Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Gruaja lan macen për 55 minuta në lavatriçe, e gjen të gjallë Empty Gruaja lan macen për 55 minuta në lavatriçe, e gjen të gjallë

Mon 1 Oct 2012 - 23:50
Gruaja lan macen për 55 minuta në lavatriçe, e gjen të gjallë MaciNjë kotele e vogël përjetoi një tmerr të vërtetë kur për 55 minuta rresht u la në lavatriçe.

Adele Law hodhi rroba të palara në makinën larëse, dhe pluhur larës duke e graduar për ciklin e plotë dhe shkoi në dhomë për të marrë rroba të tjera.

Në kohën që gruaja mori rroba të tjera macja ishte futur në lavatriçe dhe gruaja pa e parë se çfarë kishte brenda e ndezi makinën larëse.

Gruaja tregoi se kishte dëgjuar zhurmë por mendoi se ndonjë zinxhir përplasej në xham.

“Pak më vonë më vonë djali më thotë që dëgjonte zhurma, u drejtova për nga lavatriçja pashë një gëzof por mendova mos ishte i ndonjë rrobe. Rreth 30 minuta më vonë një mjaullimë çjerrëse erdhi nga lavatriçja, atëherë e fika e hapa dhe pashë gëzofin i cili me të vërtetë ishte gëzof, por vetëm se dukej si i një miu, i shtrembëruar dhe i rrafshuar”, deklaroi Law citon noa.al.

Më tej ajo tregon se u drejtua për te veterineri por se ai u habit së tepërmi kur mësoi se macja ishte larë për 55 minuta në lavatriçe dhe vazhdonte të ishte në jetë.

Adele tregoi se djali i saj e mori macen në shkollë për tu treguar shokëve historinë që i kishte ngjarë maces.

a.y/noa.al
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi