Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Dasa
Dasa
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 3512
<b>Hobi</b> Hobi : Me flejt
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/04/2012

I dashuri bir  Empty I dashuri bir

Mon 7 Jan 2013 - 12:46

I dashuri bir
Po ta shkruaj kete leter qe ta di se po shkruaj. Nese e merr kete leter d.m.th. se ka arritur mirë. Nese nuk e merr lajmerome, keshtu qe do ta dergoj edhe një tjeter. PO shkruaj ngadale, sepse e di qe edhe ti lexon ngadale. Babi yt paska lexuar para ça ditesh ne gazeta se ndeshjet me të medha ne komunikacion po ndodhin vetem 1 km. larg shtepise sone, keshtu qe ne u shperngulem disa km. larg shtepise se meparshme. Shtepia është fantastike, biles kemi edhe lavatrice, por nuk e di ende se a punon. Dje e leshova lavatricen, sapo leshova ujin rroben me nuk ishin aty...
këtu koha nuk është edhe aq e keqe. javen e kaluar vetem 2 here ka rene shi-heren e pare zgjati 3 ditë, e të dyten 4 ditë. me ne fund e varrosem gjyshin tend;e gjetem trupin e tij kur e pastruam shtepine. Kishte qene ne dollap prej asaj ditë kur luajtem fshehtas, të kujtohet? para ça ditesh shpertheu boca e plinit ne kuzhine; une dhe babai fluturuam nga dritarja; çfarë ndjenje! Mbas tere atyre viteve me ne fund une dhe babai yt dolem se bashku jashte. Mbasi qe veq e permenda babain tend-ka gjetur punë! është shumë krenar. Poshte tij jane me shumë se 500 njerez...u punesua ne varrezat e qytetit.
Motra jote Hatixhja, e din ajo qe u martua për burrin e saj me ne fund ka lindur! Ende nuk e dime gjinine, keshtu qe nuk e di a je bërë teze ajo daje ende...nese është vajze motra jote do ta thirre ne emrin tim...me doket ashtu është..pak si cudi qe vajzen e vet ta therrase \"nene\"! Kusheriri yt Azizi është martuar...tere ditën po lutet para gruas, mbasi qe është e virgjer. He edhe dicka, dije se me nuk po e vizitojme dajen tend i cili vdiq para një viti....E të mos flas me për vellaun tend Afrimin...është i tmershem, ka mbyllur deren e automobilit e i ka harruar qelesat brenda. është dashur të kthehet ne shtepi ti merre qelesat duplikat qe të na nxjere jashte automobilit.
Katastrofe!!!!!!
mirë biri im, nuk do ta jap adresen, për shkak se nuk e di. Familja qe kishte jetuar para neve këtu e ka marre numrin e shtepise nga muri me vehti.
Nese e sheh Fatimen pershendete, e nese nuk e sheh mos i thuaj asgje.
Nena qe të do
P.S. Desha të ti dergoj ça para, ama tashme e kam mbyllur zarfen
aurela
aurela
n'Progres
n'Progres
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 85
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne kotec me qenin
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/04/2012