Vajza shqiptare që do të mbajë flamurin grek
+4
Princo
anitaalb
neon
Anabel
8 posters
Vajza shqiptare që do të mbajë flamurin grek
Sun 27 Oct 2013 - 12:42
Siç është publikuar nga "candia.gr", një shkollë në Hersonisos, Kretë, ishte kauza e një debate të gjerë në vend.
Prindërit dhe studentët reaguan kur shkolla vendosi që një studente shqiptare të ishte lidere në paradën e shkollës më 28 tetor. Studentja shqiptare është më e mira në shkollë.
Vendimi zemëroi disa nga shokët e klasës së vajzës dhe prindërit e tyre. Ata besojnë se është e papranueshme për një nxënëse shqiptare që të mbajë flamurin grek. Situata duket se është qetësuar pas ndërhyrjes së autoriteteve.
Lazaros Markou, presidenti i ELME (sindikata e mësuesve) në Heraklion, foli për radion “Alpha News 106.2” rreth incidentit.
“Kjo nxënëse e shkëlqyer, mund të jetë me origjinë shqiptare, por ajo ka shtetësi greke. Ka pasur reagime, por si mësuesit, ashtu edhe drejtuesi i shkollës, janë përpjekur që të bindin ata që nuk janë dakord se, këto ide raciste nuk janë të përshtatshme për ambientin shkollor.” /greekreporter/
- neonV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 110
Postime : 417
Hobi : Te ze peshk me fill spanje
Anetaresuar : 21/08/2013
Re: Vajza shqiptare që do të mbajë flamurin grek
Mon 28 Oct 2013 - 2:13
Aman nder i madh per te mbajtur flamurin e nje shteti ksenofob...
- anitaalbAnetari ri
- Gjinia :
Mosha : 37
Postime : 4
Anetaresuar : 28/10/2013
Mon 28 Oct 2013 - 13:07
nuk eshte e vertet ne malia jetoj.as dy klm larg eshte
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Mon 28 Oct 2013 - 16:19
O te kishte mbajtur flamur turk .. sa zhurma e madhe do te ubante.. mir qe eka mar ket vendim "patriotet" do te zbuten pak..
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Mon 28 Oct 2013 - 17:02
Qe je i pa cipe o ironik je, por ironia e shemb boten dhe nuk e ndreq...Princo shkruajti:O te kishte mbajtur flamur turk .. sa zhurma e madhe do te ubante.. mir qe eka mar ket vendim "patriotet" do te zbuten pak..
Ty Islami te ka mesuar ta shembesh boten apo ta ndreqesh?!...
Se pari ne Greqi e mban flamurin nxenesi me i mire, ti ne vend te c'mosh mencurine po c'mon budallallekun...
Se dyti edhe Heroi Shqiptar Gjergj Kastrioti kur u c'mua nga turqit per aftesite e rralla luftarake dhe dijetare u detyrua te mbante flamurin turk ne lufterat mes Azise se vogel, por Ai vendosi te mbante flamurin SHQIPTAR me kthimin ne Atdhe...
Mos u be me ironik, se nuk jam une ai qe te ofendon por pasqyra kur shikohesh...
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Mon 28 Oct 2013 - 18:32
falmuri ortodoks Grek i pilqen keti Luanit a me qen ne dor te asaj vajzes shiptare flamuri i Turqis besoj se ket L uanin e kam dredhja e trupit
Mon 28 Oct 2013 - 18:40
Nga ter ajo cfare ka shkruar Luani ti kete kuptove?!!Kushtrimi4 shkruajti: falmuri ortodoks Grek i pilqen keti injoranti Luanit a me qen ne dor te asaj vajzes shiptare flamuri i Turqis besoj se ket L uanin e kam dredhja e trupit
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Mon 28 Oct 2013 - 18:42
ti te shkrin ore kushtrim flamuri ortodoks grek hahah po ju si e kini flamurin mysliman ? or cun thirri mendjes se kur kalon nga gafa ne gafe te marrin per budallaKushtrimi4 shkruajti:falmuri ortodoks Grek i pilqen keti Luanit a me qen ne dor te asaj vajzes shiptare flamuri i Turqis besoj se ket L uanin e kam dredhja e trupit
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Mon 28 Oct 2013 - 19:54
ti ore Maksi reagon shum ashper dhe ofendon kur une te postoj te vrteten sepse po shifet ke shum frig nga e vrteta
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Mon 28 Oct 2013 - 20:03
pse ore cun te ofendova cte thashe more hahaha mos bej gafa te thash:grrrr:Kushtrimi4 shkruajti: ti ore Maksi reagon shum ashper dhe ofendon kur une te postoj te vrteten sepse po shifet ke shum frig nga e vrteta
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Mon 28 Oct 2013 - 20:09
me quajte budalla ore maksi sepse ti mir edin se une nuk perulem ty po askujna dhe nuk e lejoj ty apo disa ne forum te njellosin islamin per ket une jam budalla per ty dhe mos harro ore djal se ka shum koh si une te njoh ty dhe nuk dua te jam si ti suphane allah o ZOTI JAM RUJNA NGA QAFIRAT
- W0rldV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 35
Postime : 570
Hobi : Muzika,leximi&stervitja
Vendndodhja : In Your Dreams!
Anetaresuar : 14/04/2013
Mon 28 Oct 2013 - 22:41
Gjithmon e gjithmon c'do bisede kthehet ne ofendime ose pernalizime..
Urime dhe perseri urime :)
Urime dhe perseri urime :)
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 29 Oct 2013 - 16:42
Kur shikon daten e skadimit diku, ty te vjen keq se "te thone" se ka skaduar apo se "ka skaduar"?!Kushtrimi4 shkruajti: me quajte budalla ore maksi sepse ti mir edin se une nuk perulem ty po askujna dhe nuk e lejoj ty apo disa ne forum te njellosin islamin per ket une jam budalla per ty dhe mos harro ore djal se ka shum koh si une te njoh ty dhe nuk dua te jam si ti suphane allah o ZOTI JAM RUJNA NGA QAFIRAT
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Tue 29 Oct 2013 - 17:58
ty luan te ka skadua koha e shprehjes ti as vet nuk din kur duhet te ofendosh apo te rrespektojsh te tjert
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Wed 30 Oct 2013 - 17:46
Edi qe jua vret syrin keq por do te vdisni ju me mllefin qe ekeni ne zemer..Luan_Valikardi shkruajti:Qe je i pa cipe o ironik je, por ironia e shemb boten dhe nuk e ndreq...Princo shkruajti:O te kishte mbajtur flamur turk .. sa zhurma e madhe do te ubante.. mir qe eka mar ket vendim "patriotet" do te zbuten pak..
Se pari ne Greqi e mban flamurin nxenesi me i mire, ti ne vend te c'mosh mencurine po c'mon budallallekun...
Se dyti edhe Heroi Shqiptar Gjergj Kastrioti kur u c'mua nga turqit per aftesite e rralla luftarake dhe dijetare u detyrua te mbante flamurin turk ne lufterat mes Azise se vogel, por Ai vendosi te mbante flamurin SHQIPTAR me kthimin ne Atdhe...
Mos u be me ironik, se nuk jam une ai qe te ofendon por pasqyra kur shikohesh...
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 30 Oct 2013 - 18:14
Princo shkruajti:Edi qe jua vret syrin keq por do te vdisni ju me mllefin qe ekeni ne zemer..Luan_Valikardi shkruajti:Qe je i pa cipe o ironik je, por ironia e shemb boten dhe nuk e ndreq...Princo shkruajti:O te kishte mbajtur flamur turk .. sa zhurma e madhe do te ubante.. mir qe eka mar ket vendim "patriotet" do te zbuten pak..
hahahaha tu lumt vella princo per ket foto Turqia esht super fuqi per ballkanin kombi shiptar nuk do te rrezikohet nga as kush sa te jet Truqia miki me i mir i shiptaris Zoti e bekofet Turqin
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 30 Oct 2013 - 19:18
Kur dhelpra nuk i arrinte rrushte thoshte se ishin te pa bere...Princo shkruajti:Edi qe jua vret syrin keq por do te vdisni ju me mllefin qe ekeni ne zemer..Luan_Valikardi shkruajti:Qe je i pa cipe o ironik je, por ironia e shemb boten dhe nuk e ndreq...Princo shkruajti:O te kishte mbajtur flamur turk .. sa zhurma e madhe do te ubante.. mir qe eka mar ket vendim "patriotet" do te zbuten pak..
Keshtu edhe ti, nuk mund t'i pergjigjesh shkrimit me larte dhe me tregon "mllefshmerine"!...
S'e ke ate zemer te flasesh vetem per flamurin shqiptar ti, te duhet se s'ben etiketa turke...
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Wed 30 Oct 2013 - 19:22
Ti mo kushtrim nuk ja ke idene c'do te thote fjala "vella", megjithate sa per Turqine e bekuar qofte por jo ne dem te Shqiperise ashtu si tregoi ne 500 vite pushtimi e 100 vite copetimi...Kushtrimi4 shkruajti:Princo shkruajti:Edi qe jua vret syrin keq por do te vdisni ju me mllefin qe ekeni ne zemer..Luan_Valikardi shkruajti:Qe je i pa cipe o ironik je, por ironia e shemb boten dhe nuk e ndreq...Princo shkruajti:O te kishte mbajtur flamur turk .. sa zhurma e madhe do te ubante.. mir qe eka mar ket vendim "patriotet" do te zbuten pak..
hahahaha tu lumt vella princo per ket foto Turqia esht super fuqi per ballkanin kombi shiptar nuk do te rrezikohet nga as kush sa te jet Truqia miki me i mir i shiptaris Zoti e bekofet Turqin
Nese ty te thone "fluturoi gomari", eshte budallalleku yt qe pranon se gomari fluturon!...
- Arrestohen tre fëmijë shqiptarë, përdhosën flamurin grek
- Panik në Greqi: “Motorristat Fierak” qëllojnë me kallashnikov flamurin grek, ngrenë flamurin shqipta
- 13-vjeçari shqiptar djeg flamurin grek
- Protestuesit grek djegin flamurin gjerman dhe atë të BE-së
- Presidenti turk injoron Samaran, takimi pa flamurin grek!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi