Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private” Empty Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private”

Sun 12 May 2013 - 1:40
Këngëtarja shqiptare Çiljeta Xhilaga duket se pas ndryshimit të statusit, tashmë si nënë, po mendon më shumë për imazhin e saj publik që është cënuar shumë nga rrjetet sociale. Kështu, që përvec se po shijon muajt e parë me djalin e saj Fernando, ka gjetur momentin për të shkuar edhe në polici ku ka depozituar një kallëzim penal për hakerat dhe administruesit e 400 profileve dhe fun page-ve false në facebook që përdorin emrin e saj.Kështu mësohet se këto profile dhe fun-page janë rreth 400 dhe përvec se janë krijuar pa lejen e këngëtares, përdoren edhe për të ulur imazhin e saj me foto montazhe të ndryshme. Ndërkohë sipas saj, ajo ka vetëm një profil personal, të cilin e administron vetë./alb-observer.com/
Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private” CILJEÇiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private” Ciljeta-Xhilaga

Edituar për herë të fundit nga AnGeLiC në Sun 12 May 2013 - 19:04, edituar 1 herë gjithsej
FALKO
FALKO
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3576
<b>Hobi</b> Hobi : Makinat
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/10/2012
http://WwW.EngjujtShqiptare.com

Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private” Empty Re: Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private”

Sun 12 May 2013 - 1:43
Cka cili qe po i cenohet jeta private? Keto foto jan bere me deshiren e saj dhe kundrejt pageses ,cka ketu? Shumica e fotove te saja jan pa monazh pasi skan nevoj hic per ti zmadhuar apo hequr ndonje rrobe ,pasi fotot e saja jan bere te tilla Very Happy .Te jet i lumtur djali saj qe ka mami kaq thekthi Very Happy
Ajo...
Ajo...
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 21467
<b>Hobi</b> Hobi : .
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Te shpia Re
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 29/05/2011

Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private” Empty Re: Çiljeta në polici: “Më ndihmoni se po më cënohet jeta private”

Sun 12 May 2013 - 1:45
mendoj se fjala nuk ishte per kto foto..por per foto akoma me provokuese se kto vrehen mir se jan ber vete...
Bleroo
Bleroo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 1333
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/04/2013

Sun 12 May 2013 - 1:54
Po pret qe Policia e Shqiperis te nderhyje ne facebook?
hahahahahahah
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi