Letër e Sulltan Mehmetit të II dërguar djalit të tij Bajazitit (Zhdukja e races shqiptare)
Sun 23 Jun 2013 - 19:25
Djalit fisnik, më të shquarit dhe më shumë të lumturit, dritës së syrit të mbretërisë, shkëlqimit të kopshtit të vendit, luftëtarit për çështjet e shtetit dhe të fesë, birit tim Bajazitit, zoti i zgjattë jetën dhe na e bëftë mbarë të takohemi me të për së shpejti.
Kur t’u mbërrijë kjo letër e lartë le tu bëhet e ditur: disa kohë më parë, të pafetë shqiptarë-Zoti i shfarostë!-kishin shpërthyer në kryengritje dhe në rebelizëm. Meqë ata e shkelën marrëveshjen u nisëm për ta PUSHTUAR atë vend. Kështu, në kohën kur flamujt fitimtarë të islamit – Zoti i plotfuqishëm i lartësoftë sa më shumë! – arritën në ato vise me ndihmën e Zotit të madhërueshëm dhe në saje të hirit të mrekullive të profetit, shtim në dorë gjashtë fortesa nga më të rëndësishmet e atij vendi. Kështu, ai vend i gjerë dhe i paanë u pushtua plotësisht pa hasur vështirësi. Ndërkaq shumicën e atyre të pabindurve i bëmë PRE TË SHPATAVE TË MPREHTA DHE ZHARRITËSE, pjesën tjetër e LIDHËM ME ZINXHIRËT E ROBËRIMIT DHE ME VARGONJTË E POSHTËRIMIT. Me qëllim që të garantohet pushtimi i këtyre krahinave, në një vend që na u duk më i përshtatshëm dhe më i volitshëm, ngritëm një fortesë madhështore të pajisur me kulla të larta dhe me bedena të fuqishme.
Duke pasur mbarësinë dhe pushtetin në krahë të djathte dhe lavdinë e fitoren në krah të majtë, po ia kumtoj këtë lajm kryeqendrës së shtetit dhe selisë së lumturisë. Qoftë lavdëruar zoti për mrekullitë e tij të njëpasnjëshme dhe për hiret e tij që shtohen pa mbarim. Me qëllim që t’ju sjell këtë sihariq, po dërgoj kalorësinë e nderuar e të vyer, robin tim, ulufexhibash Sinanin.
Fb - Roland Cobo
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Re: Letër e Sulltan Mehmetit të II dërguar djalit të tij Bajazitit (Zhdukja e races shqiptare)
Sun 23 Jun 2013 - 20:12
Kush e verteton ket leter !? nga kudh eshte mar? po po ekuptuam se kush kur pam autorin ne fb....
Lojra femijsh..
Lojra femijsh..
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Letër e Sulltan Mehmetit të II dërguar djalit të tij Bajazitit (Zhdukja e races shqiptare)
Sun 23 Jun 2013 - 20:29
Ky princoja dashka me teper se 500 vjet pushtim per vertetim...
Ama sa e duan bastardet a...
Ama sa e duan bastardet a...
Sun 23 Jun 2013 - 21:03
Princo shkruajti:Kush e verteton ket leter !? nga kudh eshte mar? po po ekuptuam se kush kur pam autorin ne fb....
Lojra femijsh..
Nese te dogji lajmi autorin ja ku e keni shkoni te vertetoni te kunderten e te mesoni kush eshte personi ne fjale...por jam e bindur se edhe sikur personi tju verifikoje te verteten historike dhe se ku ai bazohet e i nxjerr keto ju prap do kundershtoni me te njejten diplomaci sic beni dhe me ne te gjithe ....
PS: Lojera femijesh themi e per ju por ju vazhdoni ne ate tuajen pavaresisht qe asgje skeni vertetu! Atehere behet pyetja kush je ti qe na ben propagande e mohon historine e kombit tend per qejfin e Turqise? Qe edhe sikur te jete ashtu sic pohon Turqia juaj ne e kemi mesuar historine tone dhe e dime,ju pse kaq nevoje te pranoni si te verteten e historise ato qe thote Turqia,c'fare ndjeni per Shqiperine,cfare e quani veten?!
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sun 23 Jun 2013 - 21:19
AnGeLiC shkruajti:Princo shkruajti:Kush e verteton ket leter !? nga kudh eshte mar? po po ekuptuam se kush kur pam autorin ne fb....
Lojra femijsh..
Nese te dogji lajmi autorin ja ku e keni shkoni te vertetoni te kunderten e te mesoni kush eshte personi ne fjale...por jam e bindur se edhe sikur personi tju verifikoje te verteten historike dhe se ku ai bazohet e i nxjerr keto ju prap do kundershtoni me te njejten diplomaci sic beni dhe me ne te gjithe ....
PS: Lojera femijesh themi e per ju por ju vazhdoni ne ate tuajen pavaresisht qe asgje skeni vertetu! Atehere behet pyetja kush je ti qe na ben propagande e mohon historine e kombit tend per qejfin e Turqise? Qe edhe sikur te jete ashtu sic pohon Turqia juaj ne e kemi mesuar historine tone dhe e dime,ju pse kaq nevoje te pranoni si te verteten e historise ato qe thote Turqia,c'fare ndjeni per Shqiperine,cfare e quani veten?!
Me falni pera ate qe ju me keqkuptoni ..pse ju nuk me kuptoni nuk do me than qe une mos kem te drejt te kerkoj te verteten..!!?
Une nuk baj propagand per Turqit ! Por po kerkoj te verteten Historike .. dhe problemi eshte se une nuk pajtohem me historin enveriste,titiste qe na ken mesuar gabimisht...
Dhe une nuk jam kerkushi ashtu sic edhe ju nuk jeni kerkushi te dilni ne mbrojtje te enveristve dhe titistve...
Por ky problem po debatohet nga akademiket dhe historianet nderkombatre dhe vendor qe iaka borxh popullit tja thon te verteten..Dhe Shpresoj qe do te gjindet e verteta ..
Mua nuk me djeg aspak ..por everteta ju djeg atyre qe nuk duan te pranojn realitetein , Pra ate qe e thone Historianet e mirfillte..
Sun 23 Jun 2013 - 22:04
Princo shkruajti:
Me falni pera ate qe ju me keqkuptoni ..pse ju nuk me kuptoni nuk do me than qe une mos kem te drejt te kerkoj te verteten..!!?
Kush tha? Perkundrazi une ju thash qe autorin ja ku e keni shkoni dhe pyeteni per te mesuar te verteten!
Une nuk baj propagand per Turqit ! Por po kerkoj te verteten Historike .. dhe problemi eshte se une nuk pajtohem me historin enveriste,titiste qe na ken mesuar gabimisht...
Dhe une nuk jam kerkushi ashtu sic edhe ju nuk jeni kerkushi te dilni ne mbrojtje te enveristve dhe titistve...
Por ky problem po debatohet nga akademiket dhe historianet nderkombatre dhe vendor qe iaka borxh popullit tja thon te verteten..Dhe Shpresoj qe do te gjindet e verteta ..
Ne rradhe te pare ju nuk jeni Shqiptar (jeni shtetas Maqedonas dhe s'keni jetuar ne Shqiperi) nje kjo si mohim i se drejtes suaj te flisni per popullin shqiptar e historine e tij,madje as qe llogaritesh fare..E dyta per ato qe beson e thua ti rreth historise atehere te bej une pyetjen...Po kush je ti qe ve ne pikepyetje historine e vendit tone,me cte drejte,te njeh njeri? Jo ,keshtu qe lojera kalamajsh e keto qe thoni..
Cilen te vertete? Ate qe ju konvnon juve duke e shikuar ate vetem per nga ana fetare,po sikur sunduesi jone te ishte Greku,Serbi e ku di une do i mbeshtesnit njejte ata apo aty ndryshon puna se si perkasin fese Islame zoteri Princo?
Mua nuk me djeg aspak ..por everteta ju djeg atyre qe nuk duan te pranojn realitetein , Pra ate qe e thone Historianet e mirfillte..
Ne e dime historine tone,skemi nevoje as per Turqa as per Greke as per Arabe te na thone ata se kush ne jemi,ju qe keni nevoje ta mesoni e ashtu sic doni ta mesoni atehere rrugen e hapur e keni te shkoni ne ato ane e te mbeshtesni ato qe thoni por vetes Shqiptare harram ti thoni me pas...
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mon 24 Jun 2013 - 10:52
Une jam Shqipetare. dhe nuk e njoh shtetin maqedonas qe eshte forumuar pas 1945..Duhet te turperoheni per keto fjale ju !! pra esheh se sa gabim ekeni mesuar historin. pikrisht tradhtia e Enveriste ne bashkpunim me Titistet neve na lan jasht kufirirt dhe na ban coa copa qe me pastaj mendjelehetete te mendojn se na nuk jemi Shqiptare, ekeni shuum gabim enderuar neqoft se vertet mendoni se neve qe kemi mbet jasht kufirirt te Shqiperis. si Shqiptaret e Kosoves, na te ilirides te te cameris ete presheves nuk jemi Shqiptare .. nese pak keni ndergjegje duhet te turproheni nga keto fjal dhe keto mendime....!!PO NUK KENI faj JU JO.. SE keshtu jua kan mesuar historin e rejjshme...AnGeLiC shkruajti:Princo shkruajti:
Kush tha? Perkundrazi une ju thash qe autorin ja ku e keni shkoni dhe pyeteni per te mesuar te verteten!
Ne rradhe te pare ju nuk jeni Shqiptar (jeni shtetas Maqedonas dhe s'keni jetuar ne Shqiperi) nje kjo si mohim i se drejtes suaj te flisni per popullin shqiptar e historine e tij,madje as qe llogaritesh fare..E dyta per ato qe beson e thua ti rreth historise atehere te bej une pyetjen...Po kush je ti qe ve ne pikepyetje historine e vendit tone,me cte drejte,te njeh njeri? Jo ,keshtu qe lojera kalamajsh e keto qe thoni..
Cilen te vertete? Ate qe ju konvnon juve duke e shikuar ate vetem per nga ana fetare,po sikur sunduesi jone te ishte Greku,Serbi e ku di une do i mbeshtesnit njejte ata apo aty ndryshon puna se si perkasin fese Islame zoteri Princo?
Ne e dime historine tone,skemi nevoje as per Turqa as per Greke as per Arabe te na thone ata se kush ne jemi,ju qe keni nevoje ta mesoni e ashtu sic doni ta mesoni atehere rrugen e hapur e keni te shkoni ne ato ane e te mbeshtesni ato qe thoni por vetes Shqiptare harram ti thoni me pas...
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 26 Jun 2013 - 17:45
Ti Princo je vete fakti i zhdukjes se races shqiptare!
Mbulon dhe diellin me shosh duke thene se ti je shqiptar, kur mbeshtet ne te njejten kohe kaq fuqishem djallin e shnderuar...
Ju funderina deshironi nje drru te mire 500 vjecare, qe t'ju ik djalli nga lekura o te pacipe...
Ku hyn "pikrisht tradhtia e Enveriste ne bashkpunim me Titistet neve na lan jasht kufirirt dhe na ban coa copa" kur kufijte jane vendosur ne vitin 1913 ?!
Ne te sa+eme ndoshta, qe s'di c'flet...
Mbulon dhe diellin me shosh duke thene se ti je shqiptar, kur mbeshtet ne te njejten kohe kaq fuqishem djallin e shnderuar...
Ju funderina deshironi nje drru te mire 500 vjecare, qe t'ju ik djalli nga lekura o te pacipe...
Ku hyn "pikrisht tradhtia e Enveriste ne bashkpunim me Titistet neve na lan jasht kufirirt dhe na ban coa copa" kur kufijte jane vendosur ne vitin 1913 ?!
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 26 Jun 2013 - 18:51
Nuk me habit aspak Fjalori i juaj i Pisst ngase ashtu jeni te brumosur...sdini gje tjeter ju !!Luan_Valikardi shkruajti:Ti Princo je vete fakti i zhdukjes se races shqiptare!
Ju nuk paskeni ndegjuar per luften e dyt Botrore e as per mbledhjen e Avnojit ne jajce e as per marveshjen e Titos dhe Enverit nejse nuk ke faj ti fajet ika Injoranca juaj..
pastaj nese kufijt jan vu sipas jush ne vititn 1913 ather pse ....... se perandoria Osmane beri coptimin e trojeve kur 1912 bile edhe shum ma heret nuk ka pasur perandori osmane por vin Xhon Turqit...
-Dhe sipas jush cilet gjera e bajn nji njeri shqiptare me te madh apo me te vogel !! dashuria dhe Simpatia e ndonji shteti (sipas jush) apo cka ? pse nuk logjikoni pak!! po me fal se per te logjikuar duhet te kesh logjik...
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
Thu 27 Jun 2013 - 0:12
AnGeLiC shkruajti:
Edhe kete e degjova tani , oj Ana nga urrejta qe ke per Princon mos i ofendo gjithe te tjeret, nuk dmth qe pse jeton ne nje shtet tjeter nuk je shqiptare, sepse ashtu i bie edhe ti te mos jesh... Apo shume e shume shqiptare te tjeter te cilet jetojne si shtetas te vendeve tjera qe ne fakt rrenjet i kane shqitare...
Thu 27 Jun 2013 - 0:24
BeSaa shkruajti:AnGeLiC shkruajti:
:94251:Edhe kete e degjova tani , oj Ana nga urrejta qe ke per Princon mos i ofendo gjithe te tjeret, nuk dmth qe pse jeton ne nje shtet tjeter nuk je shqiptare, sepse ashtu i bie edhe ti te mos jesh... Apo shume e shume shqiptare te tjeter te cilet jetojne si shtetas te vendeve tjera qe ne fakt rrenjet i kane shqitare...
Besa po rrembehesh lehte sepse tjeter kam dashur te them aty dhe e kam vene ne kllapa per me shume sqarim por si duket ose doni ti kuptoni gjerat sic ju konvenon juve ose vertet se keni kuptuar ate qe kam thene me siper..Shpresoj te jete e para sepse sa per te kuptuarit kur doni arrini ti kuptoni gjerat shume mire dhe i dini sic i dime aftesite mendore tuajat...
Nejse me pak fjale e shkurt nuk thash seshte Shqiptar por ska jetuar ne Shqiperi,ska vuajtur as ka perjetuar diktaturen e atehershme te popullit Shqiptar sic kane qene vete Shqiptaret qe deri tani flasin e me cdo te drejte sepse te gjitha keto i kane heq mbi kurrizin e tyre dhe ju kane dhemb ne shpirt....
Sa per urrejtje ndaj Princos! Sepse une kam nje mendim ndryshe nga ai dhe e them ate haptaz duke qene vetvetja thjeshte ndoshta dhe mund te jap ate pershtypje por mendimi juaj gjithsesi gje e cila sme prek dhe as e ndiej nevojen te llogaritem per kete!
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Thu 27 Jun 2013 - 0:28
Ana une vetem fjaline e pare Ju nuk jeni shqiptare kete e e kuptova, dhe nuk i them gjerat si me kovenojne apo si une dua ti shoh personalish , ashtu si ishte e shkruar ashtu edhe e thash... Mire atehere ti e ke jetuar ate kohe qe i the atij ? Edhe pse une nuk jam kunder asgje por mos ju drejto dikujt per dicka qe as ju e as une nuk e kemi perjetuar pos qe e kemi lexuar....
Thu 27 Jun 2013 - 0:48
BeSaa shkruajti:Ana une vetem fjaline e pare Ju nuk jeni shqiptare kete e e kuptova, dhe nuk i them gjerat si me kovenojne apo si une dua ti shoh personalish , ashtu si ishte e shkruar ashtu edhe e thash... Mire atehere ti e ke jetuar ate kohe qe i the atij ? Edhe pse une nuk jam kunder asgje por mos ju drejto dikujt per dicka qe as ju e as une nuk e kemi perjetuar pos qe e kemi lexuar....
Une kam vuajtur pasojat e asaj kohe te lena mbas edhe ne demokraci i kam pare gjithsesi,i kane vuajtur parardhesit tane na ken folur per ate histori na i kane mesuar neper shkolla gjithsesi....edhe pse skam lindur ato kohe...Por me thuaj Besa ne shkollat e Maqedonise ju mesonin per historine e Shqiperise? Nese po atehere per cilen histori ju flisnin dhe per cilen histori kemi mesuar ne Shqiptaret e Shqiperise qe bie ne kundershtim me "historine tuaj" ???
- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Thu 27 Jun 2013 - 1:03
Populli shqiptare ka nje histori , kudo qe eshte, une as qe e lexova shkrimin e temes thjesht me ra ne sy ajo fjali...
Neve, ne libra nuk kemi pasur shume per historine e popullit shqiptare por mesuesit prap se prap na mesonin. Porositnim libra nga Tirana te na sjellin per te mesuar ... Akoma e kam librin qe ne vitin e pare te shkolles se mesme qe me sjelle xhaxhai nga Tirana boti i vitit 1994 " Historia e popullit shqiptare.. Na mjaftonte nje liber per te kopjur gjithe te tjeret...
Historia eshte nje per gjithe shqiptaret sado qe te tjeret mundohen ta shtremberojne...
Neve, ne libra nuk kemi pasur shume per historine e popullit shqiptare por mesuesit prap se prap na mesonin. Porositnim libra nga Tirana te na sjellin per te mesuar ... Akoma e kam librin qe ne vitin e pare te shkolles se mesme qe me sjelle xhaxhai nga Tirana boti i vitit 1994 " Historia e popullit shqiptare.. Na mjaftonte nje liber per te kopjur gjithe te tjeret...
Historia eshte nje per gjithe shqiptaret sado qe te tjeret mundohen ta shtremberojne...
Thu 27 Jun 2013 - 1:08
Bessa shkruajti:Historia eshte nje per gjithe shqiptaret sado qe te tjeret mundohen ta shtremberojne...
Ok pra jemi dakort ne kete pike mendoj...
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Thu 27 Jun 2013 - 17:45
Princo shkruajti:Nuk me habit aspak Fjalori i juaj i Pisst ngase ashtu jeni te brumosur...sdini gje tjeter ju !!Luan_Valikardi shkruajti:Ti Princo je vete fakti i zhdukjes se races shqiptare!
Te verteten s'mund ta fsheje asnje fjalor, se genjeshtrat "tuaja" jane me te pista...
Ju nuk paskeni ndegjuar per luften e dyt Botrore e as per mbledhjen e Avnojit ne jajce e as per marveshjen e Titos dhe Enverit nejse nuk ke faj ti fajet ika Injoranca juaj..
Sipas jush, "Marreveshja e Ohrit" i quan trradhetare luftetaret e UCK-se?!
pastaj nese kufijt jan vu sipas jush ne vititn 1913 ather pse ....... se perandoria Osmane beri coptimin e trojeve kur 1912 bile edhe shum ma heret nuk ka pasur perandori osmane por vin Xhon Turqit...
Ju sa mohuat qenien e rraces shqiptare, apo pranuat pushtimin turk?!
-Dhe sipas jush cilet gjera e bajn nji njeri shqiptare me te madh apo me te vogel !! dashuria dhe Simpatia e ndonji shteti (sipas jush) apo cka ? pse nuk logjikoni pak!! po me fal se per te logjikuar duhet te kesh logjik...
Domethene ju haptas nuk e pranoni Pavaresine e Shqiperise?!
Meqenese rracen shqiptare nuk e zhdukni, me ata Armenet, Pondet dhe Kurdet dashuri dhe simpati e madhe ju shkon per te llapur njesoj edhe kendej nga Ballkani...
Vetem se Shqiperia nuk eshte krahine e Turqise, si mendoni ju!
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 29 Jun 2013 - 17:15
E qepi turku?!
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 29 Jun 2013 - 18:56
Luan_Valikardi shkruajti:E qepi turku?!
Une nuk flas nga hamendja e as me inate e ideotizma une e dua Kombin tim.. Por dallimi mes meje dhe juve eshte shuum i madh.. se ju jeni te manipoluar dhe menoni te shenoni vetem per inate dhe te arini qellimet tuaja te pista duke ofenduar Shqipatrin qe i perket Perkatsis Islame asgje tjeter nuk thoni..
-ndersa une deshiroj ta njoh te verteten jo ju si e njihni po as une si mendoj por duke i ndegjuar dhe lexuar shkrimet dhe mendimet e Historianve te mirfillte dhe analistve te mirfillte qe po meren me keto Pune...
ja vetem ndegjoje keto nuk jan turk eas Arab...
https://www.youtube.com/watch?v=HOXtqRVhkbY
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Sat 29 Jun 2013 - 23:43
tu lumt vella princo ti eke tregua te vrteten a ky luani si gjithmon vetem e vetem filozofon sepse nuk i din gjerat
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Thu 4 Jul 2013 - 22:56
Luan_Valikardi shkruajti:Princo shkruajti:Nuk me habit aspak Fjalori i juaj i Pisst ngase ashtu jeni te brumosur...sdini gje tjeter ju !!Luan_Valikardi shkruajti:Ti Princo je vete fakti i zhdukjes se races shqiptare!
Te verteten s'mund ta fsheje asnje fjalor, se genjeshtrat "tuaja" jane me te pista...
Meqenese rracen shqiptare nuk e zhdukni, me ata Armenet, Pondet dhe Kurdet dashuri dhe simpati e madhe ju shkon per te llapur njesoj edhe kendej nga Ballkani...
...ja ku duket turku:
Princo shkruajti:Luan_Valikardi shkruajti:E qepi turku?!
Une nuk flas nga hamendja e as me inate e ideotizma une e dua Kombin tim.. Por dallimi mes meje dhe juve eshte shuum i madh.. se ju jeni te manipoluar dhe menoni te shenoni vetem per inate dhe te arini qellimet tuaja te pista duke ofenduar Shqipatrin qe i perket Perkatsis Islame asgje tjeter nuk thoni..
-ndersa une deshiroj ta njoh te verteten jo ju si e njihni po as une si mendoj por duke i ndegjuar dhe lexuar shkrimet dhe mendimet e Historianve te mirfillte dhe analistve te mirfillte qe po meren me keto Pune...
Mjafton ballafaqimi i dhene se ti je funderine turke, se pergjigjje tjeter ka 500 vjet qe s'pranon poshtersia juaj...
...e dhe pergjigjjen pikerishte ne pyetjen mat "e qepi turku", se ne te dhenat me siper te skuqet faqja te pergjigjesh!
Po mire per kurdet, armenet e pondet qe te mbyllet goja, po per egjiptet c'ke te thuash qe e zhduket gjuhen e tyre?!...
...keta e hane ate qe dhjesin, ndaj u vjen era!
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Thu 4 Jul 2013 - 22:59
Kushtrimi4 shkruajti: tu lumt vella princo ti eke tregua te vrteten a ky luani si gjithmon vetem e vetem filozofon sepse nuk i din gjerat
Kur serbi vriste e priste ne Kosove, ajo e verteta e atij princos tend zoteronte...
...ndaj mos fluturo me prreshe o Kushtrim filozofi!
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 5 Jul 2013 - 11:43
Luan_Valikardi shkruajti:Luan_Valikardi shkruajti:Princo shkruajti:Nuk me habit aspak Fjalori i juaj i Pisst ngase ashtu jeni te brumosur...sdini gje tjeter ju !!Luan_Valikardi shkruajti:Ti Princo je vete fakti i zhdukjes se races shqiptare!
___________Princo shkruajti: Une jam Shqipetare.
...qe je koke turku, nuk na genjen!Luan_Valikardi shkruajti:E qepi turku?!
...ja ku duket turku:Princo shkruajti:Luan_Valikardi shkruajti:E qepi turku?!
Mjafton ballafaqimi i dhene se ti je funderine turke, se pergjigjje tjeter ka 500 vjet qe s'pranon poshtersia juaj...
...e dhe pergjigjjen pikerishte ne pyetjen mat "e qepi turku", se ne te dhenat me siper te skuqet faqja te pergjigjesh!
Po mire per kurdet, armenet e pondet qe te mbyllet goja, po per egjiptet c'ke te thuash qe e zhduket gjuhen e tyre?!...
...keta e hane ate qe dhjesin, ndaj u vjen era!
-Perseri po jua bej me dije se kujdes me fjalorin , ngase une nuk jam i edukuar te shprehem dhe tjua kthej njejet ashtu sic po shpreheni ju me ket fjalor te pist..
Nese ju mendoni se une jam fundrine turke qe shum her po psovokon cdo antar qe i perket perkatsis islame !!At'her me jep te drejten qe edhe une te mendoj per ju se jeni nji Fundrinserbe apo greke krye e ne fudn ngase vetem ato kan mendime te pista per na si Musliman me fal harova te permendi se edhe fundrin cioniste cifute...
Mua nuk me interson gjendja e armenve egjiptasve apo te tjerve ne vecanti ne ket teme..Mua me ineterson Historia e Popullit time ..dhe e verteta e Populit time dhe kete nuk dua ta mesoj nga njerzit qe i takojn fundrinave serbe as greke ..Por jua kam than edhe shuum her nga historianet e mirfillt dhe ju solla video qe edi qe nuk ju vjen mire ta ndegjoni te verteten se ajo ju dhemb juve qe keni te njejetin mendim si te ivo Andriqit e te Vuk Karaxhiqit dhe te kalibrit te ketyre......
Fundja e fundit se di pse ju ka kapluar kaq shqetsimi dhe pse po shqetsoni nese ju jeni me te verteten, ather pse ofendoni pse silleni keshtu si te marr ei mor i qet.. Ket pune do ta rregullojn historianet e vertete Shqipater ne bashkpunim me ato nderkombtar... duke mos qen te smur nga sistemi komunist.....
nese keni shqetsim bani durim edhe pak pini nga nji hap per shqetsim dhe ju kalon..
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mon 22 Jul 2013 - 22:17
Trajtimi shfarroses qe i ka bere Turqia trojeve Shqiptare dhe Shqiptareve ne vecanti. FAKTE.
...e sa e sa te tjera!
...e sa e sa te tjera!
- Sponsored content
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi