Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Mbrojtja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare Empty Mbrojtja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare

Sat 20 Feb 2010 - 14:35

Mbrojtja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare TMbrojtja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare 20080620114446albania_gradenje_casa
Ngrohja Globale është një prej sfidave më të mëdha të kohëve moderne dhe çështja zë një vend të rëndësishëm në axhendën e takimeve ndërkombëtare.

Kur flitet për mjedisin, në debat shtrohet përgjegjësia e shteteve për të arritur objektivat, duke vënë presion mbi industritë e tyre që të përdorin teknologji të përparuar dhe më pak ndotëse.

Në anën tjetër, është përgjegjësia qytetare dhe ajo që bëjmë të gjithë për të ulur në maksimum ndotjen individuale apo gjurmët e karbonit që secili prej nesh lëshon.
Te jetosh ne menyre ekologjike esht kthyer ne nje stil modern jetese;leviz me pak me makin apo zgjedh bicikleten per te shkuar ne pune,riciklon

Të jetosh në mënyrë ekologjike është kthyer në një stil modern jetese; lëviz më pak me makinë, apo zgjedh biçikletën për të punë, riciklon në maksimun, redukton përdorimin e qeseve plastike, kursen ujin dhe energjinë elektrike etj.

E teksa në perëndim po bëhet një fushatë e madhe për të adoptuar këtë mënyrë jetese, sa gati janë vendet e rajonit për ta përqafuar këtë tendencë?

Pjesë e këtij debati me të ftuar nga qeveria dhe shoqëria civile mund të bëheni edhe ju përmes komenteve tuaja.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrojtja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare Empty Re: Mbrojtja e mjedisit dhe përgjegjësia qytetare

Sat 20 Feb 2010 - 14:55
anna, sa mbron mjedisin ti
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi