Bukuria e fort sjell xhelozin e plote !!
Thu 11 Feb 2010 - 18:45
E hapa ket teme ti lexoj mendimet, nese nje femer eshte e bukur dhe besnike a duhet te ket i dashuri xhelozi ?
Po !! ...... ne qka dhe kur ?
JO !! ...... pse jo ?
Re: Bukuria e fort sjell xhelozin e plote !!
Tue 5 Feb 2013 - 22:26
Ne fillim na duket si dicka e mire dhe e bukur xhelozia e tij/saj : gjithemone kaq i/e kujdesshem ndaj nesh, pasionant dhe shume i/e lidhur.
Per fat te keq me kalimin e kohes veme re se ky sentiment transformohet ne nje obsesion te vertet. Nuk na lejon te dalim me shoqet, nuk na le te shkojme ne palester, etj. Ne keto lloj rastesh gjeja me e mire per te bere eshte te ikim, nese nje burre arrin ne kete faze, kjo eshte nje semundje e vertet.Rastet e keqtrajtimit te grave jane te shumta, dhe mos mendojme qe neve nuk mund te na ndodh. Xhelozia obsesive, behet patologji, e cila transformhet me shpejtesi edhe ne dhune,nje e shtyre apo nje shuplake nuk jane te tolerueshme, por per fat te keq ka femra qe justifikojne keto keqtrajtime, duke ngaterruar kete semundje me dashurin....
Per fat te keq me kalimin e kohes veme re se ky sentiment transformohet ne nje obsesion te vertet. Nuk na lejon te dalim me shoqet, nuk na le te shkojme ne palester, etj. Ne keto lloj rastesh gjeja me e mire per te bere eshte te ikim, nese nje burre arrin ne kete faze, kjo eshte nje semundje e vertet.Rastet e keqtrajtimit te grave jane te shumta, dhe mos mendojme qe neve nuk mund te na ndodh. Xhelozia obsesive, behet patologji, e cila transformhet me shpejtesi edhe ne dhune,nje e shtyre apo nje shuplake nuk jane te tolerueshme, por per fat te keq ka femra qe justifikojne keto keqtrajtime, duke ngaterruar kete semundje me dashurin....
- i panjohurKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19172
Vendndodhja : ne krahet e saj
Anetaresuar : 21/02/2012
Tue 5 Feb 2013 - 22:29
Shpejt je kujtu me u pergjigj kesaj teme...kohe e shkurter,fiks 3 vjet
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Tue 5 Feb 2013 - 22:40
un jam vetvetiu xheloze...edhe sikur te jet i shpifur...
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Tue 5 Feb 2013 - 22:46
une sjammmmmmmmmmmmmm
- Vuajtja ju ben te fort apo i nenshtroheni
- "Urrejtja dhe dashuria" kush eshte me e fort?
- Kush jan me te fort ne debat femrat apo meshkujt?
- A ia vlen te derdhesh lot per nje njeri qe ka ikur te ka len, por ti e ke dashur fort?
- Figaro: Sa më shumë afrohen zgjedhjet, aq më fort do të valëvitet nga Berisha flamuri i “Shqipërisë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi