Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Lind vajzë pa e ditur se ishte shtatzënë Empty Lind vajzë pa e ditur se ishte shtatzënë

Sat 8 Jun 2013 - 23:04
Lind vajzë pa e ditur se ishte shtatzënë A03FA5CE546486C05375FFED505BAA92Lind fëmijën e saj pa e ditur që ishte shtatzënë dhe pasi kishte mbaruar së vrapuari për dy orë. Nëna amerikanë ka thënë se nuk e kishte kuptuar aspak se ishte shtatzënë, pasi nuk kishte pasur asnjë shenjë si shtim në peshë apo lëvizje të fetusit.

Ajo kishte menduar se dhimbje te saj i vinin nga orët e gjata të vrapimit pasi stërvitej për gjysmë maratonën e këtij muaji. Ndërsa dhimbjet i ishin përforcuar i ishte drejtuar spitalit.

“Unë thash: ‘Jo, jo, kjo është e pamundur”, theksoi Mrs. Staine. “Unë definitivisht kam menduar se kam mbaruar së linduri fëmijë”.

Ajo menjëherë u dërgua në sallën për lindje dhe ajo që pa ishte një vajzë, fëmijën e katërt të saj.

“Ai është ende i shokuar. Të gjithë po e urojnë”, shtoi zonja Stain.

Zotëri dhe zonja Stain e kanë quajtur vajzën e tyre Mira, shkurtesën e fjalës angleze ‘miracle’, që në shqip do të thotë mrekulli. portalb.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi