- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Tragjedia e Himarës: Eriselda Guberaj vazhdon të jetë në koma
Wed 4 Jul 2012 - 21:07
Eriselda Guberaj, studentja e plagosur në aksidentin tragjik të Himarës vazhdon të jetë në gjendje kome. Mjekët austriak pas një tentative pa rezultat, ende nuk kanë vendosur për të rimarrë një tjetër provë zgjimi.
Në shtëpinë e 21 vjeçares në fshatin Shakuj ne Lushnjë, familjaret janë mbërthyer nga dhimbja e ankthi. Dita e tyre nis me lot dhe dhimbje dhe me frikën se nuk do ta shohin më të gjallë vajzën e tyre. Në dhomën e saj qëndrojnë palëvizur sendet e saj personale, ku dy fëmijët e tjerë Kadri dhe Fatmira Guberajt flenë në shtartin e motrës së tyre, duke u lutur që ajo të kthehet sa më shpjet pranë familjes. Ndërsa, babi i Eriseldës është në një gjendje shumë të rendë shëndetësore. Ai renkon në shtrat duke thirrur emrin e të bijës. Edhe pse mjekët nuk kanë dhënë shpresa për vajzën, nëna e Eriseldës është e vetmja që vazhdon të besojë se do ta shohi vajzën mësuese në fshatin e saj, siç ajo dëshironte./albobserver.com/
Në shtëpinë e 21 vjeçares në fshatin Shakuj ne Lushnjë, familjaret janë mbërthyer nga dhimbja e ankthi. Dita e tyre nis me lot dhe dhimbje dhe me frikën se nuk do ta shohin më të gjallë vajzën e tyre. Në dhomën e saj qëndrojnë palëvizur sendet e saj personale, ku dy fëmijët e tjerë Kadri dhe Fatmira Guberajt flenë në shtartin e motrës së tyre, duke u lutur që ajo të kthehet sa më shpjet pranë familjes. Ndërsa, babi i Eriseldës është në një gjendje shumë të rendë shëndetësore. Ai renkon në shtrat duke thirrur emrin e të bijës. Edhe pse mjekët nuk kanë dhënë shpresa për vajzën, nëna e Eriseldës është e vetmja që vazhdon të besojë se do ta shohi vajzën mësuese në fshatin e saj, siç ajo dëshironte./albobserver.com/
- Aksidenti, zgjohet në Austri Eriselda Gubere, ishte në koma prej 21 majit
- Deshmitari okular flet : Ja si ndodhi tragjedia e Himares !!!
- Tragjedia e Himares me kthehu dhimbjen qe me kishte pushuar
- Tragjedia e Himarës, RTSH anullon natën e parë të Eurovisionit
- Tragjedia e Himarës, ja si reagoj Besiana kur mori vesh për vdekjen e të fejuarit”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi