Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21337
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Sun 24 Apr 2011 - 3:52
Ashtu siç çdo ditë e muajit ka vibrimin e vet numerik, ashtu edhe cilado orë e ditës ka frekuencën astrologjike të caktuar, gjë që me shumëçka ndikon në oscilimet e potencialit tonë bioenergjitik. Kjo ka rëndësi të veçantë për orën e lindjes sonë, kur e dimë se ndikimi i planetëve të caktuar ndërron në mënyrë alternative në kuadrin e njëzet e katër orëve. Në të vërtetë, nuk është krejt njësoj se a kemi lindur në mëngjes, në mesditë, apo vonë në mbrëmje. Disa veprime tonat, qëndrime e disponime kemi për t’i kuptuar më mirë po qe se e dimë vibrimin numerik të orës së lindjes sonë.
Rrethi prej njëzet e katër orësh është i ndarë në gjashtë stacione numerike. Stacioni i parë numerik është në mes të zeros dhe orës katër; e dyta në mes orës katër dhe tetë; e treta në mes orës tetë dhe dymbëdhjetë; e katërta në mes orës dymbëdhjetë dhe gjashtëmbëdhjetë; e pesta në mes të orës gjashtëmbëdhjetë dhe njëzet; dhe e gjashta, e fundit, në mes të orës njëzet dhe njëzet e katër, d.m.th. të orës zero.

Për të lindurit në mes të zeros dhe orës katër

Keni natyrë të qetë dhe të heshtur. Dëshironi të ëndërroni dhe ndërtoni kulla në re. Keni imagjinatë të bujshme, porse vështirë gjendeni në botën e realitetit fizik. Jeni fantazues dhe poet i lindur, andaj njerëzit vështirë ju kuptojnë. Ngapak jeni të përhënur dhe hutaq, por, jo: zemrën e keni fisnike.

Për të lindurit në mes të orës katër dhe tetë

Ju ju karakterizojnë shkathtësia dhe harmonia. Jeni këmbëngulës dhe të qëndrueshëm në të gjitha punët, e sidomos në gjërat praktike. Si rrallëkush gjendeni në botën e realitetit të rëndomtë. Synoni drejt asaj që të tjerëve t’iu bëheni shembull, që nga çasti në çast ta tregoni dhe ta vërtetoni këtë.

Për të lindurit në mes të orës tetë dhe dymbëdhjetë

Ju jeni krijesë e besimit, e shpresës dhe optimizmit. Jeni të gjallërishëm, të zhdërvjelltë, përgjithmonë në trazimin kijues. Gjithkund rrezatoni dashuri joegoiste dhe ngrohtësi magnetike. Jeni sensualë dhe spirituozë. Keni prirje kah artet dhe filozofia, ju pajisin virtytet dhe talenti.

Për të lindurit në mes të orës dymbëdhjetë dhe gjashtëmbëdhjetë
Jeni të kthjellët, të gjallërishëm, të shkathtë, të lëvizshëm, plot energji. Për ju, si të përcaktuara nga natyra, janë punët praktike. Jeni orator të mirë, matematikanë dhe fizikanë. Por po aq do të mund të ishit edhe shkrimtar, vetëm po qe se do të mund ta orientonit energjinë në atë drejtim. Me një fjalë, ju jeni person gjithanshmërisht i talentuar; në shumë profesione e zeje mund të shprehet me sukses shpirti juaj krijimtar.

Për të lindurit në mes të orës gjashtëmbëdhjetë dhe njëzet

Ju keni shpirt të trazuar, bredhëritës. Ngapak jeni nervoz dhe të hutuar. Lëvizjet i keni dinamike, fjalët të ashpra e të fuqishme; shpejt mendoni dhe veproni. Dëshironi që sa më shumë të rrëmbeni nga jeta. E doni jetën në të gjitha trajtat dhe format. Shpesh i ndërroni vendimet dhe qëndrimet. Ndërmerrni në të njëjtën kohë nga disa punë. Kush nuk ju njeh mirë, do të mendjojë se jeni mendjelehtë, por ju jeni të ndërgjegjshëm sa s’ka më për të gjitha ato që bëni.

Për të lindurit në mes të orës njëzet dhe njëzet e katër

Jeni të matur, rezistentë dhe të qëndrueshëm në të gjitha fushat. Synoni kah ajo që të dominoni mbi çështjet dhe situatat. Keni prirje për filozofi dhe letërsi. Jeni racionalë dhe spirituozë. Ndikoni magnetikisht në rrethin tuaj. Jeni autoritet në familje dhe shoqëri, në mesin e miqve dhe të farefisit. Ngapak veproni mendjemadhësisht dhe krenar, e kjo vjen shkaku se për së tepërmi besoni në vetvete, se jeni plot vetëbesim, si dhe energji jetësore e kreative


Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21337
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Sun 24 Apr 2011 - 6:57
Për të lindurit në mes të zeros dhe orës katër

Keni natyrë të qetë dhe të heshtur. Dëshironi të ëndërroni dhe ndërtoni kulla në re. Keni imagjinatë të bujshme, porse vështirë gjendeni në botën e realitetit fizik. Jeni fantazues dhe poet i lindur, andaj njerëzit vështirë ju kuptojnë. Ngapak jeni të përhënur dhe hutaq, por, jo: zemrën e keni fisnike.


Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21337
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Horoskopi

prej Tue 26 Apr 2011 - 0:56
Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes Horoc

Shkenca pranon: Data e lindjes ndikon te karakteri

Muaji i lindjes ndikon në karakterin tonë. Ishte e qartë një gjë e tillë për astrologjinë, tani është e qartë edhe për vetë shkencën
Në një studim të revistës “Nature Neuroscience”, shkencëtarët demonstrojnë se sasia e dritës që thithet në muajt e parë të jetës nga ana e fëmijës, prodhon efekte të ndryshme në neuronet ende të brishtë të bebes. Gjatësia e ditëve, që ndryshon nga dimri në verë, luan rol shumë të rëndësishëm në trurin e fëmijëve të sapolindur dhe lë gjurmë të përhershme mbi të për të tashmen dhe të ardhmen e fëmijës. Janë efekte të matshme që luajnë rolin e tyre ndaj humorit, depresionit apo edhe skizofrenisë.

Eksperimentet amerikane janë kryer ndaj minjve të laboratorit dhe bëhet fjalë për vendosjen e tyre në ndriçime të caktuara artificiale. Në përfundim të eksperimenteve, të cilat janë përsëritur disa herë dhe me subjekte të ndryshme, del se në fakt, ajo që ka ndikim te njeriu nuk është data në të cilën ai vjen në jetë, por sasia e dritës me të cilën ai përballet kur lind, pra sasia e dritës.

I vetmi yll, pozicioni i të cilit ka rëndësi shumë të madhe për të ardhmen tonë, është Dielli. “Për ne është e rëndësishme që ta themi një gjë të tillë, edhe pse puna jonë i ngjan pak astrologjisë, por në fakt nuk ka të bëjë me astrologjinë. Bëhet fjalë për atë që quhet biologjia stinore”, deklaron një nga mjekët që është marrë me studimin e këtij fenomeni shumë të rëndësishme për të ardhmen e foshnjës. Studimi është përqendruar në ndikimin e dritës në një zonë të vogël të trurit, të quajtur “ora biologjike”. Bëhet fjalë për një tërësi neuronesh, që e ka vendndodhjen pas syve dhe që ka rol të rëndësishëm në shumë funksione të trupit tonë, ndër të cilat rregullimin e gjumit, oreksit, dëshirës për qetësi, lëvizjes e të tjera si këto. Te minjtë që kanë jetuar gjatë katër javëve të para të jetës në një ritëm me 16 orë dritë dhe 8 orë errësirë, ora biologjike është mësuar që të ecë sipas një regjimi veror dhe në këtë formë ka mbetur gjatë gjithë pjesës tjetër të ekzistencës. E kundërta ka ndodhur me minjtë, të cilët kanë kaluar katër muajt e parë të jetës, 16 orë në errësirë dhe 8 orë në dritë. Këta të fundit kanë dëshmuar se janë shumë të ndjeshëm ndaj ndryshimeve të stinëve. Kjo shpjegon edhe faktin se përse njerëzit e lindur në dimër janë më të prekur se ata të verës nga depresioni dimëror, i shkaktuar nga reduktimi i dritës.

Muaji i lindjes ndikon edhe në aspekte të tjera të jetës së njeriut. Kështu, për shembull, sipas disa statistikave, ata që kanë lindur në muajt e dimrit, zakonisht parapëlqejnë që të çohen sa më herët në mëngjes dhe të bien të flenë vonë. Për të pasur kështu mundësinë e thithjes së një sasie sa më të madhe të dritës. Ndërsa ata që kanë lindur në muajt e verës kanë prirje që të jenë më gjumashë dhe më të dhënë pas shtratit, sepse i kanë pasur me bollëk orët e dritës dhe nuk e kanë problem që t’i humbasin.

Megjithatë, sipas shkencëtarëve, çështja e dritës është shumë më e komplikuar nga sa mendohet. Ndikimi i saj është më i madh nga sa mund të mendohet dhe se kërkimet vazhdojnë për të parë se cilat janë të gjitha pasojat e dritës dhe ndikimet e saj në jetën e njeriut në varësi të ekspozimit të tij gjatë muajve të parë të jetës.

Sipas astrologëve, sigurisht që studimi i ndikimit të dritës në organizmin e njeriut ka rëndësi shumë të madhe dhe se ata janë të lumtur që më në fund, edhe shkenca po e merr në konsideratë këtë fakt. Po a kanë ndikim edhe trupa të tjerë qiellorë sipas tyre, në faktin e njeriut dhe deri në çfarë mase ndikohen ata? Sipas astrologëve, të gjithë trupat kanë ndikimin e tyre dhe se shkenca me këtë eksperiment të fundit nuk ka thënë ndonjë gjë të re krahasuar me ato që astrologët thonë vazhdimisht. Kështu edhe sipas astrologëve, nëse merret një individ në veri të Europës dhe një tjetër në jug, do të vihen re ndryshime mes tij dhe kjo për sa i përket veçorive të karakterit dhe jo kryesisht falë ekspozimit ndaj dritës.


Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 6ds9w0
avatar
Ak-47
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 30
<b>Postime</b> Postime : 13657
<b>Hobi</b> Hobi : Cdo gje
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 10/02/2011

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Tue 26 Apr 2011 - 17:28
e si ta zbulojm ne se cfar ore kemi lindur? (apo ka ndonje program qe e ben kte ahahahha) :drunken: :drunken:


<br>Per te gjith shqiptaret qe ne SHQIPERI jetoni
fuck all ju qe kombesin nderroni
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Tue 26 Apr 2011 - 19:20
se di oren qe kam lindur... Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 3480151997


Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes Engjuj17
Portali ~ Forumi ~ St@ff ~ Rregulloria Forumit

Keni paqartesi... Me kontakto ne PM
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21337
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Tue 7 Jun 2011 - 17:23
Ak-47 shkruajti:e si ta zbulojm ne se cfar ore kemi lindur? (apo ka ndonje program qe e ben kte ahahahha) :drunken: :drunken:

Pyet prindin pra... :drunken:


Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 6ds9w0
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Tue 7 Jun 2011 - 20:32
Për të lindurit në mes të orës tetë dhe dymbëdhjetë

Ju jeni krijesë e besimit, e shpresës dhe optimizmit. Jeni të gjallërishëm, të zhdërvjelltë, përgjithmonë në trazimin kijues. Gjithkund rrezatoni dashuri joegoiste dhe ngrohtësi magnetike. Jeni sensualë dhe spirituozë. Keni prirje kah artet dhe filozofia, ju pajisin virtytet dhe talenti.

.....une jam ne kyt ore ne oren 9 kam linde


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes N
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Tue 7 Jun 2011 - 21:00
Për të lindurit në mes të orës njëzet dhe njëzet e katër

Jeni të matur, rezistentë dhe të qëndrueshëm në të gjitha fushat. Synoni kah ajo që të dominoni mbi çështjet dhe situatat. Keni prirje për filozofi dhe letërsi. Jeni racionalë dhe spirituozë. Ndikoni magnetikisht në rrethin tuaj. Jeni autoritet në familje dhe shoqëri, në mesin e miqve dhe të farefisit. Ngapak veproni mendjemadhësisht dhe krenar, e kjo vjen shkaku se për së tepërmi besoni në vetvete, se jeni plot vetëbesim, si dhe energji jetësore e kreative
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Mon 26 Nov 2012 - 18:54
un jam ne oren 9 kshu qe hy ne mes 8 me 12

Për të lindurit në mes të orës tetë dhe dymbëdhjetë

Ju jeni krijesë e besimit, e shpresës dhe optimizmit. Jeni të gjallërishëm, të zhdërvjelltë, përgjithmonë në trazimin kijues. Gjithkund rrezatoni dashuri joegoiste dhe ngrohtësi magnetike. Jeni sensualë dhe spirituozë. Keni prirje kah artet dhe filozofia, ju pajisin virtytet dhe talenti.


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes N
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Mon 26 Nov 2012 - 19:23
Horoskopi"
me
"Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes"

temat u bashkun


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes N
Lulebora
Lulebora
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 38
<b>Postime</b> Postime : 6746
<b>Hobi</b> Hobi : Mendjen ne mendje e Zemren ne zemer!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : IN THE LAND OF EAGLES...
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 17/12/2012

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Wed 23 Jan 2013 - 5:03
Për të lindurit në mes të orës tetë dhe dymbëdhjetë

Ju jeni krijesë e besimit, e shpresës dhe optimizmit. Jeni të gjallërishëm, të zhdërvjelltë, përgjithmonë në trazimin kijues. Gjithkund rrezatoni dashuri joegoiste dhe ngrohtësi magnetike. Jeni sensualë dhe spirituozë. Keni prirje kah artet dhe filozofia, ju pajisin virtytet dhe talenti.
UNE KAM LINDUR NE 11:59 TE DREKES Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 3791037746Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes 3791037746


I AM QUEEN OF MY KINGDOM!
Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes Bar_glitter_crown_bar
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Wed 23 Jan 2013 - 10:52
un jam ne oren 9 kshu qe hy ne mes 8 me 12

Për të lindurit në mes të orës tetë dhe dymbëdhjetë

Ju jeni krijesë e besimit, e shpresës dhe optimizmit. Jeni të gjallërishëm, të zhdërvjelltë, përgjithmonë në trazimin kijues. Gjithkund rrezatoni dashuri joegoiste dhe ngrohtësi magnetike. Jeni sensualë dhe spirituozë. Keni prirje kah artet dhe filozofia, ju pajisin virtytet dhe talenti.


*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes N
avatar
Miikaaa
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 30
<b>Postime</b> Postime : 3712
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2013

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

prej Wed 23 Jan 2013 - 11:15
Për të lindurit në mes të orës katër dhe tetë

Ju ju karakterizojnë shkathtësia dhe harmonia. Jeni këmbëngulës dhe të qëndrueshëm në të gjitha punët, e sidomos në gjërat praktike. Si rrallëkush gjendeni në botën e realitetit të rëndomtë. Synoni drejt asaj që të tjerëve t’iu bëheni shembull, që nga çasti në çast ta tregoni dhe ta vërtetoni këtë.
Sponsored content

default Re: Zbulojeni se kush jeni permes orës së lindjes

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi