drejtim.Ky problem i kesaj gruaje te gjore kishte zgjatur 18-vjet te plota.Gjat tere kesaj kohe burri i kishte qendruat prane saj.Nese folmi per Seks,seksi ishte i pamundur ne rrethana te tilla,per shkak te dhimbjeve te medha te gruas.Pra tere ket koh nuk e kishin pasur as edhe nje mardhenie te vetem intime.E me pas kur mjeksia kishte perparuar,me ane te njer operacioni te vetem ishte zgjidhur problemi i gruas,e sila perseri u be e shendosh.Keshtu sikur ne ndonje peralle,sy bashkeshortet vazhduan qe te jetojne te lumtur.Nuk themi se te gjith do ta kishin ket fuqi dhe vullnet per te qendruar prane personit te dashur,por te shumten jane ata qe megjithate do ta benin nje gje te tille,per shkak se ndjejne dashuri te vertete,per shkak se jan te perkushtuar.
- al-tiniKomplet
- Gjinia :
Postime : 256
Hobi : patjeter
Anetaresuar : 12/03/2010
Re: Nëse je e sëmurë për një kohë te gjatë,a do të të dojë i Dashuri?
Tue 30 Mar 2010 - 16:13
nje gje te tille e kam perjetuar /6 muaj me karroce/
deshti perendia dhe optimizmi im qe ta rimarr veten
ajo me te cilen isha ne lidhje ma ktheu shpinen dhe nuk
brengosesha dot!
pasi fillova jeten, punen , at dinamizmin e mehershem...
ajo vie dhe kerkon falje por une s'e pranova dot ne jeten time
per ta kujtuar si qenien me te poshter femerore qe kisha njohur ne jeten time!
njerezit s'jane te njejte, por sa miku i mire qe shifet ne kohera te veshtir, te njejten e hasim edhe tek dashuria... pran saj/tij gjithsesi!
deshti perendia dhe optimizmi im qe ta rimarr veten
ajo me te cilen isha ne lidhje ma ktheu shpinen dhe nuk
brengosesha dot!
pasi fillova jeten, punen , at dinamizmin e mehershem...
ajo vie dhe kerkon falje por une s'e pranova dot ne jeten time
per ta kujtuar si qenien me te poshter femerore qe kisha njohur ne jeten time!
njerezit s'jane te njejte, por sa miku i mire qe shifet ne kohera te veshtir, te njejten e hasim edhe tek dashuria... pran saj/tij gjithsesi!
Tue 30 Mar 2010 - 16:25
me vjen keq qe do te jap kete mendim , po ne kete kohe qe jetojme sot,te duket sikur ,,na ishte njehere,, dhe me dhimbje te madhe them se shumica e cifteve qe kane kete problem o ndahen o dashuria venitet pak nga pak.di nje rast te ngjashem po e kunderta .djali u aksidentua rende ,theu shtyllen kurrizore dhe e nusja e tij e flaku pasi e rropi mire e mire.nDOSHTA KY RAST ESHTE EKSTREMPO,THEM SE JANE TE RRALLA DASHURITE E PERJETESHME. ME VJEN SHUME KEQ........
- PanjohuraKomplet
- Gjinia :
Postime : 242
Hobi : Prrall me tupan!
Anetaresuar : 16/03/2010
Tue 30 Mar 2010 - 17:13
Nuk e kam perjetu nje gje te till andaj vetm disa fjal do i thoja kurr nuk do ja ktheja shpine nese do semuret qoft rend apo leht vetm sa ja kish rrit dashurin jo te ja zvogloj!
Po tani qe flite per raste te ndryshme edhe une kam par nje rast te till ku burri aksidentalish then boshtin kurrizore edhe mbet ne karroc invalidesh nusja ik e le ai mbete vetm me maman e tij po ky burri para se te martohet me ket gruan qe i iku kishte dashuruar shum nje vajz te bukur po prindrit kan qen shkaktar per mos bashkimin e tyre .Sapo merr vesh kjo goca qe e ka dasht shum ket cunin qe tani ësht ne karroc ik nga shtepija ku prindrit nuk e kishin lejuar ta marr at cuni edhe shkon ne shtepi te tija edhe i thot degjova per te gjitha qe te kan ndodhure tani kam ardhur qe perjet te jam e jotja pa lejen e askuj po vetm dua nga ti mos te me refuzosh se do te dua gjith jeten tani ata kan 2 femij edhe jetojn te lumtur burri ne karroc kurse gruaja me te gjitha obligimet edhe me dashurin e madhe per burrin !
Po tani qe flite per raste te ndryshme edhe une kam par nje rast te till ku burri aksidentalish then boshtin kurrizore edhe mbet ne karroc invalidesh nusja ik e le ai mbete vetm me maman e tij po ky burri para se te martohet me ket gruan qe i iku kishte dashuruar shum nje vajz te bukur po prindrit kan qen shkaktar per mos bashkimin e tyre .Sapo merr vesh kjo goca qe e ka dasht shum ket cunin qe tani ësht ne karroc ik nga shtepija ku prindrit nuk e kishin lejuar ta marr at cuni edhe shkon ne shtepi te tija edhe i thot degjova per te gjitha qe te kan ndodhure tani kam ardhur qe perjet te jam e jotja pa lejen e askuj po vetm dua nga ti mos te me refuzosh se do te dua gjith jeten tani ata kan 2 femij edhe jetojn te lumtur burri ne karroc kurse gruaja me te gjitha obligimet edhe me dashurin e madhe per burrin !
- al-tiniKomplet
- Gjinia :
Postime : 256
Hobi : patjeter
Anetaresuar : 12/03/2010
Tue 30 Mar 2010 - 21:04
kjo e fundit me pelqeu por te rralla jane keto burrnesha
- PanjohuraKomplet
- Gjinia :
Postime : 242
Hobi : Prrall me tupan!
Anetaresuar : 16/03/2010
Tue 30 Mar 2010 - 23:16
Vertet qe jan te rralla ,njera nder to do isha po te me doj dikush shumë qka do qe ti ndodh do sakrifikoja per at dashuri!
- NitaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 1124
Hobi : none
Vendndodhja : USA
Anetaresuar : 22/01/2010
Wed 31 Mar 2010 - 8:37
Nese do doja nje njeri aq shum do sakrifikoja por nuk besoj se sot ka gjera te tilla
- VizitorVizitor
Sun 1 Jul 2012 - 9:24
Njeriu eshte i cuditshem, ne radhe te pare jep betimin pa e menduar qe a eshte i sigurte qe ta mbaje ate .. cdo i dashur te thot se do te gjindet pran ne te mire dhe ne te keq .. por ndonjeher ndryshojn gjerat aq shpejt sa qe nuk te besohet qe po e perjeton nje situat te till te vuash nga semundja eshte normale por te vuash nga friga e harreses nga ai qe deshe me shum se jeten jote .. eshte nje vuajtje e pashpejgushme .. n.q.s e dua dike do ta dua ashtu siq jeta na gatuan jeten tone .. aty e meson ne te do dikushi vertet apo vetem sa per sy e face ..
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Sun 1 Jul 2012 - 10:29
per at sa e njof po do me doje ...ishalla sjam rrejt nga njenjat e nga intuita
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi