SHBA, zbulohet rrjet masiv i pedofilisë
Sat 5 Jan 2013 - 22:03
SHBA, zbulohet rrjet masiv i pedofilisë
245 persona janë arrestuar në 6 vende të ndryshme, pjesa më e madhe në Amerikë, nën akuzën për pedofili.
Një aksion policor i quajtur “luledielli”, ka ndërmarrë hetim përmes agjentëve federal, duke arrestuar 245 persona, shumica e tyre amerikan. Për momentin, hetuesit nuk kanë dashur të bëjnë të ditur vendet e përfshira, por disa prej të arrestuarve janë ndjekur edhe në Meksikë.
Pjesa më e madhe viktimave janë fëmijë amerikanë, me mosha të ndryshme, duke filluar nga 2 vjeç.
/mesazhi/
245 persona janë arrestuar në 6 vende të ndryshme, pjesa më e madhe në Amerikë, nën akuzën për pedofili.
Një aksion policor i quajtur “luledielli”, ka ndërmarrë hetim përmes agjentëve federal, duke arrestuar 245 persona, shumica e tyre amerikan. Për momentin, hetuesit nuk kanë dashur të bëjnë të ditur vendet e përfshira, por disa prej të arrestuarve janë ndjekur edhe në Meksikë.
Pjesa më e madhe viktimave janë fëmijë amerikanë, me mosha të ndryshme, duke filluar nga 2 vjeç.
/mesazhi/
Re: SHBA, zbulohet rrjet masiv i pedofilisë
Sun 6 Jan 2013 - 0:43
Ju lutem,lajmi nuk eshte aspak per te qeshur
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Sun 6 Jan 2013 - 1:31
ky i panjohuri,bene shaka me te gjitha,madje nuk ka aftesi as te kuptoj gjerat,si i tille,po le gjurme njolloseje ne forum
- i panjohurKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19172
Vendndodhja : ne krahet e saj
Anetaresuar : 21/02/2012
Sun 6 Jan 2013 - 1:38
Se sa aftesi kam ne te kuptuar hec e hajde ta provojme...por ishe ti qe po zgerdhiheshe me te qeshur.shaban cakoli shkruajti:ky i panjohuri,bene shaka me te gjitha,madje nuk ka aftesi as te kuptoj gjerat,si i tille,po le gjurme njolloseje ne forum
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi