Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën Empty Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën

Thu 7 Nov 2013 - 22:47
Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën Prifti%20shqiptar
Një 22-vjeçare nga Zvicra, ka denoncuar priftin shqiptar, me origjinë kosovare, për përdhunim.

Ngjarja ka ndodhur më 26 janar të vitit 2009, kur vajza ishte 17-vjeçe. Pas katër vjetësh, Maria tregon fakte nga përdhunimi.

Mediat zvicerane shkruajnë se provë e fortë e prokurorisë është një sasi fotografish, ku protagonistë janë prifti shqiptar me inicialet P.A dhe vajza e mitur Maria K nga Luzern-i i Zvicrës.

Në denoncimin e bërë, vajza thotë se pasi u abuzua seksualisht nga prifti, po përjeton traumë të vazhdueshme nga ajo që ka pësuar.

Maria thotë se e njohu priftin kur ai erdhi në Basel në krye të një misioni kishtar në Zvicër dhe u afrua me të.

“Ai ishte pastor dhe unë kisha besim tek ai. Kurrë nuk e mendoja që do të abuzonte me mua”, -ka thënë Maria për gazetën “Blick”.

"Prifti qeshi me mua kur ai e kuptoi se unë isha ende e virgjër. Dhe pas përdhunimit, më dha 200 franga në dorë e më tha: ‘Fshije nga mendja këtë që ndodhi’, -ka deklaruar 22-vjeçarja.

Çështja ka kaluar në gjykatën e Baselit në Zvicër dhe po shqyrtohen provat që prokuroria ka grumbulluar për të pandehurin.

Në gjykatë, pastori e ka pranuar pjesërisht akuzën e ngritur ndaj tij dhe është dënuar me gjobë 1700 franga zvicerane.

/Shekulli Online/ E.B./
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën Empty Re: Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën

Fri 8 Nov 2013 - 10:32
Jo bre kjo nuk ka qen p[erdhonim por berje te dashuris, pas 4 viteve ijan dasht vajzez para edhe haj te them qe "me ka perdhenuar" ncncn si jan disa. !!
FALKO
FALKO
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3576
<b>Hobi</b> Hobi : Makinat
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/10/2012
http://WwW.EngjujtShqiptare.com

Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën Empty Re: Zvicër, prifti shqiptar përdhunon të miturën

Fri 8 Nov 2013 - 19:50
Ngjarja ka ndodhur më 26 janar të vitit 2009
Shpejt qenka kujtuar kjo pfff
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Fri 8 Nov 2013 - 20:58
Epo edhe cudi nuk eshte sepse zakonisht keshtu ndodh nga ckemi pare e degjuar dhe vete...Varianti i pare dhe ajo qe bejne shumica eshte te heshtin e mos tregojne per arsye te ndryshme qe shume mire i dime te gjithe dhe varianti tjeter eshte qe nje pjese e femrave te abuzuara me to ta shprehin ate kur ndodh ndonje buje e madhe me ndonje rast tjeter apo dicka e ngjashme e keshtu marrin cik si te thuash guxim e kurajo te tregojne edhe pse mbas shume vitesh...Tani e drejta jone te dyshojme apo te nxjerrim mendime dhe te gjykojme edhe pse mund te jete edhe kjo qe thoni me siper pavaresisht kesaj me te drejte apo jo gjithmone gjykohet femra si perfundim....
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi