- ShqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4177
Hobi : shqiptaria
Vendndodhja : Shqiperi
Anetaresuar : 24/07/2011
Greqia, investim më i mirë edhe se Kina
Fri 28 Sep 2012 - 15:34
Greqia mund të ketë marrë “zjarr”, shkruan edicioni online CNBC, por bursa e Athinës ka marrë “zjarr” të një lloji tjetër.
Reportazhi i CNBC vë në dukje se tregu i aksioneve në Athinë është rritur shumë dhe fitimet këtë vit kanë kaluar ndjeshëm fitimet në aksione të shteteve shumë më të fuqishëm, duke kaluar madje edhe Kinën.
Në reportazh krahasohet indeksi i përgjithshëm i Athinës Highway me treguesit kinezë dhe rezulton më shumë fitimprurës opsioni, për të kryer investime në Greqi. Florenca Shaho /alb-observer.com/
Reportazhi i CNBC vë në dukje se tregu i aksioneve në Athinë është rritur shumë dhe fitimet këtë vit kanë kaluar ndjeshëm fitimet në aksione të shteteve shumë më të fuqishëm, duke kaluar madje edhe Kinën.
Në reportazh krahasohet indeksi i përgjithshëm i Athinës Highway me treguesit kinezë dhe rezulton më shumë fitimprurës opsioni, për të kryer investime në Greqi. Florenca Shaho /alb-observer.com/
- Amerikanët në “hall”, edhe Kina nxjerrë në Paqësor flotën e saj luftarake, Japonia dhe India në gati
- Edhe shqiptarët heqin dorë nga Greqia
- BE: Greqia duhet shpëtuar që të shpëtojë edhe Bashkimi Europian
- Greqia vë edhe ushtrinë në kërkim të shqiptarëve të arratisur nga burgu, rrëzohet avioni ushtarak!
- Elvana premton një verë edhe më të mirë si vjet…
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi