Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Një asteroid sa aeroplani do të “fluturojë” sot në “afërsi” të Tokës Empty Një asteroid sa aeroplani do të “fluturojë” sot në “afërsi” të Tokës

Sun 1 Apr 2012 - 13:23
Një asteroid sa aeroplani do të “fluturojë” sot në “afërsi” të Tokës F1_01asteroid1333269842Një asteroid me madhësi sa një aeroplan do të “fluturojë” të dielën, më 1 prill në afërsi të Tokës, por nuk ka frikë se ai do të ndeshet me tokën, ka njoftuar Agjencia amerikane për gjithësi NASA.

Asteroidi i quajtur 2012 EG5, i gjerë diku rreth 50 metra, do të fluturojë afër tokës rreth orës 09.35.

"Asteroidi 2012 EG5, në mënyrë të sigurt do të kalojë përballë Tokës më 1 prill”, kanë shkruar në faqen e tyre në Twiter shkencëtarët e Programit për përcjelljen e asteroideve në NASA.

Ky asteroid do t’i afrohet Tokës më së shumti 230.000 kilometra, që është më pak se gjysma e largësisë të Tokës nga orbita e Hënes.

Asteroidi 2012 EG5 është i treti asteroid relativisht i vogël, i cili i afrohet tokës në 7 ditët e fundit.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi