Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Shqiptare
Shqiptare
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 4177
<b>Hobi</b> Hobi : shqiptaria
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Shqiperi
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/07/2011

Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë! Empty Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë!

Wed 21 Nov 2012 - 12:38
Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë! Fustan1
U deshën flokët e plot 54 njerëzve nga Vietnami, që të përgatitej fustani që është punuar vetëm me flokë njeriu.
Disenjatori i tij bashkoi një milion metër flokë dhe duke përdorur gjilpërën, i qepi bashkë për të krijuar fustanin e çuditshëm.

Duke përdorur flokë krijoi edhe një kapele që kishte si model Kullën e Breshkës në Vietnam.
Për këtë fustan ofruan një pjesë të flokëve të tyre edhe artistë së Le Dung, Thanh Lam apo Hong Nhung, mjaft të njohur në vend. E gjithsesi, të rralla janë ato femra që mund të preferonin të vishnin një fustan të tillë! /alb-observer.com/
Hotlani
Hotlani
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 1151
<b>Hobi</b> Hobi : lexim dhe shkrim i poezive
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Në hapsirën shqiptare
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/11/2012
http://www.engjujtshqiptare.com

Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë! Empty Re: Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë!

Wed 21 Nov 2012 - 14:47
PREJ TASH E TUTJE DUHET MIRE TI RUAJME FLOKET SE NDONJE DIZAJNER DO NA I SHKUL FLOKET QE TE BEJE NJE FUSTAN.AHHAAHH
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë! Empty Re: Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë!

Wed 21 Nov 2012 - 14:55
Pse ti hedhim kot fundja...ter ato pakureri do pasuroheshin nese floket qe qethin klientet i shisnin e nxirrnin perfitime te tjera kshu merrte me shume vlere dhe floku,hapej nje biznes i ri se ka rene kriza tani ... Fustan me flokë njeriu, më i shëmtuari në botë! 721253 e kshu cdo gje qe sherben per dicka te mire eshte e pranueshme..madje edhe triko te bejne, a munden? krt
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi