- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
“Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!”
Tue 24 Apr 2012 - 20:50
“Alo, policia…një e cmendur po më mban peng dhe po më dëtyron tja bëj me zor. Nuk mundem më…Ejani më shpëtoni!”. Kjo është një nga telefonatat më të cuditshmë që ka mbërritur në policinë gjermane dhe bëhet publike nga prestigjiozja Bild. Sipas saj në Mynih, një nimfomane 47 vjeçare ka mbajtur peng për 5 orë rresht një DJ për të plotësuar dëshirat e saj seksuale. Pas tetë aktesh seksuale, pengu përfitoi nga një shpërqëndrim i gruas dhe telefonoi policinë…
Gjithçka kishte nisur në një bar ku 43 vjeçari Dieter S. u njoh aty femrën në fjalë e cila pasi u pëlqyen e ftoi në banesën e saj. Por pasi bënë tre herë seks gruaja nuk e la DJ të largohej, por mbylli derën dhe I kërkoi më shumë seks. Ndërsa e bënë edhe pesë herë të tjera, por ai nuk rezistoi më por telefonoi policinë, madje doli edhe në ballkon për t’i orientuar patrullën në banesë.
Por 47 vjecarja pasi la pengun të lirë i cili nuk e denoncoi, ftoi dy policët e patrullës brenda për një “treshe”.
Gjithçka kishte nisur në një bar ku 43 vjeçari Dieter S. u njoh aty femrën në fjalë e cila pasi u pëlqyen e ftoi në banesën e saj. Por pasi bënë tre herë seks gruaja nuk e la DJ të largohej, por mbylli derën dhe I kërkoi më shumë seks. Ndërsa e bënë edhe pesë herë të tjera, por ai nuk rezistoi më por telefonoi policinë, madje doli edhe në ballkon për t’i orientuar patrullën në banesë.
Por 47 vjecarja pasi la pengun të lirë i cili nuk e denoncoi, ftoi dy policët e patrullës brenda për një “treshe”.
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: “Alo policia, ejani më shpëtoni, nuk mundem më të bëj seks!”
Tue 24 Apr 2012 - 20:52
treshe ca qefi...
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Tue 24 Apr 2012 - 20:56
hahahahaha...jan cmen njerzit
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Wed 25 Apr 2012 - 8:50
sa kam qesh
- ArvanitiV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 157
Vendndodhja : Shkup
Anetaresuar : 09/04/2012
Wed 25 Apr 2012 - 11:16
Jo njerzit por femrat hahahhaah ew po vemer me apetite paska qen bre eu let martohet me ndonje shqiptar si bjen keq ksaj
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi