Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Mbresa
Mbresa
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 13566
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : kendej rrotull,,
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/04/2012

Meshkujt e varfër janë më të dëshirueshëm? Empty Meshkujt e varfër janë më të dëshirueshëm?

Fri 4 May 2012 - 12:53
Të rejat e sotme me siguri më parë do të martohen për mashkullin “nën to” sesa ta zgjedhin partnerin i cili ka më shumë para dhe status më të lartë social se ato.Raporti, të cilin e ka publikuar „Institute for Public Policy Research", tregon që aspiratat e femrave kanë ndryshuar me kalimin e kohëve, dhe që martesat e sotme nuk janë as afër atyre nga vitet 40 të shekullit të kaluar. Shkaku kryesor i këtij ndryshimi është pozicioni gjithnjë më i mirë i femrave në punë.Sipas kësaj statistike, 50 për qind të femrave në moshën prej 17-30 vjet kanë edukim të lartë, ndërsa te meshkuj kjo përqindje është 42, çka po ashtu reflektohet edhe në rritjen e të ardhurave të femrave.Si rezultat i ngritjes së statusit financiar, numri gjithnjë e më i madh i femrave ka mjaft resurse që të mund të martohet me mashkullin i cili fiton më pak se ajo.

Përveç rritjes së numrit të femrave të cilat në martesë hyjnë me meshkujt më pak të fuqishëm, çka nuk ndodhte në të kaluarën, në rritje është edhe numri i martesave në mes partnerëve me status të njëjtë social. [/i]
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Meshkujt e varfër janë më të dëshirueshëm? Empty Re: Meshkujt e varfër janë më të dëshirueshëm?

Fri 4 May 2012 - 14:22
Une di qe si te varfera si te pasura deshirojne nje te pasur e marrin nje te nivelit te tyre ne fund....Femrat duan nje mashkull e te zot ne pune (mos jete dembel) pavaresisht pasurise qe ai mund te kete...
fatbardha
fatbardha
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
<b>Postime</b> Postime : 13
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Gjilane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/04/2012

Meshkujt e varfër janë më të dëshirueshëm? Empty Re: Meshkujt e varfër janë më të dëshirueshëm?

Sun 6 May 2012 - 22:27
Me te vertet jan me te deshirueshem
Bestt
Bestt
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Postime</b> Postime : 4512
<b>Hobi</b> Hobi : ......
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ........
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/05/2011
http://......

Sun 6 May 2012 - 22:30
sepse ata duan sinqerisht nuk shkojn mas paras

Silvana
Silvana
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Mosha</b> Mosha : 32
<b>Postime</b> Postime : 9370
<b>Hobi</b> Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : In Italia
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 03/10/2011

Sun 6 May 2012 - 23:32
asgje s'esht e vertet...ketu s'hyn pasuri...
nje femer ka nevoj per nje burr,dhe jo nje kalama pavarsisht pasuris qe mund te ket apo jo...
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi