Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Shqiptare
Shqiptare
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 4177
<b>Hobi</b> Hobi : shqiptaria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shqiperi
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/07/2011

“Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!” Empty “Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!”

Tue 24 Apr 2012 - 20:50
“Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!” Sex-215x300“Alo, policia…një e cmendur po më mban peng dhe po më dëtyron tja bëj me zor. Nuk mundem më…Ejani më shpëtoni!”. Kjo është një nga telefonatat më të cuditshmë që ka mbërritur në policinë gjermane dhe bëhet publike nga prestigjiozja Bild. Sipas saj në Mynih, një nimfomane 47 vjeçare ka mbajtur peng për 5 orë rresht një DJ për të plotësuar dëshirat e saj seksuale. Pas tetë aktesh seksuale, pengu përfitoi nga një shpërqëndrim i gruas dhe telefonoi policinë…

Gjithçka kishte nisur në një bar ku 43 vjeçari Dieter S. u njoh aty femrën në fjalë e cila pasi u pëlqyen e ftoi në banesën e saj. Por pasi bënë tre herë seks gruaja nuk e la DJ të largohej, por mbylli derën dhe I kërkoi më shumë seks. Ndërsa e bënë edhe pesë herë të tjera, por ai nuk rezistoi më por telefonoi policinë, madje doli edhe në ballkon për t’i orientuar patrullën në banesë.

Por 47 vjecarja pasi la pengun të lirë i cili nuk e denoncoi, ftoi dy policët e patrullës brenda për një “treshe”.
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

“Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!” Empty Re: “Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!”

Tue 24 Apr 2012 - 20:52
grrrr grrrr treshe ca qefi... grrrr
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

“Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!” Empty Re: “Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!”

Tue 24 Apr 2012 - 20:56
hahahahaha...jan cmen njerzit
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Wed 25 Apr 2012 - 8:50
sa kam qesh grrrr grrrr
Arvaniti
Arvaniti
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Postime</b> Postime : 157
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shkup
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/04/2012

Wed 25 Apr 2012 - 11:16
Jo njerzit por femrat hahahhaah ew po vemer me apetite paska qen bre eu let martohet me ndonje shqiptar si bjen keq ksaj
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi