Iraku pushtohet nga gjarpërinjtë, 60 të vdekur nga helmimi. Kujdes, pamje të ashpra!
Fri 24 May 2013 - 12:56
Në situatë alarmante ndodhet qyteti veriorë i Irakut, Sayid Dkheel, ku kohët e fundit po përballet me një fenomen të frikshëm atë të sulmit masiv nga gjarpërinjtë!
Gjarpërinjtë i janë sulur qytetit nga të gjitha anët për shkak të rritjes së menjëhershme të temperaturës dhe për gjetje të vendeve më të freskëta. Ndërkohë ndër sasinë e mashe të gjarpërinjve që ia janë sulur qytetit janë edhe kobrat.
Aktualisht janë shënuar 60 të vdekur për pasoj helmimi nga sulmet e gjarpërinjve helmues. Sipas agjencisë arabe të lajmeve “Al Arabia” shumë banor e kanë braktisur qytetin dhe shtëpitë e tre nga frika e gjarpërinjve dhe të mërzitur nga neglizhenca e shërbimeve shëndetësore dhe mungesa e ilaçeve përkatëse për përballimin e sulmeve helmues të gjarpërinjve./alb-observer.com/
Për më shumë në videon në vijim:
Gjarpërinjtë i janë sulur qytetit nga të gjitha anët për shkak të rritjes së menjëhershme të temperaturës dhe për gjetje të vendeve më të freskëta. Ndërkohë ndër sasinë e mashe të gjarpërinjve që ia janë sulur qytetit janë edhe kobrat.
Aktualisht janë shënuar 60 të vdekur për pasoj helmimi nga sulmet e gjarpërinjve helmues. Sipas agjencisë arabe të lajmeve “Al Arabia” shumë banor e kanë braktisur qytetin dhe shtëpitë e tre nga frika e gjarpërinjve dhe të mërzitur nga neglizhenca e shërbimeve shëndetësore dhe mungesa e ilaçeve përkatëse për përballimin e sulmeve helmues të gjarpërinjve./alb-observer.com/
Për më shumë në videon në vijim:
- Dyluftim me pitonin 4 m të gjatë, kujdes pamje të ashpra!
- E gjuante me shkelma në fytyrë pasi e aksidentoi! Kujdes, pamje të ashpra!
- Vrasja e një protestuesi turk on camera, kujdes pamje të ashpra!
- Ekzekutuan 7-të burra në sheshin qendror! Kujdes, pamje të ashpra!
- Kujdes, pamje të ashpra! 16-vjeçarja sulmohet egërsisht në mes të rrugës…!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi