Cfare ju mungon me shume nga Shqiperia?
+13
Bestt
Marin
Silvana
Durrsaku
Calypso
Kushtrimi4
Njera Si Asnjera
Aldino82
EpiKada
JinBim
MeMories
Luan_Valikardi
Anabel
17 posters
Cfare ju mungon me shume nga Shqiperia?
Sat 26 Mar 2011 - 0:07
Pershendetje te gjitheve
atyre qe jetojne brenda dhe jasht kufijeve te atdheut...mgjth nuk eshte
elementi ``vendbanim i njejte`` qe na lidhe perseri ka dicka me te
thelle,me te bukur qe e ben kete lidhje dhe ky eshte emri SHQIPETARE
& SHQIPERI........
Duke menduar se shume nga antaret e ketij forumi jetojne larg vendit te
tyre do me pelqente qe ne nje far menyre me anan e kesaj teme tu falja
dicka....ndoshta nostalgjine per dicka te bukur,ndoshta rikthimin ne
disa kujtime qe ju kane lene mbresa ,ose ku i dihet krenarine e te qenit
shqipetar dhe krenarine per vendin tone.....
CFARE JU MUNGON ME SHUME NGA VENDLINDJA JUAJ???NGA KJO TOKE ME EMRIN SHQIPERI......dhe mos harroni te me tregoni pse????
atyre qe jetojne brenda dhe jasht kufijeve te atdheut...mgjth nuk eshte
elementi ``vendbanim i njejte`` qe na lidhe perseri ka dicka me te
thelle,me te bukur qe e ben kete lidhje dhe ky eshte emri SHQIPETARE
& SHQIPERI........
Duke menduar se shume nga antaret e ketij forumi jetojne larg vendit te
tyre do me pelqente qe ne nje far menyre me anan e kesaj teme tu falja
dicka....ndoshta nostalgjine per dicka te bukur,ndoshta rikthimin ne
disa kujtime qe ju kane lene mbresa ,ose ku i dihet krenarine e te qenit
shqipetar dhe krenarine per vendin tone.....
CFARE JU MUNGON ME SHUME NGA VENDLINDJA JUAJ???NGA KJO TOKE ME EMRIN SHQIPERI......dhe mos harroni te me tregoni pse????
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Cfare ju mungon me shume nga Shqiperia?
Mon 27 Jun 2011 - 2:13
Lumturia...
- MeMoriesKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1088
Hobi : Leximi...
Vendndodhja : Diku Neper Bote...
Anetaresuar : 03/12/2011
Sat 3 Dec 2011 - 11:00
Meqense une sjam nga Shqipria...por sdioqft dote thoja nga vendi im me mungon,,Aroma e Atij vendi Lumturia e cdo gje ebukur e rethon ate vend.....
Sat 3 Dec 2011 - 12:14
Gjithcka....shoqeria,pushimet qe kaloja tek gjyshja ne fshat etj
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 163
Hobi : Shah
Vendndodhja : ;)
Anetaresuar : 12/11/2011
Wed 4 Jan 2012 - 21:31
per 4 here qe isha ne shqiperi e ndjej vehten shume te lire dhe te mireseardhur .
Bregdeti prej Vlores , Orikum , Dhermi e deri ne Jale eshte shume i bukur .Sidomos uji i kthjellet ne Dhermi wow. Her pas heresh do e vizitoj gati gjithe Shqiperin - Mrekulli. Edhe pse me pengon pak ndotja e ambientit atje . Besoj se me kohe arrin pergjegjsia per mirmbajtjen e natyres.Po ashtu Apollonia mire shume , mirpo sa e kam vrejt nuk po kish edhe aq kujdesje per monumente historike , per fat te keq.
Ne pergjithsi me terhjek Shqiperia , jo vetem bregdeti po edhe ne brendsi qytetet dhe fshatrat .
Ndoshta me terhjek edhe shkaku i EMRIT Shqiptar .
Bregdeti prej Vlores , Orikum , Dhermi e deri ne Jale eshte shume i bukur .Sidomos uji i kthjellet ne Dhermi wow. Her pas heresh do e vizitoj gati gjithe Shqiperin - Mrekulli. Edhe pse me pengon pak ndotja e ambientit atje . Besoj se me kohe arrin pergjegjsia per mirmbajtjen e natyres.Po ashtu Apollonia mire shume , mirpo sa e kam vrejt nuk po kish edhe aq kujdesje per monumente historike , per fat te keq.
Ne pergjithsi me terhjek Shqiperia , jo vetem bregdeti po edhe ne brendsi qytetet dhe fshatrat .
Wed 4 Jan 2012 - 22:27
JinBim shkruajti:per 4 here qe isha ne shqiperi e ndjej vehten shume te lire dhe te mireseardhur .
Per cilat fshatra behet fjale se po me vjen cudi qe te kan terhequr e ato,ketu qytet e prap nuk te terheqin si nga ambjenti e ndotja qe kane ne mjedis e jo me fshatrat ku skamja e varferia dallohet qarte qe ne hyrje te fshatit..shiko vetem rrugen e me pas te tjerat...kane qene fshatra luksoze keto qe ke pare e te kan terhequr ty apo fandazia jote se smund ta pranoje realitetin e hidhur qe po shikoje me sy si eshte katandisur Shqiperia
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 6 Jan 2012 - 16:29
E nderuar , mua sme pengon edhe aq se qfar rruge kane , se rruge e autostrada shoh mjaft ka jame . Ne nje vend qe shkoj si turist per pushime nuk pres rruge , po Natyre , ftyra te njerzve , buzeqeshje edhe pse me rudha ne fytyre qe tregon jeten e rend , po prap i shoh me ne sy tjeter .
Po flas per dy lloj varferie : Varferia ekonomike / financiare , dhe varferin shpirtrore.
Mua personalisht me len mbrese se si disa fshatar te varfer mbajn ende buzeqeshjen dhe ndajn ate qka kane . Mua me ka ndodhe ajo dhe i qmoj shume ata njerz besnik. Prap se prap me mire i varfur (Financ ) , se sa i varfur ne shpirt si shume ne perendim te cilet kan pasuri mirpo jan "EMPTY" ne shpirt .
E nderuar une mbes me at mendim qe kam , eshte i imi dhe per ate pak kohe pak pershtypje te mire. Dhe smun ma ndryshon mendimin - sepse eshte i imi .
Ti ke mendim tjeter se je e lindur atje , ke perjetu dhe ke vrejt e shume se une , mirpo une flas per at qe kam pare dhe perjetu . E ne thellsi e din ti me mire.
Nje rast : ishim rruges ne thellsi te shqiperis , disa fshatar kishin ne shitje prodhimet etyre ( pem , perime , poashtu vaj dhe vere.... ), jemi ndal dhe kemi bisedu disa foto ishin te domosdoshme . Edhe pse ne fytyre ju shihke jeta e rend prap na dhan neve respekt (jo qe kishin ndoshta interes per shitje - fitim ) po u shihke ngrohtsia e tyre .
Disa gjera ( mimiken , gjuhen e trupit ... ) smun ti fshef njeriu .
per fund : Me mire ashtu se sa pasuri e kulture e ku ta di une po qe ne shpirt eshte njeriu EMPTY . e ka te drejt nje antare qe pat shkru per njerz te perendimit qe shume prej tyre se kan forcen per me ju perballu shume situatave , po shume shpejt bahen me depresione.
Tash secilli e din per prioritete qe ka , secilli i mban principiet e veta dhe sheh boten /natyren me sy te vet .
Ne te njejten situat qe kan shume bashkatdhetar tone ne vendin tone , me kan gjermanet moti ja kishin dhan plumbin vehtes .( po flas per kete gjenerat ne kete kohe ). Gjermaneve vetem semaforat ndalojau e sheh se qka ndodhe . Ka shume te kqija per kombe te tjera te cilat shumica prej neve nuk i shohin. Te kqijat e shqiptarve jan pak sa kan nacionalitetet tjera e nderume .
klm e mos mi nguc Shqiptart se
Po flas per dy lloj varferie : Varferia ekonomike / financiare , dhe varferin shpirtrore.
Mua personalisht me len mbrese se si disa fshatar te varfer mbajn ende buzeqeshjen dhe ndajn ate qka kane . Mua me ka ndodhe ajo dhe i qmoj shume ata njerz besnik. Prap se prap me mire i varfur (Financ ) , se sa i varfur ne shpirt si shume ne perendim te cilet kan pasuri mirpo jan "EMPTY" ne shpirt .
E nderuar une mbes me at mendim qe kam , eshte i imi dhe per ate pak kohe pak pershtypje te mire. Dhe smun ma ndryshon mendimin - sepse eshte i imi .
Ti ke mendim tjeter se je e lindur atje , ke perjetu dhe ke vrejt e shume se une , mirpo une flas per at qe kam pare dhe perjetu . E ne thellsi e din ti me mire.
Nje rast : ishim rruges ne thellsi te shqiperis , disa fshatar kishin ne shitje prodhimet etyre ( pem , perime , poashtu vaj dhe vere.... ), jemi ndal dhe kemi bisedu disa foto ishin te domosdoshme . Edhe pse ne fytyre ju shihke jeta e rend prap na dhan neve respekt (jo qe kishin ndoshta interes per shitje - fitim ) po u shihke ngrohtsia e tyre .
Disa gjera ( mimiken , gjuhen e trupit ... ) smun ti fshef njeriu .
per fund : Me mire ashtu se sa pasuri e kulture e ku ta di une po qe ne shpirt eshte njeriu EMPTY . e ka te drejt nje antare qe pat shkru per njerz te perendimit qe shume prej tyre se kan forcen per me ju perballu shume situatave , po shume shpejt bahen me depresione.
Tash secilli e din per prioritete qe ka , secilli i mban principiet e veta dhe sheh boten /natyren me sy te vet .
Ne te njejten situat qe kan shume bashkatdhetar tone ne vendin tone , me kan gjermanet moti ja kishin dhan plumbin vehtes .( po flas per kete gjenerat ne kete kohe ). Gjermaneve vetem semaforat ndalojau e sheh se qka ndodhe . Ka shume te kqija per kombe te tjera te cilat shumica prej neve nuk i shohin. Te kqijat e shqiptarve jan pak sa kan nacionalitetet tjera e nderume .
klm e mos mi nguc Shqiptart se
Fri 6 Jan 2012 - 16:40
Flasim per vendet e fshatrat qe ti ke vizituar e jo njerezit se njerezit ndryshojne sjane te njejte e as i ceka diku ata...Po ngaterroheni apo e permendet per tu kap diku e ti shpetonit asaj cka kam then se skeni pergjigje tjeter....Haahaha une kur udhetoj shikoj e rruget e nje vendi se skam ndermend te shkoj per nje vizite diku e te me dalin te brendshmet e mia per se mbrapshi e sigurisht qe varferia e cila duke qarte me le nje pershtypje te hidhur e ma prish ate disponimin e pushimeve te bukra si mund ta thuash qe ta kuptosh me mire..Per mikepritje e ngrohtesi shquhemi ne sidomos njerezit e fshatrave qe i kane ruajtur me shume traditat e vlerat e vjetra te Shqiperise megjithse e ata po prishen me kohe...
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 6 Jan 2012 - 16:59
Se pari Shqiperia nuk eshte me aq qytete te mdhaja e te shumta , gjat rruges prej A ne B mund te bej njeriu stacione per pushime te vogla.
Une nuk jam nje person qe shkoj nje vend dhe bej plazh dhe pjekna ne diell, per mua sesht aj pushim . Per mua esht me interesant ndryshimi , jo me nejt ne nje vend , po qarkullimi. E varferia eshte e keqe , po disponimin nuk ma prish ( jane momente ato qe me dhimbsen ) mirpo jeta eshte ashtu , kjo bote eshte ashtu , nuk mund me ndryshu edhe aq.
Ti e shiqon rrugen , amo per mua jane disa tjera qe i shiqoj se nuk jam per me jetu tan kohen atje . Marr ate qe dua shijoj ate qe dua , knaqna me at qe me pelqen . Qe mundem ndihmoj diqka , jo jo , me vjen keq per ata njerz qe skan , mirpo une nuk du mu kacafyt me Perendin apo Evolucionin.
Ti shiqon me sy tjeter dhe e kupton e shijon ndryshe qendrimin atje , Une e perjetoj e shijoj ndryshe . Mirpo mbaje ne mend se asnje popull sesht me i mire se ne . Ne jemi si Jahudit (izrael ) qe jane me armiq te rrethuar . Dhe gjat ter historis jane munduar me i hanger pa pjek , sa qe edhe historin me ndryshu . Per qdo gje ka arsye , edhe per VRASJE .
ps: e Gjermanet si popull i "Madh" dhe me kulture , pa arsye kan kall njerez ( gra , fmi , pleq ) te cilet i takojn nje pjese per ti mbrojtur .
Ksaj i thua Kulture ???
Anglezet me kolonit e tyre ........
Holandezet ............
.......
mos te shkojme me gjate .
se dalim te Kanibalet e nderume .
Une nuk jam nje person qe shkoj nje vend dhe bej plazh dhe pjekna ne diell, per mua sesht aj pushim . Per mua esht me interesant ndryshimi , jo me nejt ne nje vend , po qarkullimi. E varferia eshte e keqe , po disponimin nuk ma prish ( jane momente ato qe me dhimbsen ) mirpo jeta eshte ashtu , kjo bote eshte ashtu , nuk mund me ndryshu edhe aq.
Ti e shiqon rrugen , amo per mua jane disa tjera qe i shiqoj se nuk jam per me jetu tan kohen atje . Marr ate qe dua shijoj ate qe dua , knaqna me at qe me pelqen . Qe mundem ndihmoj diqka , jo jo , me vjen keq per ata njerz qe skan , mirpo une nuk du mu kacafyt me Perendin apo Evolucionin.
Ti shiqon me sy tjeter dhe e kupton e shijon ndryshe qendrimin atje , Une e perjetoj e shijoj ndryshe . Mirpo mbaje ne mend se asnje popull sesht me i mire se ne . Ne jemi si Jahudit (izrael ) qe jane me armiq te rrethuar . Dhe gjat ter historis jane munduar me i hanger pa pjek , sa qe edhe historin me ndryshu . Per qdo gje ka arsye , edhe per VRASJE .
ps: e Gjermanet si popull i "Madh" dhe me kulture , pa arsye kan kall njerez ( gra , fmi , pleq ) te cilet i takojn nje pjese per ti mbrojtur .
Ksaj i thua Kulture ???
Anglezet me kolonit e tyre ........
Holandezet ............
.......
mos te shkojme me gjate .
se dalim te Kanibalet e nderume .
Fri 6 Jan 2012 - 17:09
Pse me beni krahasime ju tani me popuj e shtete te tjera,po i ikja kesaj per mos menduar prap se jam raciste e flas keq per shqiperine..Sic thash e ne nje teme tjeter une shikoj ku i pikon catia shpise (shtetit) sime e shume pak me intereson e me hyn ne pune se cbejne apo kane bere te huajt..e kam e qarte me kete qe ne fillim..Sa per tjetren qe thoni se shikoni me ate sy po me nje tjeter une nuk thash se gjithcka e shoh me syrin e keq se sic kam then po e perseris prap kaloj atje pothuajse gjith muajt e veres e kenaqem me njerezit e mi,gjuhen time e gatimet qe ne kemi por smund te perjashtoj faktin qe shpesh ne keto pushime kam pasur edhe shijene hidhur aq sa une si femer jam ndjere fatlume per keto qe kam,per jeten qe bej ne krahasim me atje...Pastaj normale qe ne femrat jemi me te ndjeshme nga ju e i mendojme ndryshe gjerat si dhe prekemi me lehte e leri kanibalet se eshte nje diskutim me vete e kjo..Kanibal sesht vetem ai qe e ha mishin e njeriut per mua por edhe i pa shpirti (barbari) qe ta pret nje me sepate ne ball te kokes e te qesh prap si femmije i gezuar...fenomene qe jo pak here kemi degjuar te ndodhin ne Shqiperi
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 6 Jan 2012 - 17:30
Me vjen shume mire qe e shikon edhe me at Syrin e bukur
Se edhe ne kem te mirat e tona qe ndoshta te tjeret si kane.
Te lam anash tani racizmin. Ne po flasim per qenien Njerzore .
Per me shiqu njeriu qatin e tij duhet me ba pak krahasime . E jo vetem te kqijat mi vrejt . Edhe ne jemi qenie Njerzore bile e BUTE , ne krahasim.....
Nen 1 : nuk mund ti besh te gjithe te njejt . Po duhet me mbajt per qdo gje nje Ekuiliber - barazpeshe ( njerzimi ) .
E mira pa te keqen nuk do te kishte KUPTIM.
Me beso se nuk je e vetmja qe don ndryshime per te mire dhe drejtsi .
Une mundohem te gjej arsye per qatin time duke ber krahasime dhe me kohe merr njeri pergjegjje se qka eshte Kuptimi ( eshte individuale ) .
ps : ska mal pa derr . ( fjale popullore ne Shqiperi ) me vend loca loca loca
Per me shiqu njeriu qatin e tij duhet me ba pak krahasime . E jo vetem te kqijat mi vrejt . Edhe ne jemi qenie Njerzore bile e BUTE , ne krahasim.....
Nen 1 : nuk mund ti besh te gjithe te njejt . Po duhet me mbajt per qdo gje nje Ekuiliber - barazpeshe ( njerzimi ) .
Une mundohem te gjej arsye per qatin time duke ber krahasime dhe me kohe merr njeri pergjegjje se qka eshte Kuptimi ( eshte individuale ) .
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Fri 6 Jan 2012 - 17:31
Si emigrante, nga Shqiperia kam ikur ne moshe as te madhe dhe as te vogel. Cfare me vjen mall?
Me vjen mall per ata qe le nje vit dhe nuk i gjeje vitin tjeter.
Me vjen mall per ato rruge qe kaloja dhe rrethohesha me njerezit e mi me te dashur dhe nqs neser kthehem, nuk i gjeje me te me presin e te me percjellin .
Me vjen mall per Shtepite e mia, per pluhur per gjithcka negative e pozitive por gje bene pjese e asaj qe une quaj MEMEDHE, atje ku ndihem ZONJE ne Vendin tim.
Nuk me mungon shoqeria sepse tashme jam integruar mjaft mire ne shoqerine e huaj dhe nuk i ndjeje mungesa.
Mungese dhe nostalgji gjeje vetem per Vendlindjen dhe te flas gjuhen time ...jo se nuk e praktikoje por ka me shije, te bene te ndihesh NORMALE...
Shqiperia per mua eshte e Kaluara, nuk bene me pjese e se tashmes, bene pjese e familjes e tradites e zakoneve qe dhe pse ne dhe te huaj, fatmiresisht Familja ime dhe une i kemi ndjekur sa me shume, mbase me mire se sa shqiptaret ne Shqiperi qe kerkojne nje evropianizem ...
Shqiperia per mua mund te jete e Ardhmja, mbase dhe e femijeve te mi.. por jo e ardhmja ime e menjehershme, sepse nuk i kam ato mundesi .
Mbetet gjithmone ne shpirtin tim dhe pse SI SHTET, NUK NA KA DALE KURRE ZOT...AS SI ATDHETAR, AS SI EMIGRANT, AS SI STUDENT....as me bursa dhe asgje prej gjeje por thjeshte nje ndienje PATRIOTIZMI E KAM prandaj e dua.. dhe respektoje ate cfare kam marre..
Me vjen mall per ata qe le nje vit dhe nuk i gjeje vitin tjeter.
Me vjen mall per ato rruge qe kaloja dhe rrethohesha me njerezit e mi me te dashur dhe nqs neser kthehem, nuk i gjeje me te me presin e te me percjellin .
Me vjen mall per Shtepite e mia, per pluhur per gjithcka negative e pozitive por gje bene pjese e asaj qe une quaj MEMEDHE, atje ku ndihem ZONJE ne Vendin tim.
Nuk me mungon shoqeria sepse tashme jam integruar mjaft mire ne shoqerine e huaj dhe nuk i ndjeje mungesa.
Mungese dhe nostalgji gjeje vetem per Vendlindjen dhe te flas gjuhen time ...jo se nuk e praktikoje por ka me shije, te bene te ndihesh NORMALE...
Shqiperia per mua eshte e Kaluara, nuk bene me pjese e se tashmes, bene pjese e familjes e tradites e zakoneve qe dhe pse ne dhe te huaj, fatmiresisht Familja ime dhe une i kemi ndjekur sa me shume, mbase me mire se sa shqiptaret ne Shqiperi qe kerkojne nje evropianizem ...
Shqiperia per mua mund te jete e Ardhmja, mbase dhe e femijeve te mi.. por jo e ardhmja ime e menjehershme, sepse nuk i kam ato mundesi .
Mbetet gjithmone ne shpirtin tim dhe pse SI SHTET, NUK NA KA DALE KURRE ZOT...AS SI ATDHETAR, AS SI EMIGRANT, AS SI STUDENT....as me bursa dhe asgje prej gjeje por thjeshte nje ndienje PATRIOTIZMI E KAM prandaj e dua.. dhe respektoje ate cfare kam marre..
Fri 6 Jan 2012 - 17:41
JinBim shkruajti:Me vjen shume mire qe e shikon edhe me at Syrin e bukur
Edhe pak e do na besh njerez engjellore ti Aman per koken tende se me duket fillove te flasesh e te mburresh si nje tipik Shqiptar e te flas vetem anen e mire te medaljes e te tjerat mos i shoh fare...Jo e njerez te bute Shqiptaret bre se shquhemi per njerez gjak nxehte e te ashper,te sherrit e booseve se na pelqen te urdherojme por jo te na urdherojne te tjeret...hahaha
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 6 Jan 2012 - 17:44
Ne jemi gjak nxehte po prap jemi te kthyeshum shpejt
vetem duhet me dit si me na qaf .
eshte vetem nje mask jasht qatise ( gjaknxehte ) , se ne mes te kater mureve kemi qdonjeri Chefat ( grat) .
vetem duhet me dit si me na qaf .
eshte vetem nje mask jasht qatise ( gjaknxehte ) , se ne mes te kater mureve kemi qdonjeri Chefat ( grat) .
Fri 6 Jan 2012 - 17:50
pervec te tjerash qe duhet tju durojme duhet e tua mesojme huqet e menyrat si zbuteni pastaj...she she kesaj i thone jepi ere fshatarit te te hyp ne shtrat (thote nje fjale e urte Greke,por Shqip spo shkon e aq)
- JinBimKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Fri 6 Jan 2012 - 17:54
Kam than JU jeni baza , po ju jeni ende memend te Brad Piti e George Clooney
Me mire fshatar e Realitet se sa Yll e ne "Andromeda"
Me mire fshatar e Realitet se sa Yll e ne "Andromeda"
Fri 6 Jan 2012 - 18:41
Hahaah kush flet mo ju qe jo vetem enderroni po i mbani parrudha ne muret e dhomes suaj ato vip-at
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Fri 6 Jan 2012 - 20:08
Familja dhe shoqerija.
- Njera Si AsnjeraPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 33
Postime : 30454
Hobi : Te realizoj enderrat e mija
Vendndodhja : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Anetaresuar : 30/01/2012
Thu 9 Feb 2012 - 21:31
Me mungon gjithcka..............por mbi te gjitha koha para se kurbeti te na ndante...........
- VizitorVizitor
Thu 9 Feb 2012 - 21:37
Pogradeci ..i Arjanes..
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Thu 9 Feb 2012 - 22:43
kruja
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Fri 10 Feb 2012 - 10:51
shpija ku kam lin
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Fri 10 Feb 2012 - 10:52
asgje ketu e kam dhe smendoj ta le me vetem per pushime
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Mon 19 Mar 2012 - 21:15
mu edhe baltat e shqiperis me mungojn...
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Mon 19 Mar 2012 - 21:23
korca dhe elbasani qytetet simbol te jetes sime
Fri 23 Mar 2012 - 16:40
Ndonje byrek a petanik ose brek me miell misri etj..nga duart e nenes sime si dikur...i kujtoj me mall ato dite kur isha prane saj...
- Gjinia :
Shteti :
Fri 23 Mar 2012 - 16:56
vlora dhe fjeri
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Fri 23 Mar 2012 - 16:56
shpija jeme
- ArjOln'Progres
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 76
Vendndodhja : pa vendbanim
Anetaresuar : 26/03/2012
Mon 26 Mar 2012 - 14:19
Balta e vendit tim
Mon 26 Mar 2012 - 14:53
Lojerat me shoqet ne oborr e argetimi pa fund
- SkydiveKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 185
Vendndodhja : Gjermani
Anetaresuar : 22/05/2012
Wed 23 May 2012 - 17:23
Gjthshka me mungon nga Shqiperia ime e dashur
- Gjinia :
Shteti :
Sat 26 May 2012 - 11:58
te gjitha me mungojn nga shqiperia por vlora dhe fjer shume fare
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Sat 26 May 2012 - 13:15
vendlindja ime
- JuventiniAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 8638
Hobi : Sporti
Anetaresuar : 13/10/2011
Sat 26 May 2012 - 13:33
njerezit qe kam atje
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Sat 26 May 2012 - 14:45
NJI udh'heqes dhe intelektual i mirtfillt..
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi