Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 35
<b>Postime</b> Postime : 21428
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 9 Jan 2011 - 6:48
Tregoni tre lendet qe keni patur me shume deshire dhe keni qene zheni ne shkolle...


Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 35
<b>Postime</b> Postime : 21428
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 9 Jan 2011 - 6:51
1-Gjeografia
2-Gjuhe/Letersia
3-Edukata Shoqerore


Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 6ds9w0
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 17:20
te tera vetem gjografin jo


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 35
<b>Postime</b> Postime : 21428
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 18:43
...edhe Historia, po thuaj se të gjitha por Gjuha më tepër.


Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 6ds9w0
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 18:44
Matematika
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 80
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:11
kimia


MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:11
te tera


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:11
edhe fizika
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 80
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:12
fiskultura


MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:12
vizatimi Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 45550


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:13
gjeometri
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Thu 30 Jun 2011 - 19:13
anglisht


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 35
<b>Postime</b> Postime : 21428
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Fri 1 Jul 2011 - 17:38
Gjeografi...


Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 6ds9w0
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:21
te gjitha


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:24
Matematika
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 80
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:25
kimi


MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:31
Letersi
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 80
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:31
ekonomi shtepiake


MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:41
FISKULTURA
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 80
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:41
ushtarake


MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 18:43
matematika
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 31
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Tue 5 Jul 2011 - 19:13
te gjitha


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
 <b>Mosha</b> Mosha : 28
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 21:12
Histori...ekonomi...dhe matematik...


Gabojmë
gjithmonë. Gabojmë nga inati, nga dashuria, nga xhelozia. Gabojmë për
të mësuar. Mësojmë që të mos përsërisim kurrë disa gabime. Gabojmë për
të kërkuar falje, për të pranuar që kemi gabuar. Gabojmë për tu rritur,
për t’u pjekur. Gabojmë sepse nuk jemi perfekt!

Meshkujt janë si macet. Kur i ushqen të gërvishtin. Kur i nxjerr jashtë, qajnë pas dere.

Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? Image
Fata
Fata
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Gjermania
<b>Postime</b> Postime : 2151
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne boten time.
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 25/02/2012

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 21:25
Letersia shqipe.
BeSaa
BeSaa
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11852
<b>Hobi</b> Hobi : leximi dhe muzika
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 22:06
Matematika.Sinqeritetin e kam shume te shtrenjte qe t'ia dhuroj njerezve qe u kushton lire karatkeri.

Bindjet e mia, jane identiteti im..! Nuk lejoj te tjeret te vendosin per mua...!

-BESA-

Nuk jam shiu i pranveres,por jam bora e Janarit.
Nuk jam lule e vyshkur nga vapa,por jam rrenje e trungut t'Shqiptarit
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 22:44
matematika e prof ajet amhmetit


Nuk m'do askush.................... M'do Allahu ♥️
Nuk m'sheh askush................ M'sheh Allahu ♥️
Nuk m'beson askush.............. M'beson Allahu ♥️
Nuk m'gjykon askush............. M'gjykon Allahu ♥️
Nuk kam afer askend.............. Kam afer Allahun ♥️
Nuk lutem te askush............... Lutem te Allahu ♥️
Nuk gjunjezohem te askush... Gjunjezohem te Allahu ♥️


Zoti na i dha te gjitha cift, dy duar, dy sy, dy vesh. Po zemren pse na dha vetem nje? Sepse te dyten ja dha dikujt tjeter dhe ne duhet ta kerkojm deri sa ta gjejm ...
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 22:51
Bestt shkruajti:matematika e prof ajet amhmetit

Pyetja eshte per shkolle, jo per fakulltet. Ajet Ahmeti eshte profesore i mire, por ka problem me gjuhen shqipe, ose me sakt me theksin!

Numrat dhe historia.
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 22:52
Arjani shkruajti:
Bestt shkruajti:matematika e prof ajet amhmetit

Pyetja eshte per shkolle, jo per fakulltet. Ajet Ahmeti eshte profesore i mire, por ka problem me gjuhen shqipe, ose me sakt me theksin!

Numrat dhe historia.


me fal ,,, a ke donje shtes me ber a veq keto


Nuk m'do askush.................... M'do Allahu ♥️
Nuk m'sheh askush................ M'sheh Allahu ♥️
Nuk m'beson askush.............. M'beson Allahu ♥️
Nuk m'gjykon askush............. M'gjykon Allahu ♥️
Nuk kam afer askend.............. Kam afer Allahun ♥️
Nuk lutem te askush............... Lutem te Allahu ♥️
Nuk gjunjezohem te askush... Gjunjezohem te Allahu ♥️


Zoti na i dha te gjitha cift, dy duar, dy sy, dy vesh. Po zemren pse na dha vetem nje? Sepse te dyten ja dha dikujt tjeter dhe ne duhet ta kerkojm deri sa ta gjejm ...
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 22:54
Nese eshte e nevojshme shtesa kemi gjithnje...Per momentin jo.
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 22:58
ok at her ,,, une kam pas profin ajet dhe te mesmen dhe fakulltet ok i nderuarNuk m'do askush.................... M'do Allahu ♥️
Nuk m'sheh askush................ M'sheh Allahu ♥️
Nuk m'beson askush.............. M'beson Allahu ♥️
Nuk m'gjykon askush............. M'gjykon Allahu ♥️
Nuk kam afer askend.............. Kam afer Allahun ♥️
Nuk lutem te askush............... Lutem te Allahu ♥️
Nuk gjunjezohem te askush... Gjunjezohem te Allahu ♥️


Zoti na i dha te gjitha cift, dy duar, dy sy, dy vesh. Po zemren pse na dha vetem nje? Sepse te dyten ja dha dikujt tjeter dhe ne duhet ta kerkojm deri sa ta gjejm ...
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:01
Bestt shkruajti:ok at her ,,, une kam pas profin ajet dhe te mesmen dhe fakulltet ok i nderuar


Kur me sakt, mendoj ne cilin vite ka ndodh kjo? E di se pak a shume edhe ju jeni nga ai rrethe me profesorin, por se kam dite se ka qene edhe profesore i gjimnazit !
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:03
Arjani shkruajti:
Bestt shkruajti:ok at her ,,, une kam pas profin ajet dhe te mesmen dhe fakulltet ok i nderuar


Kur me sakt, mendoj ne cilin vite ka ndodh kjo? E di se pak a shume edhe ju jeni nga ai rrethe me profesorin, por se kam dite se ka qene edhe profesore i gjimnazit !


e mesove pra, mos fut aty ku sdin kur e njof perfekt me familje


Nuk m'do askush.................... M'do Allahu ♥️
Nuk m'sheh askush................ M'sheh Allahu ♥️
Nuk m'beson askush.............. M'beson Allahu ♥️
Nuk m'gjykon askush............. M'gjykon Allahu ♥️
Nuk kam afer askend.............. Kam afer Allahun ♥️
Nuk lutem te askush............... Lutem te Allahu ♥️
Nuk gjunjezohem te askush... Gjunjezohem te Allahu ♥️


Zoti na i dha te gjitha cift, dy duar, dy sy, dy vesh. Po zemren pse na dha vetem nje? Sepse te dyten ja dha dikujt tjeter dhe ne duhet ta kerkojm deri sa ta gjejm ...
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:07
Nuk mu pergjigje kur te ka dhene mesim ty ne gjimnaz, ne cilin vite? Ok, ju njihni familjarisht, une e njoh si profesore fakullteti te matematikes dhe qe ka probleme me gjuhen shqipe!
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:09
kaq fola ok


Nuk m'do askush.................... M'do Allahu ♥️
Nuk m'sheh askush................ M'sheh Allahu ♥️
Nuk m'beson askush.............. M'beson Allahu ♥️
Nuk m'gjykon askush............. M'gjykon Allahu ♥️
Nuk kam afer askend.............. Kam afer Allahun ♥️
Nuk lutem te askush............... Lutem te Allahu ♥️
Nuk gjunjezohem te askush... Gjunjezohem te Allahu ♥️


Zoti na i dha te gjitha cift, dy duar, dy sy, dy vesh. Po zemren pse na dha vetem nje? Sepse te dyten ja dha dikujt tjeter dhe ne duhet ta kerkojm deri sa ta gjejm ...
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:14
Bestt shkruajti:kaq fola ok

Teper ke fol kete here, ne krahasim me heret tjera...
BeSaa
BeSaa
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 11852
<b>Hobi</b> Hobi : leximi dhe muzika
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:17
Ju lutem t'i permbaheni temes jo chit chat.Sinqeritetin e kam shume te shtrenjte qe t'ia dhuroj njerezve qe u kushton lire karatkeri.

Bindjet e mia, jane identiteti im..! Nuk lejoj te tjeret te vendosin per mua...!

-BESA-

Nuk jam shiu i pranveres,por jam bora e Janarit.
Nuk jam lule e vyshkur nga vapa,por jam rrenje e trungut t'Shqiptarit
EpiKada
EpiKada
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3107
<b>Hobi</b> Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Cteduhetty
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:39
Per mua kane qene :

Matematike, Kimi , Biologji, Letersi , Anglisht keto deri ne klasen e 8

Ne te mesme kane qene : Anglisht, Matematik, Drejtesi , Fiskulture, Ekonomi Turistike , Gjeografi turistike, Frengjisht dhe Spanjisht

Tani : Gjermanisht, Gjeografi politike dhe turistike, Letersi gjermane dhe anglezem.

P.s gjithmone kam pelqyer ate qe kam bere dhe per kete jam e lumtur :) Me falni dola nga kerkesat tuaja .


Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 705491909
Njera Si Asnjera
Njera Si Asnjera
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
 <b>Mosha</b> Mosha : 29
<b>Postime</b> Postime : 30454
<b>Hobi</b> Hobi : Te realizoj enderrat e mija
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Gjakun e zemres te Mamit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 30/01/2012

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:48
Letersia italiane se profesoresa urrente shqiptaret dhe un argetohesha duke e bere me nerva


★ ✿⊱╮ ★ ★ ✿⊱╮ ★Ne jete mos i beso askujt .. sepse dhe trendafili i bardhe .. hijen e ka te zeze★ ✿⊱╮ ★ ★ ✿⊱╮ ★

Une nuk jam nje stop gjate rruges. Une jam destinacioni.
Arian
Arian
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 2612
<b>Hobi</b> Hobi : Topi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne fole te djallit!
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/11/2010

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Sun 1 Apr 2012 - 23:51
EpiKada shkruajti:Per mua kane qene :

Matematike, Kimi , Biologji, Letersi , Anglisht keto deri ne klasen e 8

Ne te mesme kane qene : Anglisht, Matematik, Drejtesi , Fiskulture, Ekonomi Turistike , Gjeografi turistike, Frengjisht dhe Spanjisht

Tani : Gjermanisht, Gjeografi politike dhe turistike, Letersi gjermane dhe anglezem.

P.s gjithmone kam pelqyer ate qe kam bere dhe per kete jam e lumtur :) Me falni dola nga kerkesat tuaja .

Nga kjo e kuptuam qe keni qene shembullore ne shkolle fillore te mesme edhe sot...Marketingu sot nuk eshte gje e keqe, perkundrazi. Bile me kujtohet njehere e nje kohe, nje njeri i sukseshem ne njera nga pyetjet e gazetarit se: nese do kishit vetem 20 euro dhe asgje tjeter, cfare do benit? Ai u pergjigje se, do bleja dicka qe ka vlere 5 euro dhe 15 eurot tjera do i investoja ne Marketing!grrrr
Nuk eshte se po dyshoje ne sukseset tua apo ne zgjuarsine tuaj, por do ishte me brenda temes nese do veqoje nje apo dy lend qe gjithnje i ke dashur me shume, i ke bere apo mesuar pa pertes.
Sigurisht do mendoni edhe nese nuk do e thoni, se po ky c'ka qe ne gjdo postim te antareve perzihet?! Keshtu jam Une!
EpiKada
EpiKada
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3107
<b>Hobi</b> Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Cteduhetty
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/02/2011

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

prej Mon 2 Apr 2012 - 0:00
Arjani shkruajti:
EpiKada shkruajti:Per mua kane qene :

Matematike, Kimi , Biologji, Letersi , Anglisht keto deri ne klasen e 8

Ne te mesme kane qene : Anglisht, Matematik, Drejtesi , Fiskulture, Ekonomi Turistike , Gjeografi turistike, Frengjisht dhe Spanjisht

Tani : Gjermanisht, Gjeografi politike dhe turistike, Letersi gjermane dhe anglezem.

P.s gjithmone kam pelqyer ate qe kam bere dhe per kete jam e lumtur :) Me falni dola nga kerkesat tuaja .

Nga kjo e kuptuam qe keni qene shembullore ne shkolle fillore te mesme edhe sot...Marketingu sot nuk eshte gje e keqe, perkundrazi. Bile me kujtohet njehere e nje kohe, nje njeri i sukseshem ne njera nga pyetjet e gazetarit se: nese do kishit vetem 20 euro dhe asgje tjeter, cfare do benit? Ai u pergjigje se, do bleja dicka qe ka vlere 5 euro dhe 15 eurot tjera do i investoja ne Marketing!Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 3631317773
Nuk eshte se po dyshoje ne sukseset tua apo ne zgjuarsine tuaj, por do ishte me brenda temes nese do veqoje nje apo dy lend qe gjithnje i ke dashur me shume, i ke bere apo mesuar pa pertes.
Sigurisht do mendoni edhe nese nuk do e thoni, se po ky c'ka qe ne gjdo postim te antareve perzihet?! Keshtu jam Une!

Arjan :) Nuk u akuzoje pse perziheni , sigurisht qe keni te drejte ne fakt e pranova dhe pak me siper kete postim jashte rregullave te temes. Por ja qe une jam e atille qe nuk veçoje asnjeren prej tyre .

Do me thuash Pse ?

Sepse secila prej tyre me ka falur nje mesim per jeten .

Njera qe eshte aktuale eshte Gjermanishtja ose me sakte Kultura e saj : cfare me ka mesuar ?

Gjermania eshte nje shtet qe ka rene dy here ne dy luftera boterore dhe sot u ngrit ne kembe , prandaj dhe une do ja dale do jem me e forte se me perpara.

Matematika ka qene gjithmone lenda ime e preferuar :) Sepse kur isha ne Shqiperi kisha nje dyqan dhe shisja Very Happy qe e vogel beja llogari dhe Ekonomi Very Happy . Nje mbremje do shisja buken 1 buke ishte 800 leke , 1/2 e bukes 400 leke . Ai me tha gabove do i them babit tend qe goca s'di te beje llogari ...buka eshte 800 leke ....u ndjeva ne faj e ne mekat te madh ..

Gjeografia turistike ...udhetim neper bote dhe kulture e papare :) .

I vecova tre por shume veshtire ....


Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle? 705491909
Sponsored content

default Re: Lenda qe keni patur deshire kur keni qene ne shkolle?

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi