Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë Empty Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë

Wed 24 Apr 2013 - 22:25
Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë RrogaaHulumtimi i Institutit britanik ka sjellë rezultate të papritura. Sondazhi i Institutit britanik për punësim dhe zhvillim ka treguar ndryshime interesante në të menduarit e punëtorëve britanik. Te ndërrimi i punës për punëtorët më e rëndësishme është rroga, do të thotë paraja, se sa kënaqësia në vendin e punës, çka është ndryshim i rëndësishëm i prioriteteve në krahasim me vitin e kaluar.

Sondazhi në të cilin kanë marrë pjesë 2000 të punësuar ka treguar që për 54 për qind të punëtorëve rroga është arsyeja kryesore për ndryshimin e vendit të punës, ndërsa në vitin e kaluar për 61 për qind të të testuarve më e rëndësishme ka qenë kënaqësia në punë.

Në kushtet e ngrirjeve të pagave, inflacionit të lartë dhe rritjes së ngadaltë ekonomike, 36 për qind e të testuar kanë thënë që kualiteti i jetës së tyre ka rënë në gjashtë muajt e fundit, thekson CIPD. Sipas rezultateve të anketës, 18 për qind kanë deklaruar që gjithmonë ose gati gjithmonë mbesin pa para, para pagës së ardhshme, ndërsa përqindja e njëjtë ka theksuar që shlyerja e faturave është gjithmonë problem.

Numri i britanikëve që marrin kompensim për papunësi në muajin e kaluar është rritur më së shumti në dy vite, shkalla e papunësisë ka mbetur në nivelin prej 7,7 për qind, ndërsa të ardhurat mesatare janë rritur dyfish më pak se shkalla e inflacionit.

Sondazhi tregon që edhe të punësuarit në sektorin publik angazhohen më së paku në vendin e tyre të punës, ndërsa 35 për qind e tyre frikësohen që do të humbnin punën për shkak të masave të rrepta të qeverisë për të kursyer.mtv.com
albgenti
albgenti
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 56
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 31/03/2013

Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë Empty Re: Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë

Wed 24 Apr 2013 - 22:26
ah ti kisha una ato ero apo dodhar
Hotlani
Hotlani
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 1151
<b>Hobi</b> Hobi : lexim dhe shkrim i poezive
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Në hapsirën shqiptare
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/11/2012
http://www.engjujtshqiptare.com

Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë Empty Re: Rroga është me rëndësishme se kënaqësia në punë

Wed 24 Apr 2013 - 22:41
Varet se kush si e perjeton profesionin e vet!!
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi