Përplaset Qetsori me Berkanin tek “Vip shpija”
Mon 11 Apr 2011 - 19:07
Më 1 prill ka filluar spektakli me vipa “Vip shpija”, edicioni i dytë. Mes shumë banorëve nga Kosova e Maqedonia, pjesëmarrës janë edhe Qetsori, si dhe Bertina Mehmeti nga edicionet e “Big Brother”.Në vazhdim do ju sjellim disa thënie të banorëve VIP në ditët e para të tyre si konkurrentë.Janë plot 48 ditë që personazhet e njohur do jetojnë në kushte izolimi, si dhe një kohë e mjaftueshme për të kuptuar diçka më shumë rreth perosna
litetit të tyre, duke shpresuar që të mos ketë debate si vitin e kaluar që degjeneruan gati në dhunë fizike.Publiku mund të ndjekë si argëtohen brenda shtëpisë Mc Kresha, RovenaStefa, Ardit Stafaj, Adelina Tahiri, Qetsori, Elida Shasivari, Berkani,Fjolla Morina, Xuxi, Bertina e shumë të tjerë. Ditët në vazhdim për njëkohë të shkurtër pritet të futen dhe Zajmina Vasjari, Ingrid Gjoni e MarizaIkonomi…Bertina e “BB3”, surprizë tek “Vip Shpija”“Pata kënaqësinë të kem afër persona që thjesht i kam parë vizualisht dhe tani po argë
tohem”, ishin këto fjalët e Bertinës pas futjes në “Vip Shpija”, si surprizë për banorët VIP në spektaklin i cili ka filluar më 1prill.Bertina është pritur mirë nga banorët e tjerë dhe shpesh është bërë pjesë e diskutimeve brenda spektaklit.Fjolla Morina mëson banorët të kërcejnë belly danceKëngëtarja Fjolla Morina, gjithashtu është bërë pjesë e këtij konkurrimi, ku mes shumë banorëve VIP këngëtarja ka shfaqur talentin e saj për kërcim. “E ndjeva veten mirë, çdo orë që shkon e kaloj bukur”, thotë Fjolla, teksa i drejtohet publikut. Këngëtarja është parë duke
kërcyer me banorët e tjerë (belly dance-vallëzim tradicional turk) si
dhe duke mësuar të tjerët se si kërcehet.Qetsori e akuzon për vjedhje të një kënge, Berkani mbrohet pa fakte
“Të gjithë kanë thënë se është një melodi interesante, dikush ka menduar
se ajo është këngë e vjedhur. Në qoftë se kënga ekziston e është
përhapur, dmth se e ke vjedhur mbase pa dashje”. Ishin këto fjalët të
cilat Qetsori ia thoshte Berkanit, duke e akuzuar se kënga e tij
“Maratonë” është melodi e vjedhur nga një këngë e huaj.
Berkani në anën tjetër është munduar të mbrohet, duke thënë se ka
shumë këngë të cilat kanë melodi të ngjashme, por nuk do të thotë se
janë të vjedhura. Berkani i është përgjigjur Qetsorit duke u mbrojtur,
por duke mos dhënë fakte bindëse për këngën e tij./Panorama Plus/
litetit të tyre, duke shpresuar që të mos ketë debate si vitin e kaluar që degjeneruan gati në dhunë fizike.Publiku mund të ndjekë si argëtohen brenda shtëpisë Mc Kresha, RovenaStefa, Ardit Stafaj, Adelina Tahiri, Qetsori, Elida Shasivari, Berkani,Fjolla Morina, Xuxi, Bertina e shumë të tjerë. Ditët në vazhdim për njëkohë të shkurtër pritet të futen dhe Zajmina Vasjari, Ingrid Gjoni e MarizaIkonomi…Bertina e “BB3”, surprizë tek “Vip Shpija”“Pata kënaqësinë të kem afër persona që thjesht i kam parë vizualisht dhe tani po argë
tohem”, ishin këto fjalët e Bertinës pas futjes në “Vip Shpija”, si surprizë për banorët VIP në spektaklin i cili ka filluar më 1prill.Bertina është pritur mirë nga banorët e tjerë dhe shpesh është bërë pjesë e diskutimeve brenda spektaklit.Fjolla Morina mëson banorët të kërcejnë belly danceKëngëtarja Fjolla Morina, gjithashtu është bërë pjesë e këtij konkurrimi, ku mes shumë banorëve VIP këngëtarja ka shfaqur talentin e saj për kërcim. “E ndjeva veten mirë, çdo orë që shkon e kaloj bukur”, thotë Fjolla, teksa i drejtohet publikut. Këngëtarja është parë duke
kërcyer me banorët e tjerë (belly dance-vallëzim tradicional turk) si
dhe duke mësuar të tjerët se si kërcehet.Qetsori e akuzon për vjedhje të një kënge, Berkani mbrohet pa fakte
“Të gjithë kanë thënë se është një melodi interesante, dikush ka menduar
se ajo është këngë e vjedhur. Në qoftë se kënga ekziston e është
përhapur, dmth se e ke vjedhur mbase pa dashje”. Ishin këto fjalët të
cilat Qetsori ia thoshte Berkanit, duke e akuzuar se kënga e tij
“Maratonë” është melodi e vjedhur nga një këngë e huaj.
Berkani në anën tjetër është munduar të mbrohet, duke thënë se ka
shumë këngë të cilat kanë melodi të ngjashme, por nuk do të thotë se
janë të vjedhura. Berkani i është përgjigjur Qetsorit duke u mbrojtur,
por duke mos dhënë fakte bindëse për këngën e tij./Panorama Plus/
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi