- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Anketë: Cili lider i Shtetit Shqiptar ishte më i dëmshmi për Kosovën?
Sat 8 Mar 2014 - 21:07
Gazetari Kastriot Myftaraj ka arritur të nxisë një debat të madh përmes shkrimit të tij “Dhjetë kosovarët që i kanë shkaktuar më së shumti dëme Shqipërisë”.
Në listën e tij, Myftaraj përfshinë – jo vetëm figura politike – por edhe gazetarë dhe sportistë kosovarë.
Kryesisht reagimet e kosovarëve kanë qenë se pse nuk i përmend shqiptarët e Shqipërisë që i kanë shkaktuar dëme Kosovës, apo pse nuk i përmend kosovarët që kanë dhënë kontribut të çmueshëm për Shtetin Shqiptar.
Ne në Gazetën Express nuk duam të paragjykojmë se cilt shqiptarë i kanë shkakuar dëme më së shumti Kosovës; atë po ua lëmë juve. Nga sot, në Express zhvillohet një anketë online në lidhje me atë se “Cili lider i Shtetit Shqiptar ishte më i dëmshmi për Kosovën?”. Pra, ne kemi marrë vetëm liderët politikë shqiptarë, e jo edhe njerëz të kulturës, artit, shkencës, publicistikës...
Pyetja është kjo: Cili lider i Shtetit Shqiptar ishte më i dëmshmi për Kosovën?
Kurse opsionet janë:
1. Ahmet Zogu
2. Enver Hoxha
3. Ramiz Alia
4. Fatos Nano
5. Sali Berisha
Në listën e tij, Myftaraj përfshinë – jo vetëm figura politike – por edhe gazetarë dhe sportistë kosovarë.
Kryesisht reagimet e kosovarëve kanë qenë se pse nuk i përmend shqiptarët e Shqipërisë që i kanë shkaktuar dëme Kosovës, apo pse nuk i përmend kosovarët që kanë dhënë kontribut të çmueshëm për Shtetin Shqiptar.
Ne në Gazetën Express nuk duam të paragjykojmë se cilt shqiptarë i kanë shkakuar dëme më së shumti Kosovës; atë po ua lëmë juve. Nga sot, në Express zhvillohet një anketë online në lidhje me atë se “Cili lider i Shtetit Shqiptar ishte më i dëmshmi për Kosovën?”. Pra, ne kemi marrë vetëm liderët politikë shqiptarë, e jo edhe njerëz të kulturës, artit, shkencës, publicistikës...
Pyetja është kjo: Cili lider i Shtetit Shqiptar ishte më i dëmshmi për Kosovën?
Kurse opsionet janë:
1. Ahmet Zogu
2. Enver Hoxha
3. Ramiz Alia
4. Fatos Nano
5. Sali Berisha
Re: Anketë: Cili lider i Shtetit Shqiptar ishte më i dëmshmi për Kosovën?
Sun 9 Mar 2014 - 1:41
Mendoj se duhet te behet dhe sondazh kjo teme dhe te shtohen dhe te tjere drejtues te shtetit shqiptar, qe nga fillimet e saj e deri ne ditet e sotme.
Enver Hoxha per mendimin tim.
Enver Hoxha per mendimin tim.
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Fri 14 Mar 2014 - 20:03
Pergjigjja e sakte ndodhet ne liderin e fundit (cili do ai qofte) sepse u be c'u be ne te shkuaren kryesorja eshte qe demi te mos perseritet...
Te gjithe si SHQIPTARE kemi treguar se jemi te demshem per njeri-tjetrin cuditerish e fatkeqesisht, por ja qe keshtu tregon historia e vuajtur 500 vjet nga pushtimi turrk e 100 vjet nga mos-kokecarja shqiptare per bashkim...
Uroj ne te ardhmen te diskutojme cili na bashkoi e jo cili na demtoi...
Te gjithe si SHQIPTARE kemi treguar se jemi te demshem per njeri-tjetrin cuditerish e fatkeqesisht, por ja qe keshtu tregon historia e vuajtur 500 vjet nga pushtimi turrk e 100 vjet nga mos-kokecarja shqiptare per bashkim...
Uroj ne te ardhmen te diskutojme cili na bashkoi e jo cili na demtoi...
- AlboKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4141
Hobi : bisede
Vendndodhja : alb
Anetaresuar : 20/11/2010
Fri 14 Mar 2014 - 21:25
Te gjithe keta kopile te gjithe!
- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Fri 14 Mar 2014 - 21:27
krejt kan qen kunder kosoves
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Fri 14 Mar 2014 - 22:48
Enver Hoxha
Sinan Hasani
Sinan Hasani
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi