- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Ja si është sot Miss Albania 1995, Hygerta Sako
Wed 22 Aug 2012 - 11:52
Bukuroshja Hygerta Sako shumë vite më parë ka mbajtur mbi krye kurorën e më të bukurës së Shqipërisë.
Bukuroshja nga Durrësi është shpallur dikur “Miss Albania” 1995. Ajo ka qenë nga të parat Miss-e që ka marrë pjesë në spektakle bukurie, madje ka rrëmbyer dhe kurorën e më të bukurës.
Këtu e shumë vite Hygertën e kemi ndjekur si prezantuese në programin e mëngjesit në TVSH.
Ajo gjithashtu, gjatë këtyre viteve ka krijuar familjen e saj, është martuar, ka edhe një vajzë.
Mos të të mbetet qejfi Hygerta, por duhet të bësh pak kujdes me dietën.
Vërtet je e bukur, por kilet e tepërta ta prishin disi imazhin e një ish-missi. /alb-observer.com/
Bukuroshja nga Durrësi është shpallur dikur “Miss Albania” 1995. Ajo ka qenë nga të parat Miss-e që ka marrë pjesë në spektakle bukurie, madje ka rrëmbyer dhe kurorën e më të bukurës.
Këtu e shumë vite Hygertën e kemi ndjekur si prezantuese në programin e mëngjesit në TVSH.
Ajo gjithashtu, gjatë këtyre viteve ka krijuar familjen e saj, është martuar, ka edhe një vajzë.
Mos të të mbetet qejfi Hygerta, por duhet të bësh pak kujdes me dietën.
Vërtet je e bukur, por kilet e tepërta ta prishin disi imazhin e një ish-missi. /alb-observer.com/
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi