Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

"Ngadhënjimi 1453" futet në historinë e kinematografisë si filmi më i shikuar Empty "Ngadhënjimi 1453" futet në historinë e kinematografisë si filmi më i shikuar

Sat 17 Mar 2012 - 3:57
"Ngadhënjimi 1453" futet në historinë e kinematografisë si filmi më i shikuar Filmi-turk-noaFilmi "Ngadhënjimi 1453" ka kaluar në historinë e kinematografisë turke, si filmi më i shikuar brenda dy javëve.

"Ngadhënjimi 1453" i regjisorit Faruk Aksoj, javën e dytë në vizion e përfundoi me 4 milionë e 105 shikues.

Filmi më i shtrenjtë në historinë e kinematografisë turke, i realizuar me një buxhet prej 17 milionë lirash, është filmi që e ka kapërcyer në kohën më të shkurtër barrierën e 4 milionë spektatorëve.

"Ngadhënjimi 1453" i shfaqur edhe në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka mbledhur pëlqimin e spektatorëve të të gjitha moshave.

Kurse interesin më të madhe e kanë treguar nxënësit.

Një nga faktorët që e ka rritur edhe më shumë numrin e shikuesve janë studentët të cilët kanë shkuar në grupe me këshillën e mësuesve të historisë.
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi