Drama e një nënë: E sjell fëmijën në jetë, vetëm për ta përkëdhelur njëherë
Tue 15 Jan 2013 - 16:43
Drama e një nënë btitanika ka bërë bujë të madhe në Britanin e Madhe. 26 vjeçarja ishte në muaj e pestë të shtatzënisë kur mësoi se fëmija që priste ishte me problem në tru dhe nuk do të jetonte shumë gjatë. Mjekët e këshilluan gruan të abortonte, por Rowe vendosi ta mbante fëmijën. Shkaku i kësaj ishte kur çifti në skanerin 3D pa beben që i dhuroi një buzëqeshje.
Në këto kushte gruaja vendosi ta sillte në jetë beben dhe pse ishte e vetëdijshme se fëmija e saj nuk do jetonte. Mediat kanë shkruar se foshnja lindi dhe vetëm 9 orë pasi erdhi në jetë vdiq. Pavarësisht këtij tmerri, Rowe thotë se ajo nuk ndjehet keq, por shton se ishte e lumtur që mund ta përqafonte beben e saj.
“Lindja e tij ishte pa dyshim momenti më i bukur në jetën time. Luçiani mund të kishte vdekur kurdo në mitër, por ai rezistoi sa të na takonte siç duhet,” thotë Rowe./alb-obse
Në këto kushte gruaja vendosi ta sillte në jetë beben dhe pse ishte e vetëdijshme se fëmija e saj nuk do jetonte. Mediat kanë shkruar se foshnja lindi dhe vetëm 9 orë pasi erdhi në jetë vdiq. Pavarësisht këtij tmerri, Rowe thotë se ajo nuk ndjehet keq, por shton se ishte e lumtur që mund ta përqafonte beben e saj.
“Lindja e tij ishte pa dyshim momenti më i bukur në jetën time. Luçiani mund të kishte vdekur kurdo në mitër, por ai rezistoi sa të na takonte siç duhet,” thotë Rowe./alb-obse
- “Jam dehur vetëm njëherë në jetë. Gatimi më i mirë? Rroftë mami!”
- Mrekullia e 30 vjeçares, në gjendje kome sjell në jetë fëmijën e saj të parë
- Tmerr! I grabit fëmijën një nëne të pastrehë, ndërsa ajo flinte!
- Çiljeta bëhet nënë, e lind fëmijën ditën e ditëlindjes së saj
- Kim Kardashian po sjell në jetë binjakë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi