- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Mediat serbe: Turp, Shqipëria para nesh!
Fri 5 Jul 2013 - 20:00
Kjo ngritje e Shqipërisë nuk ka kaluar pa u komentuar edhe në shtetet fqinje, përkatësisht në Serbi, pasi përfaqësuesja e këtij vendi është për katër vende më poshtë se Shqipëria.
Serbia ka humbur pesë pozita për dallim nga muaji i shkuar dhe tash renditet e 41-ta në ranglistë. Këtë ngritje të Shqipërisë mbi Serbinë, mediat serbe e konsiderojnë turp për futbollin serb.
Pas kësaj, mediat serbe kanë marrë edhe më shumë shkas për të sulmuar trajnerin Mihajloviç, që nuk po kalon momente të mira.
” E kemi prekur fundin, edhe Shqipëria ka kaluar Serbinë në ranglistën e FIFA-s”, ishte titulli i portalit ”Telegraf.Rs”.
Gati në tërësi mediat onlnie të Serbisë, raportimin për ranglistën e FIFA-s, e kanë lidhur që në titull me hovin e Shqipërisë. ”Serbia pas Shqipërisë, ishte titulli i portalit ”B92”. ”Edhe Shqiponjat Shqptare para kolibrave”, ishte titulli i ”Smedia.Rs”.
Serbia ka humbur pesë pozita për dallim nga muaji i shkuar dhe tash renditet e 41-ta në ranglistë. Këtë ngritje të Shqipërisë mbi Serbinë, mediat serbe e konsiderojnë turp për futbollin serb.
Pas kësaj, mediat serbe kanë marrë edhe më shumë shkas për të sulmuar trajnerin Mihajloviç, që nuk po kalon momente të mira.
” E kemi prekur fundin, edhe Shqipëria ka kaluar Serbinë në ranglistën e FIFA-s”, ishte titulli i portalit ”Telegraf.Rs”.
Gati në tërësi mediat onlnie të Serbisë, raportimin për ranglistën e FIFA-s, e kanë lidhur që në titull me hovin e Shqipërisë. ”Serbia pas Shqipërisë, ishte titulli i portalit ”B92”. ”Edhe Shqiponjat Shqptare para kolibrave”, ishte titulli i ”Smedia.Rs”.
- Mediat: Në Kosovë mbi 20 organizata kriminale serbe
- Mediat serbe: Presidenti Boris Tadiç do japë dorëheqjen
- Motrat Vjollca, mediat serbe dhe bullgare i ngatërrojnë me njëra-tjetrën
- Mediat serbe: Helikopteri i pronarit nga Presheva gati të fluturoj ! (Foto – VIDEO)
- “Babai e rrihte mamanë, madje kryente marrëdhënie seksuale me një tjetër para nesh”
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi