Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë Empty Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë

Tue 5 Mar 2013 - 23:01
Message reputation : 100% (1 vote)
Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë 51359f7b57a2bNë Kinë bari është më i gjelbër se kudo tjetër, por nëse pyesni veten se pse është kështu, po jua shuajmë kureshtjen duke thënë që e lyejnë me bojë. Kjo vërtetohet nga këto fotografi të bëra në Chengdu nga disa gazetarë. Edhe pse nuk është toksike, nëse ecni mbi bar, këpucët tuaja do të bëhen menjëherë të gjelbra.
Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë 51359fbfc2e9dKina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë 51359fb76deec
i panjohur
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 19172
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne krahet e saj
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/02/2012

Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë Empty Re: Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë

Tue 5 Mar 2013 - 23:06
Ndoshta..por te ecesh ne bar ne kohen kur eshte ne zhvillim e siper ndodh e njejta gje...pra te behen te gjelbera.
Provojeni vet nese se keni ven re ndonjehere.
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë Empty Re: Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë

Tue 5 Mar 2013 - 23:44
sa popull i madh qe jane
shikoni foton
me lyer barin
nje do jete shoferi
nje do jete pergjegjesi
dhe nje bojaxhiu
Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë 2585209286 Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë 2585209286
o zot po te bosh krushqi me keto te vinje ne dere 124 mije krushq Kina ka barin më të gjelbër, por…vetëm sepse e lyejnë 1698836746
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi