Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Partizani fiton me Elbasanin Empty Partizani fiton me Elbasanin

Thu 28 Feb 2013 - 18:46
Partizani fiton me Elbasanin PARTIZANI-MBULIM-27_6

Partizani ka arritur të fitojë ndeshjen e prapambetur me Elbasanin, të zhvilluar në “Qemal Stafa” në mesjavë.

Në një terren jo të përshtatshëm për futboll normal, me fushën e baltosur, të dyja skuadrat janë angazhuar të japin më të mirën e tyre.

Partizani ka qenë më superior gjatë gjithë ndeshjes, duke pasur edhe mbështetjen e tifozëve të vet të zjarrtë.

Nuk vonon shumë dhe rezultati i ndeshjes zhbllokohet pas një goditje këndi. Mbrojtësi i Partizanit, Fatjon Tafaj, ndërhyn me kokë dhe shënon, gol i cili rezultoi i vetmi dhe i fundit për këtë ndeshje.

Edhe pjesa e dytë ishte e njëjtë, me vendasit që dominonin lojën, ndërkohë që skuadra e Elbasanit hera-herës tentonte me ndonjë kundërsulm, por rezultati mbeti i pandryshuar deri në fund.

Pas kësaj fitoreje, Partizani i Shpëtim Duros ngjitet në kuotën e 34 pikëve dhe në vendin e tretë, pas Lushnjës dhe Mamurrasit, duke spostuar pas vetes Pogradecin, me një pikë më pak.

Ndërkohë që verdheblutë mbeten në vendin e 11-të të Kategorisë së Parë me 19 pikë.

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi