Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë... Empty Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë...

Wed 8 May 2013 - 23:16
Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë... 00mj-200x200

Mashkulli fillon të pëlqehet gjithnjë e më shumë natyral, dhe nëse mjekra e tij nuk hiqet për 10 ditë, por ky duhet të jetë maksimumi.
Sipas femrave mashkulli me pak mjekër është më tërheqës dhe i parezistueshëm në raport me ata që i heqin qimet në fytyrë.
Për më tepër pak mjekër përcjell një ndjesi më të madhe sigurie për mashkullin si dhe një figurë atërore më mbrojtëse.
Këto rezultate janë fryt i një studimi kurioz të University of New South Wales në Australi dhe i publikuar në revistën Evolution and Human Behavior. Ekspertët arritën në këtë konkluzion pasi analizuan 177 femra e 351 meshkuj.
Që të gjithë këta persona u ftuan të vlerësonin se sa tërheqës i cilësonin meshkujt pa mjekër dhe ata me mjekër në varësi të gjatësisë së saj.
Nga krahasimi i të gjithë rezultateve mjekra më tërheqëse dhe seksi u vlerësua ajo e vetëm 10 ditëve, por pa kaluar këtë gjatësi.
ai cuni
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 349
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/12/2012
http://cuni@info.al

Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë... Empty Re: Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë...

Wed 8 May 2013 - 23:18
domethene nuk duhet me u rrujt mo?????? Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë... 1698836746 Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë... 1698836746
Bleroo
Bleroo
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 1333
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/04/2013

Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë... Empty Re: Një mashkull që të jetë tërheqës duhet të ketë...

Thu 9 May 2013 - 23:54
Keshille e mire
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi