Yahoo kërcënon Facebook
Sat 10 Mar 2012 - 3:47
Londër, 29 Shkurt 2012, NOA - “Dyluftimi” mes dy kolosëve të botës së teknologjisë mbi licencat vazhdon të bëhet gjithnjë e më i ashpër.
Tashmë është Yahoo që kërcënon me ndërmarrje ligjore Facebook dhe kjo në lidhje me disa licenca kryesore të aktivitetit të saj.
Siç bëhet e ditur nga New York Times apo dhe Financial Times, rreth 20 licencat kanë të bëjnë me futjen e reklamave, personalizimin e faqeve dhe të shërbimeve të rrjetit social.
“Yahoo mban përgjegjësi kundrejt aksionerëve dhe punonjësve për mbrojtjen e pronës intelektuale. Theksojmë se ose do të jetë Facebook që do të nënshkruajë një marrëveshje ose do të ndjekim një rrugë ligjore për të marrë një vendim më të drejtë”, - lexohej në një njoftim të kolosëve tashmë të zbehur të internetit.
Për momentin duhet theksuar se nuk ka ardhur asnjë reagim nga ana e Facebook.
r.b/noa.al
Tashmë është Yahoo që kërcënon me ndërmarrje ligjore Facebook dhe kjo në lidhje me disa licenca kryesore të aktivitetit të saj.
Siç bëhet e ditur nga New York Times apo dhe Financial Times, rreth 20 licencat kanë të bëjnë me futjen e reklamave, personalizimin e faqeve dhe të shërbimeve të rrjetit social.
“Yahoo mban përgjegjësi kundrejt aksionerëve dhe punonjësve për mbrojtjen e pronës intelektuale. Theksojmë se ose do të jetë Facebook që do të nënshkruajë një marrëveshje ose do të ndjekim një rrugë ligjore për të marrë një vendim më të drejtë”, - lexohej në një njoftim të kolosëve tashmë të zbehur të internetit.
Për momentin duhet theksuar se nuk ka ardhur asnjë reagim nga ana e Facebook.
r.b/noa.al
- Kërcënon me jetë Obamën në Facebook: Do t’i vë një plumb në kokë
- Pronari i restorantit publikon pamjet e vjedhjes në Facebook, hajduti e kërcënon
- Ja pse duhet ta ndryshoni fjalëkalimin e Yahoo
- Zbulohet administratori i Yahoo-së me diplomë false
- 36% e përdoruesve hyjnë në facebook pasi kanë bërë seks, ja 9 gjërat që nuk dini për facebook
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi