Kur dikush nuk ju shikon ne sy,kur flisni
Tue 26 Jan 2010 - 17:29
Kur dikush,qe e njihni,nuk po ju shikon ne sy gjate bisedes,mendoni?
1.po ju genjen
2.eshte i (e) drojtur
3.ndjen dicka per ty
1.po ju genjen
2.eshte i (e) drojtur
3.ndjen dicka per ty
- KaramelicaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3517
Hobi : Noti!
Vendndodhja : Ne hene me yjet !!
Anetaresuar : 12/11/2010
Re: Kur dikush nuk ju shikon ne sy,kur flisni
Wed 24 Nov 2010 - 22:19
Mua nuk me pelqen te flas me njerez qe nuk me shikojne ne sy gjate bisedes.Per mendimin tim nje person i cili nuk ka guximin te te shikoj ne sy,ai dicka fsheh,ose nuk di c'eshte respekti,ose eshte tinzar!Ketyre tipave mundohem tu shmangem te shoqerohem!
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2612
Hobi : Topi
Vendndodhja : Ne fole te djallit!
Tue 21 Dec 2010 - 0:54
Ose ka per te thene dicka, nje lajme jo te mire dhe qe nuk gjen forc te shikoj ne sy.
Tue 21 Dec 2010 - 1:14
Vigani shkruajti:Kur dikush,qe e njihni,nuk po ju shikon ne sy gjate bisedes,mendoni?
1.po ju genjen
2.eshte i (e) drojtur
3.ndjen dicka per ty
do i pranoja te treja keto por varet nga situata gjithmon,por qe esht mungese respekti sic e shpjegojne disa une per vete se pranoj kurrsesi...
- ArianV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 2612
Hobi : Topi
Vendndodhja : Ne fole te djallit!
Tue 21 Dec 2010 - 1:25
Qe ta perforcoje mendimin tuaj Arjana, perveq se ta perkrahe, une theme se ka njerez, te cilet te shikojne pa nda ne sy, por kjo s'do te thote se te respektojne, perkundrazi jane te humbur diku tjeter dhe "pa dashur" syt i kan harruar tek ju!
Ketu luajne role shume gjera. Ne raste se une kam perball nje njeri i cili nuk din cka flet, genjen ose thjeshte nuk di te tregoje dicka dhe kalon ne monotoni, atehere edhe tipi me i respektuheshem dhe me u duruheshem, do mundohej t'ja beje me dije personit perball qe te ndalet dhe ta respekton veten me perpara se te kerkoje nga te tjeret kete dhe ta shikojne ne sy.
Disa njerez perveq se nuk meritojne ti shikojme ne sy, apo ti ndegjojme, duhet edhe tu bejme bajat menjehere.
Ketu luajne role shume gjera. Ne raste se une kam perball nje njeri i cili nuk din cka flet, genjen ose thjeshte nuk di te tregoje dicka dhe kalon ne monotoni, atehere edhe tipi me i respektuheshem dhe me u duruheshem, do mundohej t'ja beje me dije personit perball qe te ndalet dhe ta respekton veten me perpara se te kerkoje nga te tjeret kete dhe ta shikojne ne sy.
Disa njerez perveq se nuk meritojne ti shikojme ne sy, apo ti ndegjojme, duhet edhe tu bejme bajat menjehere.
- LeViSV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 559
Hobi : Karraterist-
Vendndodhja : Ke zemra njeres-
Anetaresuar : 01/12/2010
Tue 21 Dec 2010 - 1:41
e kam shume inot dhe ja them ose si flas me per asgje
Drejtat e ktij Forumit: