Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Rita Ora “shkund” shqiptarët e Zvicrës Empty Rita Ora “shkund” shqiptarët e Zvicrës

Mon 28 May 2012 - 17:30
Rita Ora “shkund” shqiptarët e Zvicrës Rita_ora_shkund_shqiptaret_e_z-300x195

Në orët e vona të të shtunës, Rita Ora ylli shqiptaro-britanik, po performonte në skenën e diskotekës shqiptare “Rinora4” të Rümlangut (Cyrih). Po në këtë kohë në Baku po kumtoheshin rezultatet e Eurovisionit sipas të cilave Rona Nishliu kishte dalë e pesta. Një koincidencë që do të donim të përsëritej më shpesh, raporton portali Albinfo

Paraqitja para bashkatdhetarëve ishte emocion i fuqishëm që Rita Ora nuk e kishte përjetuar kurrë deri më sot

Në orët e vona të të shtunës, Rita Ora ylli shqiptaro-britanik, po performonte në skenën e diskotekës shqiptare “Rinora4” të Rümlangut (Cyrih). Po në këtë kohë në Baku po kumtoheshin rezultatet e Eurovisionit sipas të cilave Rona Nishliu kishte dalë e pesta. Një koincidencë që do të donim të përsëritej më shpesh, raporton portali Albinfo

Në fakt, për mijëra shqiptarë të Zvicrës, të rinj e të reja, të shtunën mbrëma të gjitha rrugët shpienin në Rinora4. Ishin dy gjëra që po lidheshin në një pikë: e para ishte se aty po vinte këngëtarja që e krahasojnë me Rihanna-n, dhe e dyta, se kjo këngëtare, Rita Ora, është një shqiptare nga Kosova, e rritur në Londër.

Publiku kishte më shumë se një orë që po priste. Muzika ritmike po pëlqehej, Dj Beka me kompani po e mbante në nivel disponimin e mysafirëve ndërsa në rreshtat e parë, rreth skenës, kishte filluar të bëhej shumë vapë. Por, ngjitja në skenë e Rita Orës është diçka e pakrahasueshme me të gjitha këto. Ajo hyri si një uragan që zë në befasi gjithçka dhe përfshin në rrathët e vet çdo gjë.

Ovacionet, klithjet dhe duart e ngritura lartë, shoqërojnë këngën dhe vallëzimin e zjarrtë të këngëtares temperamente të ardhur nga Londra. Rita ua kthen fansave të saj adhurimin me nderim. “Mirëmbrëma shqiptarë”:, “Ku jeni shqiptarët e mi”, ose: “Nuk ka komb më të mirë se shqiptarët”…, janë disa nga sloganet që ajo ua drejton atyre, shqip e anglisht. Ndërsa dëgjimi i këngëve të saj ( i këndoi vetëm dy) ishte përjetim kulmor për masën e madhe të të rinjve që kishin ardhur sonte këtu.

Rita Ora vetëm pak orë më parë kishte kënduar në koncertin e kult grupit të njohur “Coldplay”, në stadiumin Letzigrund të Cyrihut
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi