Shpenzoi 1.7 milionë euro, shikoni se si përfundoi…!
Wed 15 May 2013 - 20:03
Shikojeni para dhe pas operacioneve plastike si përfundoi….!!!
“Veç parave që kam shpenzuar për shkollat e vajzës time dhe të operacioneve plastike, nuk kam shpenzuar askund tjetër para në jetën time. Haja fasule dhe tost, për të kursyer paratë si dhe nuk kam shkuar kurrë me pushime. Kamë bërë kaq shumë ndërhyrje plastike, saqë fytyra ime nuk “tundet” më. Nuk mund të flasë dhe nuk mund të marrë frymë nga hunda. Nëse nuk do kisha bërë kurrë ndërhyrje plastike, do isha shumë më e bukur seç jam tani. Betohem që të mos bëjë më operacion plastikë”, deklaroi para pak kohësh Alicia Douvall, e cila është e njohur në vendin e saj, si “maniakja e ndërhyrjeve plastike”.
Siç dhe njoftoi ajo vetë, ka shpenzuar 1.5 milionë euro për ndryshime në fytyrë dhe në trup, me ndërhyrjet të kenë kaluar shifrën e 100-ës!/alb-osberver.com/
“Veç parave që kam shpenzuar për shkollat e vajzës time dhe të operacioneve plastike, nuk kam shpenzuar askund tjetër para në jetën time. Haja fasule dhe tost, për të kursyer paratë si dhe nuk kam shkuar kurrë me pushime. Kamë bërë kaq shumë ndërhyrje plastike, saqë fytyra ime nuk “tundet” më. Nuk mund të flasë dhe nuk mund të marrë frymë nga hunda. Nëse nuk do kisha bërë kurrë ndërhyrje plastike, do isha shumë më e bukur seç jam tani. Betohem që të mos bëjë më operacion plastikë”, deklaroi para pak kohësh Alicia Douvall, e cila është e njohur në vendin e saj, si “maniakja e ndërhyrjeve plastike”.
Siç dhe njoftoi ajo vetë, ka shpenzuar 1.5 milionë euro për ndryshime në fytyrë dhe në trup, me ndërhyrjet të kenë kaluar shifrën e 100-ës!/alb-osberver.com/
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Re: Shpenzoi 1.7 milionë euro, shikoni se si përfundoi…!
Wed 15 May 2013 - 21:16
nuk ka me mire se ate qe te dhuron zoti
- Shpenzoi 63 mijë euro, që mos t’ia “hante” bashkëshortja
- Serbi nga Bosnja që shpenzoi 10 mijë euro për t’u martuar me shqiptare
- Keni imagjinatë? Sigurisht që jo… shikoni ku përfundoi makina pas karambolit!!!
- UEFA, fituesi i titullit “Euro 2012” merr 23.5 milionë euro
- E pabesueshme! Merrte hormone femërore për 14 muaj rresht, shikoni sesi përfundoi?
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi