A e dini se cila është femra më e pushtetëshme në Shqipëri?
+7
Miikaaa
Calypso
Kushtrimi4
Silvana
EpiKada
Tironci
Anabel
11 posters
A e dini se cila është femra më e pushtetëshme në Shqipëri?
Tue 12 Mar 2013 - 21:21
Topalli ka lënë pas emra si bashkëshorten e Sali Berishës, znj, Lirie Berisha, bashkëshorten Edi Ramës, znj, Linda Rama, bashkëshorten e Presidentit, znj, Odeta Nishani, bashkëshorten e Ilir Metës, Monika Kryemadhin dhe Teuta Topin, bashkëshorten e ish-presidentit, kreu aktual i FRD, Bamir Topi.
Kryetarja e Parlamentit Jozefina Topalli ka marrë pëlqimin e shumicës së votuesve të sondazhit në agjencinë e lajmeve online, Balkanweb, duke u përzgjedhur si femra më e pushtetshme në Shqipëri.
Sondazhi u vendos me 8 Mars duke marrë shkas nga festa ndërkombëtare e gruas. Deri ditën e martë (sot) ka rrëmbyer disa mijëra vota.
Lexues të BalkanËeb dhanë plot 4475 vota në pyetjen e sondazhit “Cila është femra më e pushtetshme në Shqipëri?”, ku lista 52.1% të votave shkuan në favor të kryeparlamentares. E dyta renditet Liri Berisha me 16.51% të votave dhe e treta Linda Rama me 10.21%./alb-observer.com/
Kryetarja e Parlamentit Jozefina Topalli ka marrë pëlqimin e shumicës së votuesve të sondazhit në agjencinë e lajmeve online, Balkanweb, duke u përzgjedhur si femra më e pushtetshme në Shqipëri.
Sondazhi u vendos me 8 Mars duke marrë shkas nga festa ndërkombëtare e gruas. Deri ditën e martë (sot) ka rrëmbyer disa mijëra vota.
Lexues të BalkanËeb dhanë plot 4475 vota në pyetjen e sondazhit “Cila është femra më e pushtetshme në Shqipëri?”, ku lista 52.1% të votave shkuan në favor të kryeparlamentares. E dyta renditet Liri Berisha me 16.51% të votave dhe e treta Linda Rama me 10.21%./alb-observer.com/
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: A e dini se cila është femra më e pushtetëshme në Shqipëri?
Tue 12 Mar 2013 - 21:26
pse femer eshte kjo ?????
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Tue 12 Mar 2013 - 21:32
Shume e drejte se
Berisha eshte i pari i pushtetshem per Diktaturen e tij .
Topalli , dashnorja e Berishes eshte e Dyta :) .
Berisha eshte i pari i pushtetshem per Diktaturen e tij .
Topalli , dashnorja e Berishes eshte e Dyta :) .
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Tue 12 Mar 2013 - 21:40
po flisni sikur ju te dy rrin tu rujt se me cfar ben berisha...mos vall e keni kap ne krevat me topallin?
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Tue 12 Mar 2013 - 21:47
Jo moj jo , se kemi kapur ne , po gazetaret dhe pushimet bashke .
Kupton , vetem matematiciente te ishte ajo , s'do kete kete nivel inteligjence qe tregon ne Intervisten e Blendi Fevziut .
Kupton , vetem matematiciente te ishte ajo , s'do kete kete nivel inteligjence qe tregon ne Intervisten e Blendi Fevziut .
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Tue 12 Mar 2013 - 21:53
si edin ti Epikada se jozefina esht dashnorja e berishes hahahaha
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Tue 12 Mar 2013 - 22:07
Po e kam thene pak me siper o Kushtrim , se kam thene une , eshte shtypi ,
dhe njerezit e rrethuar , qe perzene turistet nga Ish Vilat ne Vlore se do shkoje stafi qeveritar me Pushime ; ) .
dhe njerezit e rrethuar , qe perzene turistet nga Ish Vilat ne Vlore se do shkoje stafi qeveritar me Pushime ; ) .
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Tue 12 Mar 2013 - 22:22
mir qenka puna topalli berisha me dashni po qeverisin shiprin hahaha
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Tue 12 Mar 2013 - 22:48
te dyja jane njesoj kurvat qe drejtojne kete vendKushtrimi4 shkruajti:si edin ti Epikada se jozefina esht dashnorja e berishes hahahaha
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Wed 13 Mar 2013 - 10:14
nji pleher asht.....dhe plehnat dhe pse bajn buje ..asht s ekan er te keqe dhe ajo zonje "e forte"
- MiikaaaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 3712
Anetaresuar : 22/01/2013
Wed 13 Mar 2013 - 11:17
Jozi asht si shpirt asht 50 vjece femer e ju merr ne kthes edhe 20 vjecareve
Ka pushtet dhe fjala e saj ka peshe.. Me kete ne pushtet s'ka humbje vendi jone ,,
si per te drejta e njeriut dhe ceshtjeve sociale..
Ka pushtet dhe fjala e saj ka peshe.. Me kete ne pushtet s'ka humbje vendi jone ,,
si per te drejta e njeriut dhe ceshtjeve sociale..
Wed 13 Mar 2013 - 11:27
Une nje pyetje kam meqense jetoj jashte e do thoni s'jam ne dijeni te situates dhe te kontribuntit te politikaneve ne vend kaq vite qe jane ne pushtet...!!
Cfare ka bere deri tani Jozefina Topalli per vendin dhe per femrat Shqiptare (se perfaqeson femrat ne nje fare menyre),kshu per bukuri te merr me qafe edhe pse se kam pare,por nje veper te saj dua te di pervec atyre grevave qe ben nder kohe kur eshte festa e femres apo kur therrin grate ne Shqiperi e mbledh disa femra ne krye nusja e djalit te saj (modele)dhe si me thene nje vrime ne uje,te kemi te themi se i peshon fjala asaj?!
Cfare ka bere deri tani Jozefina Topalli per vendin dhe per femrat Shqiptare (se perfaqeson femrat ne nje fare menyre),kshu per bukuri te merr me qafe edhe pse se kam pare,por nje veper te saj dua te di pervec atyre grevave qe ben nder kohe kur eshte festa e femres apo kur therrin grate ne Shqiperi e mbledh disa femra ne krye nusja e djalit te saj (modele)dhe si me thene nje vrime ne uje,te kemi te themi se i peshon fjala asaj?!
- Gjinia :
Shteti :
Wed 13 Mar 2013 - 12:07
Ajo qe duket deri tani eshte se ka rregulluar Shkodren te vetmin qytet te len pas dore me vite nga pushtetaret e tjere..
As une s'merrem me politike dhe hyj ne forum me teper per argetimin tim se sa te zgjell hallet e popullit..!! E dua c'do cep te Shqiperise dhe shpresoj shume tek Jozefina si femer dhe si politikane e zonja te veje dore mbi problemet sociale qe po kalon vendi jone....!!
As une s'merrem me politike dhe hyj ne forum me teper per argetimin tim se sa te zgjell hallet e popullit..!! E dua c'do cep te Shqiperise dhe shpresoj shume tek Jozefina si femer dhe si politikane e zonja te veje dore mbi problemet sociale qe po kalon vendi jone....!!
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Wed 13 Mar 2013 - 12:23
keshtu po thote shtypi shqiptar
Wed 13 Mar 2013 - 12:27
Miikaaa shkruajti:Ajo qe duket deri tani eshte se ka rregulluar Shkodren te vetmin qytet te len pas dore me vite nga pushtetaret e tjere..
Epo s'paska faj se nga ato ane e paska te dashurin ndaj
As une smerem me politike Mika por desha te lexoj nga ju qe jeni pro ,arsyet e cfare ju shtyn te besoni ne te!!Thjeshte bisede
- Gjinia :
Shteti :
Wed 13 Mar 2013 - 12:31
po keshtu shkruante mbreme ne faqet e shtypit,me tituj te medhenj.Femra me e sukseshme shqiptare eshtte Jozefina Topalli
- Gjinia :
Shteti :
Wed 13 Mar 2013 - 12:34
Per te dashurin se di nga e ka Ari ..Vertet s'po i qaj hallin asaj une, ajo mund te kete ke te doje,,e pastaj nga vipat c'fare s'pret!!
Rendesi ka te kete vullnetin dhe kapacitetin per te bere dicka per kete vend te lene pas dore nga pushtetaret meshkuj kryesisht....!!
Rendesi ka te kete vullnetin dhe kapacitetin per te bere dicka per kete vend te lene pas dore nga pushtetaret meshkuj kryesisht....!!
- Gjinia :
Shteti :
Wed 13 Mar 2013 - 12:37
perse ia merr meritat Sales moj,a nuk qenka mashkull ky
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Wed 13 Mar 2013 - 21:00
Ajo mjaftonte te kishte vetem minimumin e Llogjikes qe perdoret per te zgjidhur nje Ekuacion ne Algjeber , meqenese eshte Matematiciente ...
T'iu jap nje interviste , shume te lezeteshme ku mund te zbuloni kapacitetet e saj si femer , por mendoje se NQS nje Person e konsideron kete , Inteligjente per ato qe i nxjerr goja dhe se si i lidh .....atehere , ai person paska perfunduar qe moti .
Ndiqeni per me teper .... :) enjoy it :
https://www.youtube.com/watch?v=jS6ikySI2fQ
T'iu jap nje interviste , shume te lezeteshme ku mund te zbuloni kapacitetet e saj si femer , por mendoje se NQS nje Person e konsideron kete , Inteligjente per ato qe i nxjerr goja dhe se si i lidh .....atehere , ai person paska perfunduar qe moti .
https://www.youtube.com/watch?v=jS6ikySI2fQ
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Wed 13 Mar 2013 - 21:08
k..urve e viteve 40 ja cfare eshte jozefina kuck plak
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Wed 13 Mar 2013 - 21:26
Kjo monstra ,o zot sa e urrej kete lloj femre ....
- i panjohurKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19172
Vendndodhja : ne krahet e saj
Anetaresuar : 21/02/2012
Wed 13 Mar 2013 - 21:31
Ajo qe do zoteroj zemren time,ajo eshte me e pushtetshmja.
- LuleboraPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 43
Postime : 6746
Hobi : Mendjen ne mendje e Zemren ne zemer!
Vendndodhja : IN THE LAND OF EAGLES...
Anetaresuar : 17/12/2012
Thu 14 Mar 2013 - 3:58
https://www.youtube.com/watch?v=jS6ikySI2fQ[/quote[/url]]EpiKada shkruajti:Ajo mjaftonte te kishte vetem minimumin e Llogjikes qe perdoret per te zgjidhur nje Ekuacion ne Algjeber , meqenese eshte Matematiciente ...
[url=https://www.youtube.com/watch?v=jS6ikySI2fQ
Une e pashe kte video qe keni ofruar ju e dashur Epikada dhe nuk pash ndonje "shperthim" te Topallit aty apo ndonje mungese te dukshme te educates apo kapacitetit te saj, gjithsesi me gjithe respektin per ty mendoj se je treguar pak e ashper ne gjykimin tend per personat qe mendojne ndryshe nga c'mendon ti ne lidhje me pushtetaren sepse vetem se nje person mund te shprehe nje opinion ndryshe nga ai qe ju keni nuk do te thote se eshte "I perfunduar" sic e keni quajtur ju pasi qe cdo njeri mendon dhe llogjikon ndryshe, po ashtu ka te drejten dhe lirine e fjales dhe te mendimit pa u gjykuar, mendoj une ....
Persa I perket Jozefina Topallit jo vetem ne Shqiperi qe shquhet per karakteristikat e saj por dhe nga mediat perendimore ajo njihet me titullin "Zonja e hekurt" ku po me kte titull eshte shquar Kleopatra e Greqise e koheve romake dhe duke vazhduar ne kohet moderne me Mbretereshen e Anglise Elisabeth dhe pushtetin e saj 80 vjecar,kryeministren e Anglisë Margaret Thetcher, apo sekretarja e shtetit të SHBA, Madelyn Albryght. Ajo mund te jete nga femrat me te pamoralshme apo si te doni ta quani, por nje gje s'ka lidhje me nje tjeter, po ashtu dhe jeta personale s'ka te beje me ate politike..dhe pushteti e zotesia saj duken qarte, ne fund te fundit vete politika eshte k**** apo jo?/ (Mendimi im)
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi