Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Korçë, vdes nga i ftohti punëtori i mirëmbajtjes së rrugëve Empty Korçë, vdes nga i ftohti punëtori i mirëmbajtjes së rrugëve

Mon 6 Feb 2012 - 23:29
Korçë, vdes nga i ftohti punëtori i mirëmbajtjes së rrugëve Debore-noa.al_Korçë, 6 shkurt 2012, NOA- Punëtori i mirëmbajtjes së rrugëve është gjendur i vdekur mbrëmjen e sotme në qytetin e Korçës.

Siç informon agjencia e lajmeve NOA.al, 64 vjecari Ahmet Metollari është gjendur i pajetë pak çaste më parë nga kolegë të tij, i shtrirë në mes të të ftohtit.

Nga të dhënat paraprake rezulton se ka qenë moti i keq dhe i ftohti i acartë ai që i ka shkaktuar vdekjen punonjësit të ndërmarrjes së rrugëve nacionale.

Thuhet se Metollari ishte nisur nga fshati i tij Gjonomath drejt Voskpojës në krye të detyrës, por i ftohti vrasës i ka marrë jetën duke e bllokuar në mes të rrugës.

Qyteti i Korçës në jug të vendit, krahas atyre në veri është ndër qytetet që regjistron temperaturat më ulëta të këtyre ditëve, ku reshjet e dëborës dhe akulli prej më shumë se një jave kanë pushtuar gjithë këtë qark.

a.y/NOA
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi