Foto Lajm - Edhe lulet i shkulëm!!
Thu 29 Nov 2012 - 21:39
Dita e djeshme duhej të mbahej mend për festimin e përfundimit të një shekulli shtet dhe nisjen e një tjetri, por njerëzit janë shokuar me atë që ndodhi në Tiranë dhe tashmë flasin vetëm për shpartallimin e tortës, por jo vetëm.
Foto të ndryshme në internet tregojnë se si njerëzit u janë turrur çdo gjëje dhe madje kanë shkulur edhe lulet, për t’i marrë në shtëpi. Për fat nuk u therën qengja dhe desh, ndryshe skenat do të kishin qenë jo vetëm qesharake si me tortën, por edhe dramatike.
Ndërkohë, në mënyrë ironike, online kanë ngritur edhe një recital për tortën e shpartalluar ditën e djeshme.
Recitali i Tortës
O si nuk kam një copë tortë
T`ia hudh barkut që s’ka ngrënë kurrë,
Ta dij edhe unë se ç`domethanë i ngopur,
E s’më behet vonë nëse dal n’Youtube
Burimi: tema
Foto të ndryshme në internet tregojnë se si njerëzit u janë turrur çdo gjëje dhe madje kanë shkulur edhe lulet, për t’i marrë në shtëpi. Për fat nuk u therën qengja dhe desh, ndryshe skenat do të kishin qenë jo vetëm qesharake si me tortën, por edhe dramatike.
Ndërkohë, në mënyrë ironike, online kanë ngritur edhe një recital për tortën e shpartalluar ditën e djeshme.
Recitali i Tortës
O si nuk kam një copë tortë
T`ia hudh barkut që s’ka ngrënë kurrë,
Ta dij edhe unë se ç`domethanë i ngopur,
E s’më behet vonë nëse dal n’Youtube
Burimi: tema
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Re: Foto Lajm - Edhe lulet i shkulëm!!
Thu 29 Nov 2012 - 22:27
lulet aty i kan pas,dhe mundesi me i shkul me para kan pas majft...dhe persa i perket tortes,shikohet me km edukata qe kan,dhe ato qe i percjellin femijs tyre!
Thu 29 Nov 2012 - 22:30
Silvana shkruajti:lulet aty i kan pas,dhe mundesi me i shkul me para kan pas majft...dhe persa i perket tortes,shikohet me km edukata qe kan,dhe ato qe i percjellin femijs tyre!
Tani i mbollen per te zbukuruar qytetin per festen Silva biles mos them ne te gedhire te 28-es se ndryshe slene gje ne vend keta...sic bene e me flammujt
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Thu 29 Nov 2012 - 22:31
po e pra e...pastaj te jen kalamaj kuptoj,ama o none ajo osht plak...a si vje turp...
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Mon 3 Dec 2012 - 8:51
duket kultura jon ktu .....skam ca than ma
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi