- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
''Letër'', nga komandanti ADEM JASHARI !
Fri 30 Nov 2012 - 20:02
O populli im, me 28 Nëntor pata edhe unë ditëlindjen, mos menduat se nuk jam i gjallë?!
Qe besa jam gjallë në lule të Xhenetit, jam gjallë edhe mes jush, po ju nuk e kuptoni!
Ku e kam Ramushin, ku e kam Limën, ku i kam vëllezërit Kiqina?!
Ku e kam Kosovën Lindore, ku i kam vëllezërit e Iliridës?!
Kush po mi burgos?!
Haram ju qoftë juve që për hirë të parasë e karriges sakrifikoni shokët e juaj!
Haram ju qoftë juve parlamentarë që votuat pro vazhdimit të misionit EULEX-o-UDB-ash për të vazhduar burgosjen e ushtarëve të mi!
Haram ju qoftë juve që brenda natës jeni bërë milionerë në emër të ushtrisë sime, por ju harroni se ju nuk jeni ushtarët e mi, sepse ushtarët e mi janë këtu me mua, janë edhe në Hagë, janë edhe në burgjet e "shtetit" të Kosovës, janë edhe në burgje të Iliridës, janë edhe duke bredhur rrugëve të papunë, duke luftuar për kafshatën e gojës, gjersa ju bëheni milionerë.
E sheh atë plakun flokbardhë e me mustaqe që me fëmijët e tij, iu bashkua ushtrisë sime, ai është ushtari im e sot jam bashkë me bijtë e bijat e tij, po ai si jeton?!!!
Këta janë ushtarët e mi të vërtetë!!!
HEU O BURRË JAM I GJALLË E NUK VDES KURRË!
Qe besa jam gjallë në lule të Xhenetit, jam gjallë edhe mes jush, po ju nuk e kuptoni!
Ku e kam Ramushin, ku e kam Limën, ku i kam vëllezërit Kiqina?!
Ku e kam Kosovën Lindore, ku i kam vëllezërit e Iliridës?!
Kush po mi burgos?!
Haram ju qoftë juve që për hirë të parasë e karriges sakrifikoni shokët e juaj!
Haram ju qoftë juve parlamentarë që votuat pro vazhdimit të misionit EULEX-o-UDB-ash për të vazhduar burgosjen e ushtarëve të mi!
Haram ju qoftë juve që brenda natës jeni bërë milionerë në emër të ushtrisë sime, por ju harroni se ju nuk jeni ushtarët e mi, sepse ushtarët e mi janë këtu me mua, janë edhe në Hagë, janë edhe në burgjet e "shtetit" të Kosovës, janë edhe në burgje të Iliridës, janë edhe duke bredhur rrugëve të papunë, duke luftuar për kafshatën e gojës, gjersa ju bëheni milionerë.
E sheh atë plakun flokbardhë e me mustaqe që me fëmijët e tij, iu bashkua ushtrisë sime, ai është ushtari im e sot jam bashkë me bijtë e bijat e tij, po ai si jeton?!!!
Këta janë ushtarët e mi të vërtetë!!!
HEU O BURRË JAM I GJALLË E NUK VDES KURRË!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi