Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Mashkulli im duhet të jetë burrë, i zoti për shtatë gra Empty Mashkulli im duhet të jetë burrë, i zoti për shtatë gra

Tue 16 Jul 2013 - 15:23
Mashkulli im duhet të jetë burrë, i zoti për shtatë gra 857ECD3077FDB3D3E02805476B194DEB
Ajo di të vijë ndryshe çdo here tek fansat e saj, bën gjëra ndryshe dhe është karakter ndryshe nga të gjitha këngëtaret e skenës muzikore shqiptare.

Këtë nuk e themi vetëm ne, por e konfirmojnë edhe dashamirësit e muzikës moderne shqiptare. Fjalën e kemi për Big Mama-n, e cila edhe pas kaq vitesh karriere artistike vazhdon të jetë IN dhe shumë e dashur për publikun shqiptar, jo vetëm për këngët qe sjell, por edhe për natyrën sportive dhe mjaft origjinale që shfaq në daljet publike.

“Femra do dëshironte që në krah të ketë një mashkull inteligjent, të pashëm, të bukur dhe të sinqertë e me karakter. Por më shumë mjafton bukuria e shpirtit që, sot rrallë e gjen diku, ndërsa aparenca e një mashkulli nuk ka pasur shumë rëndësi për mua. Të jete unik, jo si meshkujt e ditës sotshme që në çdo, të dytën fjalë e kanë gënjeshtër. Të jetë i guximshëm, me një fjalë tamam burrë, i zoti për shtatë gra." - thotë Big Mama.

Pas suksesit që kishte me këngën e fundit, momentalisht Big Mama po punon me disa projekte të tjera, që do t’i prezantojë shumë shpejt në ekran.portalb
Lulebora
Lulebora
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 43
<b>Postime</b> Postime : 6746
<b>Hobi</b> Hobi : Mendjen ne mendje e Zemren ne zemer!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : IN THE LAND OF EAGLES...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 17/12/2012

Mashkulli im duhet të jetë burrë, i zoti për shtatë gra Empty Re: Mashkulli im duhet të jetë burrë, i zoti për shtatë gra

Tue 16 Jul 2013 - 16:34
" Të jetë i guximshëm, me një fjalë tamam burrë, i zoti për shtatë gra." - thotë Big Mama."

Kjo mund te jete e talentuar dhe e dashur o ku di une po me kete qe ka thene ne kte paragrafin me lart duket qe eshte dhe shume e ekzagjeruar dhe e pasigurte, sepse nje mashkull s'ka nevoje te kete 7 e as 17 gra te quhet "burre", perkundrazi te jete i zoti te gjeje nje grua dhe ta mbaje sa per 7 gra, at'her i them "burre " atij une kkk kkk 
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi