- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Tragjedia e Himarës, RTSH anullon natën e parë të Eurovisionit
Tue 22 May 2012 - 22:02
Radio Televizioni Publik (RTSH) nuk do të transmetojë natën e parë të gjysmëfinales së Eurovisionit. Organizuesit e Eurovisionit kanë pranuar kërkesën e RTSH-së që kjo natë të mos transmetohet drejtpërdrejt por disa orë më pas.Festivali nuk do të transmetohet për shkak se dita e sotme është shpallur ditë zie për viktimat e tragjedisë së Himarës. Ndërsa nata e dytë e
gjysmëfinales dhe finalja do të transmetohen live nga RTSH-ja.Vendimi nuk do të ketë pasoja për pjesëmarrjen e Shqipërisë në këtë garë, në të cilën përfaqësohet nga Rona Nishliu. Këtë vit Eurovizioni organizohet në Baku, Azerbajxhan. /F.S/
gjysmëfinales dhe finalja do të transmetohen live nga RTSH-ja.Vendimi nuk do të ketë pasoja për pjesëmarrjen e Shqipërisë në këtë garë, në të cilën përfaqësohet nga Rona Nishliu. Këtë vit Eurovizioni organizohet në Baku, Azerbajxhan. /F.S/
Re: Tragjedia e Himarës, RTSH anullon natën e parë të Eurovisionit
Tue 22 May 2012 - 22:08
wowwwwwwwwwwwwwwwwwww
sa mirr ,,, hallall ju qofttt
shum mir kan ber ,, tragjedi e madhe per gjith neve shqiptarve 13 femra vdiqen 13 familje do ishin kriju nga to sa e sa nipa e mbesa ishin ber nga keto 13 sa e sa fisi ish shtuar kurse tani jan 13 me pak
oooo po te mundja ter shqiperin ter kosoven do beja dit zi askush mos bej asgje .
sa mirr ,,, hallall ju qofttt
shum mir kan ber ,, tragjedi e madhe per gjith neve shqiptarve 13 femra vdiqen 13 familje do ishin kriju nga to sa e sa nipa e mbesa ishin ber nga keto 13 sa e sa fisi ish shtuar kurse tani jan 13 me pak
oooo po te mundja ter shqiperin ter kosoven do beja dit zi askush mos bej asgje .
- Deshmitari okular flet : Ja si ndodhi tragjedia e Himares !!!
- Tragjedia e Himares me kthehu dhimbjen qe me kishte pushuar
- Tragjedia e Himarës: Eriselda Guberaj vazhdon të jetë në koma
- Tragjedia e Himarës, ja si reagoj Besiana kur mori vesh për vdekjen e të fejuarit”
- “Im shoq më përdhunoi natën e parë të martesës…”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi