Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë Empty Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë

Sun 29 Jul 2012 - 17:33
Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 196-226x300Çdo çift që pret fëmijën e parë mundohet të realizojë foto sa më të veçanta, për ti pasur më pas si një kujtim të bukur. Por ka dhe nga ata çifte që fëmijën në barkun e nënës duan ta fotografojnë në mënyra të “çmendura”, si duke e pikturuar mbi bark bebin e tyre të ardhshëm apo duke shkrepur aparatin në vende të veçanta dhe të habitshme.

Këto foto që ne kemi postuar janë foto gazmore dhe më të klikuarat sot për sot në internet./alb-observer.com/
Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1411

Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1511Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1611Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1710Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 197Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 2112Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 2210Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 2310Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 256Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 271Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 349Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 443Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 538Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 630Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 726Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 820Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 915Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1014Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1115Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 255
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë Empty Re: Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë

Sun 29 Jul 2012 - 18:39
sa bukur Foto gazmore: Mamatë shtatzëna më të çmendurat në botë 1986279574
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi