- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Partizani fiton me Elbasanin
Thu 28 Feb 2013 - 18:46
Partizani ka arritur të fitojë ndeshjen e prapambetur me Elbasanin, të zhvilluar në “Qemal Stafa” në mesjavë.
Në një terren jo të përshtatshëm për futboll normal, me fushën e baltosur, të dyja skuadrat janë angazhuar të japin më të mirën e tyre.
Partizani ka qenë më superior gjatë gjithë ndeshjes, duke pasur edhe mbështetjen e tifozëve të vet të zjarrtë.
Nuk vonon shumë dhe rezultati i ndeshjes zhbllokohet pas një goditje këndi. Mbrojtësi i Partizanit, Fatjon Tafaj, ndërhyn me kokë dhe shënon, gol i cili rezultoi i vetmi dhe i fundit për këtë ndeshje.
Edhe pjesa e dytë ishte e njëjtë, me vendasit që dominonin lojën, ndërkohë që skuadra e Elbasanit hera-herës tentonte me ndonjë kundërsulm, por rezultati mbeti i pandryshuar deri në fund.
Pas kësaj fitoreje, Partizani i Shpëtim Duros ngjitet në kuotën e 34 pikëve dhe në vendin e tretë, pas Lushnjës dhe Mamurrasit, duke spostuar pas vetes Pogradecin, me një pikë më pak.
Ndërkohë që verdheblutë mbeten në vendin e 11-të të Kategorisë së Parë me 19 pikë.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi