Droga shpërfytyron ish modelen Jael Strauss (Foto)
Thu 13 Sep 2012 - 13:18
Jael Strauss ishte një nga vajzat më të bukura të America’s Next Top Model 2006. Ajo shkëlqente nga të gjitha dhe me plot gojën mund të thuhej se mund të bëhej një modele që do korrte sukses jo vetëm në Amerikë por dhe në Europën Perndimore. Strauss në vitin 2006-2007 kishte oferta të shumta nga kompani presitigjoze dhe numri i saj i logarisë rritej çdo ditë.
Por sot…? Sot ajo është shndërruar totalisht. Nuk është më e bukur, nuk ka linjat e një modeleje dhe mbi të gjtha nuk ka asnjë të holl në xhep. Jeta e 28-vjeçares ka marrë një rrjedhë tjetër dhe dramatike. Ajo ka krijuar varësi ndaj drogës që prej 2008 dhe tashmë është totalisht e shpërfytyruar.Madje ish modelja ka mbetur e papunë dhe e pastrehë dhe rrezikon edhe jetën./alb-observer.com/
Por sot…? Sot ajo është shndërruar totalisht. Nuk është më e bukur, nuk ka linjat e një modeleje dhe mbi të gjtha nuk ka asnjë të holl në xhep. Jeta e 28-vjeçares ka marrë një rrjedhë tjetër dhe dramatike. Ajo ka krijuar varësi ndaj drogës që prej 2008 dhe tashmë është totalisht e shpërfytyruar.Madje ish modelja ka mbetur e papunë dhe e pastrehë dhe rrezikon edhe jetën./alb-observer.com/
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi