- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Martesa e kombinuar?
Fri 18 May 2012 - 21:15
A egziston ne shqipri?
Mendoni qe mund te ket jatgjatesi?
Ju,do e lejonit dicka te till ne jeten tuaj?
Mendoni qe mund te ket jatgjatesi?
Ju,do e lejonit dicka te till ne jeten tuaj?
- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Re: Martesa e kombinuar?
Fri 18 May 2012 - 21:21
Silvana kjo quhet martese me shkuesi por e modernizuar aman per kete kohe
Qendron nje diference e madhe mes marteses "kombinuar" (term i gabuar), pra marteses me shkuesi dhe detyrimit te martohesh me presion te prinderve/familjareve.
Realisht, nuk mendoj se qendron nje gje e keqe tek martesat me shkuesi, madje madje te gjithe nga ne jemi "prezantuar" me njerez nga njerez te tjere. Nqse doni shpjegim te metejshem, jam e gatshme t'ua shpjegoj me pike e presje.
Qendron nje diference e madhe mes marteses "kombinuar" (term i gabuar), pra marteses me shkuesi dhe detyrimit te martohesh me presion te prinderve/familjareve.
Realisht, nuk mendoj se qendron nje gje e keqe tek martesat me shkuesi, madje madje te gjithe nga ne jemi "prezantuar" me njerez nga njerez te tjere. Nqse doni shpjegim te metejshem, jam e gatshme t'ua shpjegoj me pike e presje.
Wed 23 Jan 2013 - 21:30
Nuk e shoh si dicka te keqe nese dikush me njeh nje person edhe me pas kjo njohje zhvillohet me shume,jam kunder ne ato raste kur na i imponojne,ose vendosin te tjere per njeriun e jetes sone...
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Wed 23 Jan 2013 - 21:52
martes me kombini e perdorim ne,varet nga rrethi ne rreth...s'besoj qe s'egzistonShqiptare shkruajti:Silvana kjo quhet martese me shkuesi por e modernizuar aman per kete kohe
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi