Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

“Të udhëtosh më 21 dhjetor kushton pak” Empty “Të udhëtosh më 21 dhjetor kushton pak”

Thu 13 Dec 2012 - 15:33
“Të udhëtosh më 21 dhjetor kushton pak” Dh5kuSipas profecisë së Maya, 21 dhjetor duhet të jetë dita e fundit, ose të paktën dita e një ndryshimi të madh, fillimi i një epoke të re.
Në mesin e atyre të cilët besojnë dhe të cilët nuk besojnë, data fatale po afrohet gjithnjë e me më shumë dhe ndoshta mund të shkaktojë reaksione në ato ditë, në të cilat njerëzit në panik do jenë në kërkim të një strehimi apo gjëra të tilla.
Po sa do të kushtojë bileta ajrore në ditën e Apokalipsit? Shumë pak natyrisht. Në fakt, edhe pse 21 Dhjetori është një datë afër periudhës së Krishtlindjeve, që zakonisht mbledh miliona udhëtarë në aeroporte, disa fluturime në qoftë se merren në atë ditë, kanë vërtet çmimet më të lira.
Duke parë në eDreams, e cila heton të gjitha biletat e kompanive ajrore, vërehet një veçori: më 21 dhjetor biletat kushtojnë më pak. P.sh.: një biletë nga Roma në Paris kushton vetëm 11 €, 14 euro për në Barcelonë, 27 euro për në Madrid dhe në Londër.
Shihet që edhe kompanitë ajrore kanë menduar mundësinë që pasagjerët mund të udhëtojnë pak më 21 dhjetor.
Pra, për personat që nuk besojnë në Maya, kjo ditë bëhet e përkryer për të udhëtuar. Lajmonline
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi